Pluspunten

Bestelling was op tijd Heel makkelijk tijdstip kunnen veranderen

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb het product nog niet eens ontvangen en zowel een verzoek alsook een herinnering met nogmaals het verzoek deze beoordeling in te vullen. Dus dit verzoek komt veel te vroeg. Daarnaast vind ik de levertijd best wel lang. De toezegging op de site dat ik binnen 48 uur gebeld zou worden, is niet waar. Een paar dagen na mijn bestelling heb ik een mail ontvangen dat het niet nodig was een afspraak telefonisch te maken, omdat het pakket sowieso wel afgeleverd zou kunnen worden. Desnoods bij de buren. De afspraak is dan ook eenzijdig gemaakt. Vervolgens zou ik worden geïnformeerd binnen een termijn van 3 uur hoe laat het pakket wordt afgeleverd. In de praktijk kreeg ik echter circa drie kwartier voor aflevering een sms’je. Het is me niet gelukt tijdig thuis te zijn. Ook is het pakket niet afgeleverd bij de buren. Nu heb ik online een afspraak gemaakt, maar ik kan niet kiezen voor een tijdsdeel (ergens tussen 8 en 20 uur zal worden afgeleverd). Pas op de dag van aflevering zal ik meer info ontvangen (hoop ik) en zal ik dan moeten proberen weer op tijd thuis te zijn.

• Communicatie

Pluspunten

snel geleverd

• Communicatie

Pluspunten

Ik had via de mail wat vragen over de afmetingen van de lades van een sidetable. De vragen zijn op een hele vriendelijke manier helder beantwoord. Ik waardeer deze persoonlijke benadering echt! Dit bedrijf zal ik aanbevelen!

Hoe meer info bij de producten staat op de website staat, hoe duidelijker :-) Misschien kunnen jullie de vindbaarheid van Hioshop op Google omhoog halen. Hioshop komt niet meteen naar voren bij (in mijn geval) zoeken naar bijvoorbeeld een sidetable. Meer filteropties geven op de website, zodat men nog gerichter en sneller kan zoeken. Zalando bijvoorbeeld heeft heel veel filters, waardoor het heel prettig winkelen is (vind ik zelf)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Communicatie

Juiste product leveren

• Communicatie

Pluspunten

Prima service en uiterst vriendelijk aan de telefoon behandeld

internetsite beter in de gaten houden

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goede communicatie. komen afspraken na. levering: je kan zelf een afspraak maken en evt. nog wijzigen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas was de bovenkant van het kastje niet goed geverfd maar top hoe snel ze het hebben opgelost!!

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte levering. Mooie eiken dressoir. Duidelijke handleiding.

Laatje sluit net niet helemaal lekker door een schroef die net niet genoeg verzinkt in de geleiderail; zou niet moeten voorkomen bij die prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede (e-mail) communicatie betreft levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle vlotte levering.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

geen

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reacties, vol energie om problemen gepast op te lossen

24 augustus levering bed. Lade kapot bij levering. Levering nieuwe, weer 1 plank kapot. Wacht nu al 1 volle week op levering van 1 plank!! Heb nog niet eens een afspraak staan. Schuld wordt bij leverancier gelegd, maar daar heb ik als klant niets mee te maken. Ik koop een bed bij jullie voor 5 euro en hoop na drie leveringen straks dat ik alles heel zonder schade ontvang. Dat is echt niet meer van vandaag. Ondanks de tegemoetkoming van 25 euro baal ik enorm en begrijp ik hier niets van. Binnen paar werkdagen moet je toch een plank ontvangen? Ik snap best dat er een efficiënte rij route gepland moet worden, maar in dit specifieke geval kan je dat niet maken. Klant wacht al veel te lang op iets wat vanzelfsprekend is. Een heel zonder schade bed waar hij 500 euro voor heeft betaald. Ons tweede gekochte bed, maar zoals het nu gaat zal ik dit bedrijf aan vrienden en kennissen niet aanraden

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Gemaakte afspraken zijn nagekomen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie tafel besteld bij Hioshop. Goede communicatie over leverdatum. Ook na mijn klacht over een van de tafelpoten werd snel gereageerd

Ik moest de eettafel met ruim 40 schroeven in elkaar zetten. Dat verwacht ik eerlijk gezegd niet van een tafel met deze prijs

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Klantvriendelijk! Snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

prima service en afhandeling

Lochemseweg 33

7244RR Barchem