Pluspunten

Zeer snelle reactie na mail. Onderdeel direct vervangen. Super!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hele goede communicatie en service! Mijn bestelling was defect en hier werd erg snel naar gehandeld en duidelijk over gecommuniceerd. Niet tevreden over het product, maar erg tevreden over de klantenservice!

Letten op de kwaliteit van artikelen die worden geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima de afhandeling van de bestelling en communicatie over levering. Echter, de prijs/kwaliteit verhouding is zoek. Niet makkelijk in elkaar te zetten. Delen blijven niet staan. Vallen om met in elkaar zetten. Niet alle maten schoenen passen er in. Te goedkoop materiaal voor de prijs die we betaald hebben

• Communicatie

Pluspunten

Snelheid en goede afspraken te maken over levering die worden nagekomen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mij aankoop. Ik had een vraag over het product, kreeg meteen antwoord. Levering verlopen conform afspraak. Levering tot woonkamer. Over de bank zelf ben ik voorlopig zeer tevreden, hij voldoet aan mijn verwachting, maar heb m nog te kort om te weten hij die er over een paar jaar eruit ziet. Montage service wordt niet aangeboden maar is ook niet nodig, krijgt m prima in je eentje in elkaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed communicatie

——

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontvangen schoenenkast erg mooi.

Helaas kon de op de website aangegeven leverdatum niet worden nageleefd. Dat werd 4 dagen later, wat erg vervelend was. Door ziekte kon het bedrijf alleen per mail worden bereikt.

• Communicatie

Pluspunten

KOREKTE AFSPRAAK EN LEVEREING

GEEN

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bezorgers hebben toch tegen heug en meug het buro op de 3e etage bezorgd.

Geen correcte informatie over het materiaal van het buro. Telefonisch contact dagen niet mogelijk. Foutieve info op website over leveringsdatum.

• Communicatie

Pluspunten

leuke producten

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, snel en duidelijk antwoord bij vragen.

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb een hele mooie tafel gekocht (Mexico) waarbij in de glasplaten 2 krasjes zaten. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik snel antwoord terug en er werden direct 2 nieuwe glasplaten bezorgd. Ik ben vriendelijk geholpen.

Geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed prijs kwaliteit

Contact verliep op zich goed. Echter het verzoek voor een andere leverdatum werd telefonisch bevestigd maar uiteindelijk bleef de datum ongewijzigd en moesten we er vrij voor nemen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

correcte levering

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goeie nazorg, een verkeerd onderdeel werd vlot zonder kosten nageleverd en alles prima in orde.

Omschrijving van onderdelen klopt niet altijd. Materiaal soort kwam niet geheel overeen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goede kwaliteit

1 schroef ontbrak (gelukkig een standaardschroef die we zelf bij hadden), maar het grote jammere was dat de levering niet op tijd is gekomen, we zijn pas de ochtend van de oorspronkelijke levering zelf verwittigd dat er een sorteerfout is gebeurd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling was snel binnen en kastjes zijn mooi. Reactie op verkeerd onderdeel was goed, afhandeling daarna niet.

Er zat een verkeerd onderdeel bij waardoor één van de laatjes niet in elkaar gezet kon worden. Reactie om juist onderdeel op te sturen was positief. Na doorgeven nummers etc is er tot op heden niets gebeurd noch ontvangen. Op een herinnerings mail onzerzijds kwam geen reactie. Het kastje kan dus nog steeds niet afgemaskt worden....

Lochemseweg 33

7244RR Barchem