2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nvt

Slecht contact te krijgen en toezeggingen die werden gedaan werden niet nagekomen met betrekking tot het contact. Wel een nieuwe kastdeurtje gekregen nadat een van de deurtjes stuk was maar is heel wat aan vooraf gegaan. Hout is snel beschadigd en goedkopen soort en de kast is op een aantal punten slecht afgewerkt. Hier betaal je wel 750 euro voor. Best teleurgesteld.

Pluspunten

Nog geen reactie op klacht gekregen. Graag sneller reageren.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Correcte aflevering op de afgesproken datum! Artikel is zoals het op internet staat!

Geen!! Perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kastje is van zeer matige kwaliteit, had voor deze prijs meer kwaliteit verwacht

nvt

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima, van bestellen t/m aflevering.

• Communicatie

Pluspunten

Eerlijk en correct, wat het belangrijkste is voor een online webshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen ging eenvoudig en vlot via de website

Levering had wat vlotter gemogen, 2 weken is in deze tijd best lang

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails en snel geld terug

Sidetable besteld en beschadigd exemplaar ontvangen. Tweede exemplaar (week later) was nog erger beschadigd. Schijnbaar niet mogelijk om een onbeschadigd exemplaar te leveren .....

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging verliep soepel en conform verwachting

Wij gaven binnen 14 dagen aan het product te willen retourneren. Dit kon, maar moest via ophaling door een specifiek bedrijf op afspraak en wij moesten de kosten hiervoor (€20) dragen. Dit gaat in tegen de regelgeving: ofwel de leverancier bepaalt de retourwijze en draagt de kosten, of de klant draagt de kosten (en risico) en kiest zelf de retourwijze. Hioshop geeft daarop aan dat zij een andere methode mogen handhaven omdat dit op hun website staat beschreven. Wij zijn het daar niet mee eens. Tot op heden geen oplossing. Omschrijving van het artikel klopte ook niet. Er stond dat de tafel houten poten zou hebben maar bleek goedkoop ogend fineer te zijn.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering en mooi stevig bed waar mijn zoontje nog lang plezier van zal hebben

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik heb zelden zo'n snelle reactie meegemaakt op een beschadigd produkt, wat zeer snel vervangen werd, als bij dit bedrijf. De klacht is snel en accuraat opgelosttot volle tevredenheid. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Leuke artikelen, weer eens wat anders! Heel prettige communicatie en tot mijn grote verrassing op mijn verzoek binnen een paar dagen extra dopjes voor de poten De levering verliep soepel en was keurig op tijd

Onduidelijk was dat het onderstel nog aan de stoel vast gezet moest worden. Ik was ervan uitgegaan dat de stoel meteen in gebruik kon worden genomen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

order netjes afgehandeld en keurig geleverd ook mooi te volgen op track en trace

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Bezorger belde netjes dat hij er bijna was ..na de beloofde sms over tijdsbestek

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Heel goed. Super mooi.

Pluspunten

correct en stipt

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goed aan de afspraken gehouden

Pluspunten

-correcte afspraken -stipte levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Echt alleen maar complimenten voor dit bedrijf. Super en duidelijke site. Wij hadden een kast besteld en hele mooie degelijke kwaliteit. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Als er 1 minpuntje kan bedenken is dit de handleiding.. Die was op 1 front iets minder duidelijk maar uiteindelijk snel zelf achtergekomen hoe het wel moest. Top ik zou hier weer bestellen!

Handleiding of de benodigdheden iets duidelijker aangeven. Wij hadden bij de kast met 3 deuren zaten 6 dezelfde scharnieren en blijkbaar voor de eenzijdige deur 3 andere scharnieren. Dit was niet duidelijk. Kwamen er zelf achter nadat we zagen dat er een paar niet mooi vlak vielen. Die er weer afgeschroefd en die omgewisseld. Dat was wel goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afspraken worden nagekomen.

vervoer van de producten niet alleen ververvoeren laten maar ter plaatse ook laten uitpakken en controleren op gebreken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede communicatie wat betreft voorraad en bezorgmoment.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem