• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Alles verliep volgens afspraak en het geleverde was geheel volgens onze verwachting. Zo door gaan!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Voordelige, Goede communicatie over levering, Goede garantie service!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima snelle service en communicatie

Handleiding bij geleverde produkt magbiets uitgebreider.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Alle oke.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Een zeer correct bedrijf, doet alles om hun klant ook na een probleem volledig te compenseren zo nodig direct te vernieuwen van het afgenomen product

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen en op tijd geleverd

Er moet wat omgeruild worden wegens defect en montagemateriaal geleverd wat er niet bijzat bij levering. Na 2 weken nog steeds niets omgeruild/ opgestuurd!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ons bestelde product was zomaar verdwenen bij de transporteur, werd gezegd. Daardoor duurde de levering nog een week langer, zonde enig excuus. Jammer!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, er word heel duidelijk aangegeven hoe laat er bezorgd word zodat je niet uren tevergeefs zit te wachten. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

perfecte bezorging en communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service is goed

ik kocht een zelfbouw nachtkastje, de bijgeleverde folder voor instructie was summier, beter was geweest als de onderdelen waren genummerd ook een kleine tube houtlijm zat niet in het pakket!! de volgende keer bestel ik bij een ander bedrijf

• Communicatie

Pluspunten

uitstekend

uitstekend

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Topservice, kreeg het bestelde niet goed gemonteerd. Kreeg hier goed antwoord op. Heel tevreden over de after sales. Je kunt hier gerust bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een iets kortere levertijd zou fijn zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

interne kwaliteit verbeteren. Beschadigde onderdelen in de doos. Bij nalevering waren gaten niet goed en niet op juiste plek.

• Communicatie

Pluspunten

Aflevering prima op tijd na goede communicatie. Vriendelijke benadering en duidelijke communicatie nadat ik een probleem had gesignaleerd. Win-win oplossing aangeboden door het bedrijf die ik heb geaccepteerd

Op de website stond niet vermeld dat de matrassen die ik had gekocht niet onbeschermd in het bedframe/de bedlade mochten worden geplaatst. Hierdoor zijn ze verkleurd. Als dit door het bedrijf was aangegeven dan had ik of een ander matras gekocht of eentje met een tijk.

Pluspunten

Snelle complete levering van bestelde producten op vooraf afgesproken datum.

Handleidingen voor het in elkaar zetten van de producten kloppen wel, maar iets meer uitleg erbij zou beter zijn, het uitgeprinte formaat A4 voor een redelijk complexe handleiding is gewoon te klein, je ziet niet goed waar de bevestiging gaten zitten, gelukkig had ik de PDF handleidingen aangevraagd zodat ik die op de pc kon uitvergroten.

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, ook telefonisch. PGoede service, ook qua afhandeling van een probleem.

Geen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, zoals omschreven bij het product.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nog niks

Kap met dynalogic als leveringsbedrijf. Op vrijdag wordt onterecht melding gemaakt dat we niet thuis zijn terwijl speciaal voor het ontvangen van de kast de hele tijd iemand aanwezig was. Vandaag wederom, maar krijgen we een mail dat het toch niet lukt om de kast te bezorgen wegens een fout in de inplanning. Ik weet dat dit voornamelijk bij het leveringsbedrijf ligt, maar gezien de reviews van dit bedrijf (1.8 uit 10 op basis van 234 stemmen https://nl.trustpilot.com/review/dynalogic.eu) snap ik niet dat jullie hiermee in zee gaan en vind ik het te makkelijk alles op hen af te schuiven.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem