Pluspunten
De kast is precies zoals ons was verteld en als op Internet was gezien.
VerbeterpuntenKast was helaas licht beschadigd op een van de hoeken.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de kast is zoals u het gewenst en verwacht heeft! Het is uiteraard niet prettig te lezen dat er een lichte beschadiging is. Onze excuses hier voor. Voor zover wij weten heeft u hierover geen contact met ons opgenomen. Er is mogelijk sprake geweest van transportschade? Indien wij u nog van dienst kunnen zijn, staan wij graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
De klantenservice is goed, klantvriendelijk, oplossingsgericht, goed bereikbaar, reageren snel. Bezorging is prima, er wordt ook bezorgd op de hogere etages.
VerbeterpuntenHet inpakken van de bank vond ik echt superslecht, dit heb ik nog nooit zo erg meegemaakt. Er zat alleen karton omheen, de verpakking was ingedeukt. Er zat een laagje karton tussen de bank-onderdelen van ongeveer 1 meter bij een halve meter. Dit was niet voldoende, omdat het bevestigingsmateriaal wat aan de bank zit, een afdruk achterliet op de kussens en op de zijkanten van de bank. Piepschuim was beter geweest. De bank zat vol met stof. De bank was ook niet compleet, omdat de achterkant van de bank bevestigingsmateriaal mistte en er zat ook een scheur in. Ik heb wel een nieuwe achterkant van de bank gekregen van Hioshop. Klantenservice was vriendelijk en oplossingsgericht. Over de rest heb ik niet geklaagd...vermoeiend allemaal. Dit was helaas de eerste en laatste keer dat ik iets heb besteld bij Hioshop. Ik vond de bank trouwens ondanks alles wel mooi en comfortabel zitten.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het is fijn dat u tevreden bent over onze Klantenservice. Wij hebben inderdaad de bankleuning opnieuw geleverd, omdat er bevestigingsmateriaal mistte. Blijkbaar hebben wij onze excuses hier niet voor aangeboden, dus bij deze willen wij onze excuses aanbieden voor het ongemak wat u heeft ervaren. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, hopen wij dat graag te horen. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
De communicatie over bezorging en de bezorging zelf waren prima. Het kastje voldoet volledig aan onze wensen.
VerbeterpuntenGeen enkele verbeterpunt of tip
Pluspunten
Mooie website.....spullen zien er mooi uit...snel besteld en snel geleverd
VerbeterpuntenVoorzichtiger omgaan met transport....erg veel schade aan de tv meubel...en jammer dat je het zelf in elkaar moet zetten
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U heeft bij ons een tv-meubel Isa besteld. Dit is inderdaad een bouwpakket. U geeft echter aan dat er veel schade is, maar voor zover wij weten heeft u hierover geen contact met ons opgenomen. Als wij u nog ergens mee kunnen helpen, horen wij dat graag. Wij kunnen alle delen leveren als dat nodig blijkt te zijn! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
leuke artikelen
Verbeterpuntende bezorgtijd wijzigen niet in de avond maar overdag
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U geeft als verbeterpunt dat de bezorgtijd niet in de avond moet zijn. Onze vervoerder levert op alle werkdagen en zaterdag in het tijfdsframe van 08.00 uur tot 22.00 uur. Voor u is dit helaas niet gepast geweest, maar er zijn ook vele klanten welke het juist wel prettig vinden. Het spijt ons dat u er niet tevreden over bent. Wij hopen u desondanks nog graag te verwelkomen. Wij gaan dan zeker proberen rekening te houden met de bezorgtijd als u dit aan ons door geeft! met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Good response to email, terrible products , will never buy again
VerbeterpuntenImprove quality of products and offer ensembling service
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben de laatste vier maanden diverse malen contact met u gehad over de kledingkast. Het is helaas niet gelukt om de montage van de kledingkasten juist voor elkaar te krijgen. Wij verwachten dat als de achterkant op 90 graden is gemonteerd, de kasten recht staan en daardoor de deuren ook netjes aansluiten. Wij hebben u ook delen geleverd, maar dit heeft helaas niet mogen baten. Het spijt ons dat de montage niet naar wens is gelukt. Onze excuses hier voor. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
snel geleverd ,de tijd van levering goed gecommuniceert
VerbeterpuntenHet in elkaar zetten kost zeer veel tijd. De dressoir klopten helemaal niet. Laatjes pasten niet alles aan moeten passen.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U heeft vier meubelen uit de serie New Mexico bij ons gekocht. Het klopt dat u zegt dat het veel tijd kost om in elkaar te zetten. Het bestaat helaas uit veel onderdelen. U geeft echter ook aan dat het dressoir niet klopt en dat u aanpassingen heeft gedaan. Dit moet natuurlijk niet nodig zijn! Voor zover wij weten heeft u hierover geen contact met ons opgenomen. Als u nog hulp nodig heeft, horen/lezen wij dit graag. Wij kunnen voor de serie New Mexico alle delen naleveren! Als u hier alsnog gebruik van wilt maken, horen wij dat erg graag, zodat wij u verder kunnen helpen waar nodig! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Snelle keverung
vermeld dat het bouw pakketten zijn . heb iemand moeten vragen om het in elkaar te zetten, en die vond het kastje te duur. gezien de problemen met het bevestigen van de lade.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het is jammer dat u ontevreden bent en niet meer bij ons wilt kopen. Dat betreuren wij. Zeker gezien het feit dat er wel op onze site vermeld staat dat "het meubel wordt geleverd als eenvoudig zelfbouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding". Mogelijk heeft u hier over heen gelezen. U geeft aan dat er problemen waren met de lade. Voor zover wij weten, heeft u hierover geen contact met ons opgenomen. Als u nog hulp nodig heeft, staan wij graag voor u klaar. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw nachtkasten. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
leuke producten
Verbeterpuntenzou graag producten eerst echt willen kunnen zien
Pluspunten
Duidelijkheid over levering van de bestelling. Bezorgtijd precies aangegeven en klopt exact! Keurig en goed verpakt aangeleverd. Inhoud klopt helemaal
Verbeterpunten?
Pluspunten
Duidelijke communicatie over levering en daarnaast netjes afgeleverd. Product is van goede kwaliteit!
Pluspunten
Na 1 probleem is het goed opgelost door dit bedrijf keurig behandeld.
VerbeterpuntenGoederen nakijken voor verzending
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Ik begrijp dat u niet tevreden bent. Wij hebben op 24 en 26 oktober contact met u gehad. Wij gaan er voor zorgen dat de 2 glasplaatjes en de steuntjes vervangen worden. Hopelijk wordt zo uw klacht goed opgelost. Wij staan graag voor u klaar, ook in de toekomst. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenLak op kast is wat dun waardoor die niet overal echt helemaal wit is. Verder prima.
Pluspunten
Goede communicatie mbt leveringstijdstip.
Pluspunten
VerbeterpuntenNee niks aan te merken
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer detailinformatie over de artikelen.