Pluspunten

Snel, meedenkend, betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goede klantenservice, snel, duidelijk, vriendelijk en precies.

kwaliteitscontrole! De artikkel wij hebben besteld is onder elke maat, beschadigde onderdelen met krassen en deuken erin. Moest opnieuw besteld worden en ook dan waren er gebrekken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie kast, prima levering, vriendelijk personeel.

Kast zou iets meer voorbereid of genummerd mogen zijn. In elkaar zetten is prima gelukt, maar wel een hele klus, zou iets eenvoudiger moeten kunnen.

Pluspunten

goede communicatie over oa levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede afspraken die worden nagekomen, kan Eigen dag van bezorging kiezen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede communicatie en afspraken, en goede prijzen

Vervoerder (voor zover ik weet een externe partij ingehuurd door Hioshop) gaat er slordig om met de artikelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We had a problem with a wardrobe as it was missing piece, they took care and informed. The closet is very difficult to ensemble and it not in good conditions, do not recommend, the holes are not properly done so it does not close or look good.

Need to offer ensembling service, the piece is a nightmare and improve quality of items

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering ,erg tevreden over het bestelde

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

vriendelijke klantenservice,snel geleverd.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele fijne bank tegen een concurrerende prijs. Vriendelijke communicatie.

Op de oorspronkelijke afgesproken dag van levering bleek er iets fout te zijn gegaan bij de distributeur; hierover hebben echter zowel hioshop als de distributeur niet met ons gecommuniceerd. Wij wachtten de hele dag op levering, hadden vrij genomen etc maar kregen geen bank. Op zich, een foutje kan gebeuren maar het was jammer dat niemand van zich liet horen; dit zorgde voor onrust aan onze kant. Bij een tweede leveringaafapraak ging het goed.

• Communicatie

Pluspunten

Een degelijke ladekast. Bezorgingsinformatie geweldig: het werdt geleverd precies volgens communicatie.

nvt

• Communicatie

Pluspunten

netjes en op tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling en aflevering is netjes geregeld.

Ik zet liever een IKEA kastje in elkaar. Ook waren er op één van de plankjes al afgezaagde dremels aanwezig, die er niet goed uit te pulken waren en die ik maar heb laten zitten. De constructie werd er niet steviger op. Ik vond de complexiteit van het in elkaar zetten, de kwaliteit van het materiaal zelfs voor 175,- onder de maat... Ik moet er ook bij zeggen dat ik het kastje had gekocht voor mijn 86 jarige moeder en daar in het weekend tijd voor vond om het in elkaar te zetten. Hioshop geeft terecht aan dat ik geen contact met ze heb opgenomen en een klacht heb ingediend, maar daar had ik ook allemaal geen tijd voor. Misschien teveel het IKEA verwachtingspatroon. Daar heb je een bouwpakket zo in elkaar en is de handleiding ook erg simpel. Tip voor deze handleiding: nummer niet alleen de schroeven, maar ook de plankjes. Scheelt een slok op een borrel. Het kastje is een beetje van waaibomenhout, zit niet superstrak in elkaar, maar staat wel erg mooi.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hele originele meubels. Ik heb het gevoel echt en unieke tafel te hebben nu!

Levering perfect middels Dynalogic en geen ontbrekende schroefjes wat nog wel eens voorkomt bij andere pakketten!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Reageren gelijk op mail en ondernemen snel actie wanneer transporteur in gebreke blijft

Meer druk uitoefenen naar DHL dat ze afspraak die gemaakt is ivm aflevering moeten nakomen

2 sterren: slechter dan verwacht

Graag bij de specificaties vermelden dat het een bouwpakket is.

• Communicatie

Pluspunten

Over het bedrijf alleen maar lof, maar over het product wat verkocht is dat is werkelijk heel heel slecht. Hoe graag ik anders zou willen ik kan niet. De kast bestaat uit hele dunne planken geperst hout en is dus heel erg duur t.o.v. wat je krijgt

Ga zo door maar aub neem betere producten de kast is echt heel slecht. Hele dunne planken geperst hout en de kast is niet goed af te stellen Jullie als bedrijf werkelijk fantastisch maar het bedrijf uit Denemarken is heel heel erg slecht

Lochemseweg 33

7244RR Barchem