Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding, product lijkt op plaatje.
VerbeterpuntenDat de matras zelf in elkaar gezet dient te worden is een beetje een rare gewaarwording. Bovendien was ik niet te spreken over de transporteur, die last minute niet laat weten dat de levering niet door kan gaan. Slechte zaak.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U bedoelt waarschijnlijk dat wij de matras leveren en de tijk er los bijvoegen. Dat klopt, u dient inderdaad zelf de tijk er omheen te doen. Wij hebben de tijk n.l. in meerdere kleuren, zodat er meer combinaties gemaakt kunnen worden. Bij uw levering is door de vervoerder aangegeven dat zij het bed en de matras niet op tijd hebben ontvangen. Dit was niet de werkelijkheid., het was er wel aanwezig. Helaas is uw levering daardoor wel een dag vertraagd. Onze excuses hier voor. Wij blijven werken aan verbetering van onze vervoerder. Wij hopen u graag nog eens te verwelkomen! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Prima klantenservice
VerbeterpuntenSamenwerking logistiek
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U noemt als verbeterpunt de samenwerking met de logistiek. Dit is voor ons zeker een aandachtspunt en wij werken hier iedere dag aan om de logistiek te verbeteren. Wij hopen u graag nog eens te verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Goed bereikbare klantenservice
Pluspunten
Aparte stijl en kleuren die deze shop te bieden heeft
VerbeterpuntenBetere bescherming van de geleverde spullen. Bij mijn hoogglans kast zaten veel krasjes en oneffenheden op de elementen. Als hier nog een folie-laag overheen gezeten had, was dat waarschijnlijk veel minder geweest.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het is jammer te lezen dat er krasjes en oneffenheden zijn op uw dressoir. Dit hoort uiteraard niet. Ik heb u inmiddels benaderd of wij u nog van dienst kunnen zijn. Wij kunnen n.l. reservedelen leveren, zodat u de kast alsnog netjes en compleet bij u thuis heeft staan om van te genieten. Wij horen/lezen graag als wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
bezorging zeer goed
Verbeterpuntenkan daar nog niets over zeggen
Pluspunten
Goed onderhandelbaar over de prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Belt netjes voor een afspraak. Toen we een meubel hadden gekocht dat niet van het het verwachtje met materiaal bleek te zijn (spaanplaat ipv hout) konden we het kosteloos omruilen voor een ander. Geen gezeur, gewoon prima.
VerbeterpuntenVan alle meubels zou het gebruikte materiaal op de betreffende pagina vermeld moeten zijn.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
bij navraag via mail snel anwoord
Verbeterpunteniets eerlijker over wel of niet simpel in elkaar zetten van spullen. zeer eenvoudig was het zeker niet
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat de montage is tegen gevallen. De serie New Mexico is inderdaad een bouwpakket welke enige tijd kan vergen, omdat het uit allemaal losse onderdelen bestaat. Indien wij u ergens mee kunnen helpen of er schade ontstaat bij het (de)monteren bent u van harte welkom contact op te nemen. Wij kunnen altijd vervangende onderdelen leveren. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle bezorging
Pluspunten
?
VerbeterpuntenNiet het probleem van de vervoerder bij de klant neerleggen! Dit had sneller en beter opgelost kunnen worden?
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Uw levering heeft helaas te maken gehad met problemen bij de vervoerder. Zij gaven aan geleverd te hebben, terwijl dit niet het geval was. Vervolgens heeft zij het opnieuw geprobeerd, maar met maar 1 colli i.p.v. 2 stuks. Vervolgens kon men de andere colli niet terug vinden. Na diverse contacten met u en de vervoerder hebben wij er voor gekozen het bureau opnieuw te zenden vanuit Denemarken. Dit is gelukkig goed gegaan. Wij zijn voor de levering afhankelijk van de vervoerder en dat liet helaas te wensen over. Dit is uiteraard met hen besproken. Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken. Wij hopen u alsnog graag te verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Nazorg was erg goed geregeld!
Verbeterpunten- binnen het afgesproken termijn leveren
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u gebeld n.a.v. deze beoordeling. U gaf aan dat de levering van 2 bedden in 2x is gebeurd en er slechte telefonische bereikbaarheid was. Wij gaan dit intern en met onze vervoerder bespreken. U bent tevens niet tevreden over de kwaliteit. Wij hebben hier over gesproken, maar u wenst vooralsnog geen nazending van delen. Zoals afsproken bent u, ook in de toekomst, van harte welkom contact op te nemen, aangezien de leverancier altijd klaar staat om delen (gratis) na te leveren bij u thuis. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Alles ging precies volgens afspraak, bezorgdatum verzetten ging probleemloos en informatie over (tijdstip van) de bezorging was heel duidelijk.
VerbeterpuntenKan niks bedenken.
Pluspunten
Mooie bedden, snelle bezorging. Aanrader.
Pluspunten
Communicatie ok en je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.
VerbeterpuntenZorg dat de producten qua kwaliteit gecontroleerd worden. De kaptafel kwam kapot en vuil aan. Gelukkig een handige man in de buurt die de gebroken/loshangende onderdelen kon repareren. Na reclamatie 10% korting gekregen van Hios.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. U heeft inderdaad een kaptafel ontvangen, welke schade had. Wij denken dat er sprake is van transportschade tussen de vervoerder en uw adres. U heeft het gelukkig kunnen opknappen. Vervolgens heeft u ons hiervan op de hoogte gesteld. Aangezien u de 'klacht' zelf al verholpen had, hebben wij u alsnog een prijscompensatie aangeboden van 10%. Dit hebben wij ook direct aan u overgemaakt. Wij hopen dat de klacht op deze manier goed is opgelost en dat u nog lang van uw kaptafel kunt genieten. Indien er in de toekomst nog iets is, staan wij graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Duidelijker vermelden indien het om een bouwpakket gaat.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle terug bel acties. En snel en adequaat gereageerd op mijn telefoon dat ik een artikel foutief heb ontvangen
VerbeterpuntenK heb helaas vele delen beschadigd ontvangen. Ik vind het altijd vervelend met omruilen, de omruiltijden weer een week wachten etc te omslachtig. Jullie werken samen met een bezorger die zeer onprofessioneel is en mijn goede ervaring met uw organisatie erg schaadt. Dit is zeer zonde. Daarnaast vind ik de wachttijd voor het omruilen van een artikel wat door jullie verkeerd is bezorgd te lang. Hierdoor heeft de schoenenkast op zn kop een week jn de woonkamer gestaan.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het omruilen kost bij ons inderdaad een aantal dagen, omdat wij ons centrale Magazijn in Denemarken hebben. Wij vervoeren 2 tot 3 keer per week vanuit Denemarken naar Nederland om het vervolgens bij u te leveren. Wij ontkomen er dus niet aan dat er een aantal dagen nodig zijn voor transport. Onze excuses dat u dit als te lang heeft ervaren. Hopelijk is de schoenenkast nu wel naar wens. Als er in de toekomst nog iets is, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Communicatie ging erg goed. Helaas voldeed het product niet aan onze verwachtingen. Het product was beschadigd en na overleg hebben we het product afgeleverd aan het kringloopcentrum.
Verbeterpunten1. De foto's moeten een goed beeld geven van de details van het product. Meer foto's. 2. De beschrijving moet beter worden; meer specifiek.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Uw dressoir is helaas beschadigd bij u thuis geleverd. Het lijkt transportschade te zijn, maar dit is niet zeker. Wij hadden het meubel helaas niet meer op voorraad, dus wij hebben u gevraagd het af te voeren. Het kringloopcentrum is daar een prima plek voor. Bedankt daarvoor! Wij hebben u het aankoopbedrag terug betaald, maar hopen u desondanks nog eens te verwelkomen in onze webshop. Uw tip m.b.t. de foto's en beschrijving geef ik door als verbeterpunt! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Levering veel te laat en niet volgens afspraak. Slechte communicatie.
Pluspunten
We waren niet tevreden met onze aankoop. Vervolgens het retourproces in gang gezet. Binnen 2 werkdagen werden we gebeld door Hio voor het maken van een retourafspraak. Nadat het pakket was opgehaald door de vervoerder hadden we binnen 1 werkdag ons geld terug. Super snelle service, ook bij retouren!!
Pluspunten
afspraken worden nagekomen