Pluspunten
Ze brachten alles naar boven!
VerbeterpuntenActuelere track and trace. Er stond de hele tijd dat de chaffeur onderweg was naar adres 1 (ik was nummer 5), dat maakte het wachten heel frustrerend.
Beste klant, bedankt voor uw goede beoordeling! U kunt de levering inderdaad via track and trace volgen op de dag van levering, maar blijkbaar was er bij u geen synchronisatie tussen de chauffeur en het systeem van onze vervoerder, waardoor u de actuele status niet kon volgen. Dit is helaas een technische fout, waar wij niets aan kunnen doen, maar het is uiteraard wel vervelend. Onze excuses daar voor. Wij hopen u graag nog eens te verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Nette en snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Alles uitstekend verlopen. Prijs - kwaliteit prima.
Pluspunten
Snelle reactie bij schade
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenDe onderdelen van de kast waren niet genummerd, hierdoor kostte het 12!! Uur om die kast in elkaar te zetten. Vervolgens lijkt de kast qua kleur totaal niet op de kast die op internet te zien is. Alles schijnt door en je ziet overal lelijke overgangen. Ook waren er geen boringen gemaakt waar de schroeven in konden, hierdoor was de kast tevens amper in elkaar te zetten. Complete frustratie aan de kant van de koper! Het zou niet meer dan netjes zijn hier even op terug te komen. Eigenlijk zijn wij in staat de hele kast weer op te laten halen, er een nieuwe wel matchende kast voor terug te krijgen die door hioshop zelf in elkaar gezet wordt. Dit is echt te schandalig voor woorden.
Geachte mevrouw Gerver, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Zoals in ons mailcontact al aangegeven kunt u gebruik maken van uw retourrecht als u bijvoorbeeld twijfelt over de kleurstelling bij ontvangst zoals in uw geval, maar is het van belang dat u de kast niet desondanks volledig opbouwt en aanpast. Montage kan langer duren dan vermeld op de handleiding, maar we helpen u graag als u vastloopt: neem vooral tijdig contact met ons op bij vragen of opmerkingen, dan vinden we een passende oplossing. We hebben u nu een prijscompensatie aangeboden voor het ongemak en vertrouwen erop dat u de kast verder naar wens in gebruik kunt nemen. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Vanuit de webshop proactieve communicatie bij vertraagde levering vanuit hun kant.
VerbeterpuntenBetere afstemming met vervoerder en houd communicatie over levering in eigen hand als de vervoerder dat bij vertraging niet goed doet.
Mooie kastjes met duidelijke bouwinstructie. Wel redelijk duur vinden wij.
Pluspunten
Alles mooi op tijd. Wij kregen keurig van te voren de tijd van bezorgen door. Iets zelf monteren lukte ook goed.
Pluspunten
Makkelijk alles geregeld
VerbeterpuntenBezorging van de bestelling
Beste klant, uw levering heeft helaas last gehad van een sorteerfout op een zaterdag bij de vervoerder. Gelukkig is het vervolgens op maandag al opnieuw ingepland. Helaas laat de communicatie van de vervoerder nog wel eens te wensen over. Wij bespreken dit ongeveer dagelijks met onze vervoerder en wij hopen dat dit zal verbeteren. Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bank en hopen u graag nog eens te verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Prima nakomen van afspraken over levering. Prima product . Goede communicatie, makkelijke betaling. Eigenlijk alles naar volle tevredenheid!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
makkelijke website. snelle levering mooie en goede spullen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle reactie op vragen, na bestelling overleg over levering, levering op afgesproken dag/tijd - goed verpakt
Pluspunten
Na klachten zeer snelle afhandeling
Pluspunten
Heel leuk bed voor een super prijs
Pluspunten
Goede website Na bestelling goede service