Pluspunten
goede snelle levering vriendelijk aan telf leuke bezorgers
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Had als enige internetbedrijf dat ik kon vinden dit nachtkastje in hun assortiment.
VerbeterpuntenDe plankjes van het nachtkastje hebben veel meer gaatjes dan nodig. Toch zonde voor het zicht (ondanks de stickers).
Pluspunten
Prima service Tussentijds nog contact
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed aanbod meubelen
VerbeterpuntenKies een ander vervoerbedrijf!!!
Pluspunten
Goede service telefonisch, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel communicatie!!! Super
VerbeterpuntenMeer Ikea manier van gebruiksaanwijzing meegeven
Pluspunten
Vlot en netjes geleverd!
Pluspunten
Het positieve van dit bedrijf is dat ze er alles aan doen om hun fout goed te maken.
VerbeterpuntenBetere schroeven leveren want we hadden veel dolle ertussen zitten
Pluspunten
Mooie prijsstelling voor nette producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie. Prima prijs kwaliteit.
VerbeterpuntenBeschermende verpakking om vervoerschade zoveel mogelijk te voorkomen
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij nemen uw verbeterpunten mee in de communicatie richting de leveranciers. Sommige leveranciers kunnen inderdaad meer doen om de verpakking te verstevigen en zo het risico op transportschade samen met natuurlijk de inzet van de vervoerder verkleinen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden over route bezorging en n ber. gekregen over tijdstip
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ze lossen je klacht op, maar dat verandert niks aan de kwaliteit van het materiaal; goedkoop = duurkoop gebleken!
VerbeterpuntenZoek een goede leverancier en verkoop geen bedden die vervaarlijk piepen en kraken en daadwerkelijk doorzakken onder het gewicht (34 kg) van een 12-jarige tiener.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Zoals u zelf aangeeft hebben wij de onderdelen welke schade hebben opgelopen vervangen via onze toeleverancier. Wij werken al jaren met de leverancier en hebben gelukkig goede ervaringen met hen. Zeker ook op het gebied van garantie. Het kan echter uiteraard voor komen dat er knoesten in het hout zitten, waardoor er een zwakke plek ontstaat. Dit voorkom je helaas niet als je met hout als materiaal werkt. Indien er in de toekomst toch weer klachten ontstaan, staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Goede uitleg wanneer vragen gesteld wordt, aflevering op afgesproken tijd
VerbeterpuntenOp website vermelden dat het bouwpakketten zijn en dat men dit zelf dient in elkaar te zetten en wat daar voor gereedschap bij nodig is
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben op onze website over het algemeen wel vermeld staan of er sprake is van een bouwpakket of dat het meubel opgebouwd geleverd wordt. Bij het door u gekochte bed en hoogslaper wordt dit in ieder geval ook vermeldt. Het gereedschap wordt niet op onze site vermeldt, maar er is een handleiding bijgesloten waarop dit wel wordt genoemd. Wij hopen u graag nog eens in onze webwinkel te verwelkomen! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Goede communicatie mbt de levering
VerbeterpuntenVerkoop kledingkasten die de mensen zelf volledig in elkaar kunnen zetten.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Voor zover ik weet, heeft u geen contact met ons opgenomen over de montage van de kledingkast. Ik begrijp helaas uw verbeterpunt niet geheel. Wij verkopen diverse kledingkasten welke als bouwpakket geleverd worden inclusief montagehandleiding. Mogelijk bedoelt u dat het tegen is gevallen om het zelf te monteren? Wij hopen dat het inmiddels gelukt is, maar als wij u alsnog ergens bij kunnen helpen horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
correcte levering en het product voldoet volledig aan onze eisen
Pluspunten
na een (niet) levering een nieuwe afspraak gemaakt na levering (helaas) enkele onderdelen beschadigd / niet goed goed opgepakt / overlegt / voorstel afhandeling nu wachten op de (eind) afhandeling
Verbeterpuntenbezorgafspraak beter afstemmen (met vervoerder)
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben de onderdelen voor uw kast via de leverancier besteld en deze worden rechtstreeks bij u thuis geleverd. De vervoerder heeft, om een voor ons onbekende reden, uw levering niet opgenomen in de route waarop het gepland stond. Wij hebben hierover overleg gehad met de vervoerder hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Wij gaan er vanuit dat u na de ontvangst de van de onderdelen de kast goed kunt monteren. Voor vragen staan wij natuurlijk altijd graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Duidelijk aangeven dat montage niet heel eenvoudig is!
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het is jammer te lezen dat de montage is tegengevallen. Het verschilt per meubel nog wel eens hoeveel werk dit is inderdaad. Hopelijk kunt u nu toch genieten van uw dressoir! Voor vragen staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Goede en eerlijke communicatie