Pluspunten
Dankzij de ervaring ben ik erachter gekomen dat ik nooit meer eerst van de Hioshop zal bestellen en dat vind ik een pluspunt! Dan weet ik in ieder geval zeker
Verbeterpunten- Klantenservice is niet oplossingsgericht! - Klantenservice stuurt je van de kast naar de muur (vond bol.com en de bezorgservice verantwoordelijk) - Mijn slaapbank werd niet tot in de woning bezorgt, terwijl ik dit wel aan had gegeven en het daadwerkelijk ook de bedoeling was dat deze tot aan de deur bezorgt moest worden. - Klantenservice toont weinig empathie en begrip, - Ik deed meer mijn moeite om het probleem van de hioshop op te lossen dan de klantenservice van hioshop en dat terwijl ik in de regen met de slaapbank buiten stond en alsnog heel fatsoenlijk met met de klantenservice ging bellen! - Ik heb die dag ruim een uur moeten bellen met de bioshop en ook de bezorgservice, zonder enige oplossing! - De klantenservice is meer een selfservice. - Het leek alsof zij dit probleem de normaalste zaak van de wereld vond, voelde me echt onbegrepen terwijl ik lekker met de bank op straat stond!! - De bezorgers spreken de waarheid niet! De bezorgers zeiden alleen dat ze het niet naar boven konden bezorgen omdat het een drempelservice is. Echter kwam helemaal niet naar voren dat het in de trapgang 'te krap' was.Daar was helemaal geen sprake van. Uiteindelijk heb ik jongens van de straat geplukt en hebben zij het wel boven gekregen. Hoe kan dat dan??
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Bij u is de slaapbank helaas door onze vervoerder niet tot achter uw voordeur gebracht (zoals dit hoort), maar tot in de portiek beneden. De vervoerder heeft ons aangegeven dat zij de trap te smal vonden en daardoor hebben zij de levering niet op de juiste manier afgerond. Wij hebben hier inmiddels enkele keren met de vervoerder over gesproken. Zij kunnen u als klant niet op deze manier achterlaten met uw meubel. Indien zij de levering niet goed kunnen afronden, dienen zij het meubel weer mee te nemen, zodat er overleg kan plaats vinden over een goede levering. Nogmaals onze excuses (mede namens de vervoerder) hiervoor. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
clandizie prima
Verbeterpuntenokido zo
Pluspunten
Goede service, goede kwaliteit. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle reactie na foutieve levering
Pluspunten
keurig op tijd geleverd, en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenProduct was niet compleet, er mistte schroefjes
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over uw aankoop. We vinden het wel vervelend dat er schroefjes ontbraken in uw pakket, dat is natuurlijk niet de bedoeling. De pakketten die wij versturen worden steekproefsgewijs gecontroleerd, dus het kan incidenteel voorkomen dat er wat ontbreekt. In dat geval sturen wij zo spoedig mogelijk en uiteraard kosteloos onderdelen na. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Werd meteen gebeld ivm het afspreken van een afleverdatum.
Pluspunten
fantastische communicatie van begin tot einde!
Pluspunten
Duidelijke communicatie over levering
VerbeterpuntenArtikelen beter inpakken, planken zijn beschadigd afgeleverd
Beste meneer Coerver, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat het pakket kennelijk beschadigd bij u is aangekomen. Helaas heeft u dit niet bij ons gemeld. We staan telkens graag voor u klaar om uw klacht op te lossen, bijvoorbeeld door onderdelen na te zenden. Ik heb u zojuist telefonisch aangeboden om alsnog uw klacht in behandeling te nemen en u een passende oplossing aan te bieden. U hoeft geen genoegen te nemen met een kapot meubel, maar wij kunnen u alleen helpen als u uw klacht bij ons kenbaar maakt. Wij helpen u graag. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Fijne Webshop & prima afhandeling (ook als het niet helemaal goed is gegaan). Prettige communicatie met de mensen van Hioshop (inzet om afspraken na te komen is optimaal). Onze eerste bestelling was niet helemaal goed verlopen (1 van de 6 dozen ontbrak en een beschadigde deur; fouten worden gemaakt, het blijft mensenwerk); uiteindelijk alles nageleverd en goed opgelost. Een kwaliteitswebshop onderscheid zich daarmee & Hioshop voldoet daaraan; Complimenten ! (ook aan Dynalogic met het terugbellen v/d chauffeur en Track & Trace systeem). Kwaliteit geleverde meubels : uitstekend; alles past perfect; geleverd montagemateriaal prima in orde (niets ontbreekt); duidelijke stap-voor-stap montage-instructies. Resultaat : Twee mooie degelijke kasten naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Levering materialen was ruim voldoende/goed (geen beschadigingen en alles compleet).
VerbeterpuntenWij hebben twee maal kasten besteld en beide leveringen zijn op de dag van de levering 's morgens geannuleerd i.v.m. een "sorteer fout". Beide dagen hadden wij vrij gehouden om thuis te zijn. Dit is hinderlijk en de laatste levering hebben wij nog steeds niet, terwijl alles wel betaald is! Dit moet echt beter. De bouw instructies laten pas in een laat stadium (bij één van de laatste dozen) zien hoe de kast moet worden samengesteld. Het zou prettig zijn als er een alles-omvattende bouwtekening wordt meegeleverd waarop alles te zien is. dat scheelt veel verwarring tijdens het bouwen en de volgorde van de te assembleren kasten is dan meteen vanaf het begin duidelijk.
Beste meneer en mevrouw Voskamp, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat de levering in uw geval niet goed is verlopen. Wij hebben hier reeds veelvuldig contact over gehad per mail en telefoon en ik verzeker u nogmaals dat wij voortdurend in overleg met de vervoerder werken aan verbetering van de dienstverlening. Ook uw tips ter verbetering van de montagehandleiding zullen wij ter harte nemen. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Prijs/kwaliteit OK - Stipte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreide tijden om contact op te nemen.
VerbeterpuntenEerste aflever poging was lachwekkend slecht, met name de communicatie en informatieverschaffing vanuit de medewerking. Vervolgens heb ik een email adres gekregen om een formele klacht in te dienen. Ondanks dat er staat dat er binnen een aantal werkdagen contact wordt opgenomen, heb ik nu 2 weken later nog niks gehoord. De communicatie en informatie verziening met en vanuit het bedrijf is beroerd.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Ik begrijp hieruit dat er kennelijk het nodige is misgegaan bij de vervoerder, hetgeen wij betreuren. Namens hioshop.nl bied ik u mijn excuses aan voor het ervaren ongemak. Uw beoordeling heeft eigenlijk uitsluitend betrekking op het transport. Ik kan niet zien of u eerder contact met ons bedrijf of onze eigen medewerkers heeft opgenomen en hoe u door ons zelf geholpen bent. Wij behandelen binnenkomende e-mails in principe altijd binnen 48 uur (op werkdagen). U schrijft dat u na 2 weken nog niets heeft gehoord op uw klacht, maar ik vermoed wederom dat dit betrekking heeft op uw correspondentie met de vervoerder. Ik heb u reeds aangeboden om u verder te helpen en wacht op uw reactie.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
- correcte aflevering - beschrijving van kastje, met name over de laden kan duidelijker
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw tip ten aanzien van de verbetermogelijkheden van de montagehandleiding mee in het volgende overleg met de leverancier. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Via Bol.com een bed gekocht ,was kapot konden het moeizaam retour doen, moesten zelf voor de retour kosten zorgen deze was 49,00 euro, men wou wel wat kapot was naleveren maar duurde 2 weken, men vond ook dat we wel het bed in mekaar konden zetten. Maar wij wouden het retour doen,gelukkig heeft Bol.com het voor mekaar gekregen om het retour te doen zonder de absurd hoge retour kosten. !!
Verbeterpuntengéén Absurd hoge retour kosten, en als men het binnen 2 weken retour wil doen, om wat voor reden dan ook. Moet het gewoon retour kunnen, en het bedrag terug storten naar de klant.en klantvriendelijker zijn, want zo gaat het niet werken.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Het bed wat u heeft gekocht had helaas schade aan 1 plank, onderdeel van de bedlade, waardoor het bed wel gemonteerd en gebruikt kon worden. Wij hebben het recht om deze schade op te lossen door het vervangen van het beschadigde deel, zodat u een meubel heeft wat goed is. De leverancier stuurt dit kostenloos aan u op met bezorging bij u thuis in de loop van 1-2 weken, omdat het uit Frankrijk dient te komen. Indien u geen gebruik wilt maken van deze service, bent u inderdaad zelf verantwoordelijk voor de retournering en bijbehorende kosten. Wij hebben met bol.com de afspraken nog eens doorgenomen om dit soort situaties te voorkomen. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Duidelijke afspraken die worden nagekomen
VerbeterpuntenDe beschrijving was niet duidelijk, het was niet de eerste keer Dat we een kast in elkaar gezet hebben maar dit was wel de meest Ingewikkelde. Jammer, want met een duidelijkere beschrijving had het een hoop Tijd en ergernis gescheeld.resutaat is trouwens perfect
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! U heeft een kledingkast gekocht uit de serie New Mexico. De meubelen uit deze serie zijn inderdaad niet altijd makkelijk om te monteren, omdat het uit veel onderdelen bestaat. Wij zijn blij dat u tevreden bent met het eindresultaat! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.