snelle leverering

2de zelfde toestel besteld en opeens €5 duurder

perfect

super dienst na verkoop

Mooie meubels, goede communicatie

Mooie meubels,het samenstellen ervan duurde wel langer dan aangegeven. Beter rustig de tijd nemen dan overhaasten!

Mooie meubels

We bestelden een tweepersoonsbed incl. Nachtkastje. Erg mooi en degelijk aan een scherpe prijs. Top !

Zeer tevreden alles volgens afspraak!!

Zeer tevreden alles volgens afspraak!!

Erg vriendelijk en goede klantenservice

We hebben voor de eerste keer 2 kasten besteld bij Hio Shop. Aangezien we beschadigde delen geleverd kregen direkt kontakt opgenomen via de mail met Hio Shop die binnen 2 dagen met een zeer positieve oplossing kwamen. Ook hebben we mankementen aangegeven van de kasten. Zij zeggen dat ze dit zeker door zullen geven aan de leverancier van de kasten. Ze hebben het vergoed door ons te laten kiezen voor nieuwe onderdelen of een tegemoetkoming. Keurig netjes afgehandeld. Dit maak je zo niet veel meer mee, onze complimenten!

Lange levertijd en kasten elders stukken goedkoper!

De levertijd was zeer lang zonder enig tegen bericht terwijl kasten al waren betaald. De schoenen kasten worden tegen veel te veel geld aangeboden. De zelfde kasten zijn elders 66,00 goedkoper. Na een mail over dit grote prijsverschil was de enige reactie dat de kasten niet hetzelfde waren want die van mij hadden een magneetstrip wat niet waar is. Er zit geen magneetstrip op mijn kast en de kasten zijn identiek aan de goedkopere kasten bij Jysk Dus mensen kijk eerst goed of de kasten elders goedkoper zijn want de service bij Hioshop is ver te zoeken.

Fantastisch als ik nog eens wat nodig heb denk ik eerst aan jullie . Snel geleverd ik zal het iedereen aanraden .jullie zijn echt goed.het product is ook goed.

er was geen Nederlandse taal op de beschrijving

Prachtig meubel stuk

Het meubel is wat we ervan hoopten. Het enige nadeel is de lange levertermijn. Maar voor de rest top!

erg goede ervaring met een zeer tevreden indruk

Duidelijke en vlotte communicatie. Denken mee en zijn oplossend gericht. 2 x al een zeer goede en fijne ervaring! Mooie schoenenkasten besteld waar we zeer tevreden mee zijn.

Snel goed prima

Slaapbank besteld snel geleverd. Geen poespas.

Zeer tevreden met m'n aankoop.

Toen ik bij het bestellen van de nachtkastjes zag dat het een 'bouwpakket' was, schrok is wel een beetje. De bijgeleverde beschrijving bleek echter heel duidelijk. Een kind kan bij wijze van spreken de was doen. Het zijn nachtkastjes van mooie, zware kwaliteit. Heel blij mee. Klein minpuntje: in de omschrijving op de site stond dat het zilverkleurige knoppen voor aan de laadjes waren. Het blijken bronskleurige te zijn. Dat is in ons geval een beetje jammer, omdat de handgrepen van de kast naast het nachtkastje chroomkleurig zijn. Verder zeer tevreden.

De tafel is prachtig. Bezorgen was mooi op tijd, aardige mannen. Contact met Hioshop prima.

Hioshop houdt zich aan de afspraken.

Het bestelde werd op tijd geleverd. En de schoenenkast was met de beschrijving goed in elkaar gezet te worden. Ik ben zeer tevreden over de kast.

Mooie spullen, korte levertijd en een vlotte afhandeling! Ik heb al een aantal spullen van de Hioshop en ik ben echt een tevreden klant.

onduidelijkj

ik heb betalen op rekening aangeklikt. bij de meeste bedrijven betaal je pas als jet hebt ontvangen. in dit geval moest ik aan de bezorger betalen. dit stond in geen enkele email die ik heb ontvangen. ik heb zelf naar de bezorger gebeld of ik de verzendkosten aan hem moest betalen toen zei hij je moet het hele bedrag aan mij betalen. ik heb daarop gelijk de koerier en de bestelling geannuleerd.

Ruim voldoende

De levering werd met een week uitgesteld, maar er was goede communicatie. Verpakking van het artikel was wat beschadigd, artikel zelf niet. Track&trace was goed behalve het laatste gedeelte toen de chauffeur ging rijden. De bezorgers waren een beetje stug en zwijgzaam. Mag wat vriendelijker.

Rommelig

Winkel die veel verkoopt. Ik heb er een kast besteld, hierbij stond 2 tot 7 dagen levertijd, echter toen er afgerekend wad kwam er een mail dat dit niet kon en wij 3 weken moesten wachten. 3 weken later bezorgmoment gepland, 1 doos stond hier in de buurt en de andere doos in Zwolle. Wederom bezorging uitgesteld. Bijna een maand later na bestellen isbde kast eindelijk geleverd. Degelijke kast die goed verpakt zat

Netjes een mail gekregen toen bleek dat de verwachte levertijd iets langer zou duren. Prima op de hoogte gehouden van de levering. En de hal-set die we besteld hadden is van super kwaliteit. Heel tevreden klant hier.

Top geleverd

Prima geleverd . Volgens afspraak

Voordelig en snel.

Snelle reactie en verzending. Persoonlijk berichtje voor evt. vragen, attent.

prima service

Degelijke en vlotte informatie over het product en de levering.

Afspraak is afspraak

Goede communicatie over aflevering en nette bezorger. Service zoals het hoort!

mooi en goedkoop produkt

goede ervaring. verwerkingstijd wat lang.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem