Pluspunten
Correct. Goede communicatie, vlotte levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
nette en snelle service
Pluspunten
Bestelde artikelen voldoen aan beschrijving zoals het geplaatst is op Hioshop.nl. Bestelde artikelen zijn op afgesproken datum en binnen verwachte tijd afgeleverd. Bestelling was op de dag van bezorging vanaf 07:00 uur te volgen via Track & Trace via een link in een e-mail. Ik kreeg ook een sms-je met daarin de verwachte bezorgtijd (binnen het dagdeel).
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Na herhaaldelijk contact over zaken die bij de levering allemaal fout zijn gegaan belde ze zelf terug nadat ik een in gesprek kreeg omdat het zo druk was.
Verbeterpunten- een betrouwbare transporteur kiezen die niet een ongeorganiseerde vrachtwagen heeft waar dozen los in staan - Een productleverancier kiezen waar je afspraken mee kunt maken (leveringsdatum) en deze dan communiceren naar de klant - De goede zaken bestellen, zeker als dit al is na een eerste levering die niet goed is. Dit zodat de klant niet nogmaals contact moet opnemen omdat het weer niet klopt!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Onze transporteur heeft het erg druk gehad, waardoor er fouten zijn gemaakt bij leveringen. Normaal gesproken nemen wij contact op om de leveringsafspraak in te plannen of wij zenden de e-mail met het bericht wanneer de levering staat gepland. Deze levering is zelfs tot op de dag van levering nog te wijzigen. Bij klachten proberen wij deze, met behulp van de toeleverancier, zo spoedig en goed mogelijk op te lossen. Wij vinden het jammer te lezen dat wij u als klant niet terug zien. Het spijt ons dat de ervaring zo negatief is geweest om tot dit besluit te komen. Indien wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn, bent u van harte welkom! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles prima was geregeld
Pluspunten
snelle reactie na het mislopen van de levering
Pluspunten
kan nog niet zoveel zeggen, aangezien we slechts één aankoop hebben gedaan. deze aankoop bevalt , overigens , uitstekend.
Verbeterpuntenbij de beschrijving van het in elkaar zetten, was een tekening een beetje onduidelijk weergegeven, waardoor wij een stapje gemist hebben.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer te lezen dat de tekening wat onduidelijk is geweest. U bent altijd welkom contact op te nemen met onze klantenservice om u eventueel te helpen bij de montage. Wij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
Goede service maar product niet zo
VerbeterpuntenBetere uitleg product in elkaar zetten
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij met uw verbeterpunt en nemen dit zeker mee bij ons overleg met de leverancier om te kijken of zij de handleiding kunnen verduidelijken. U bent daarnaast altijd van harte welkom contact met ons op te nemen, zodat wij u eventueel kunnen helpen bij de montage! Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
wat mijn betreft weinig 1: Niet klant vriendelijk bij bellen over bezorg fout. 2: Het probleem van hun jou probleem maken schijnt normaal te zijn bij dit bedrijf 3: Zoeken pas naar een oplossing als je er eerst moeite voor gaat doen bellen of mailen terwijl ze allang van hun fouten weten aangezien het via systemen gaat.
Verbeterpuntengoed en snel leveren en klant vriendelijk zijn zodat men niet de meubels zal terug sturen of erger nog annuleren en het niet bevelen aan mensen zoals ik en mijn partner
Beste klant, Ik heb u zojuist gesproken naar aanleiding van een e-mail. De door u hier gegeven beoordeling bleek te gaan om een salontafel en tv-meubel welke u heeft ontvangen, maar deze heeft u NIET bij ons besteld. Wilt u zo vriendelijk zijn uw beoordeling aan te passen of te verwijderen, aangezien het niet Hioshop.nl betreft? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
Miste een onderdeel, kreeg heel snel een antwoord op mijn vraag en het onderdeel werd supersnel gestuurd vanuit Duitsland. :)
Pluspunten
Erg duidelijk gecommuniceerd over de verwachtingen, en die zijn ook nagekomen.
VerbeterpuntenInformatie of een product nog geleverd wordt of niet als het niet meer te koop staat.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw verbeterpunt graag in ontvangst. Wij houden ons assortiment actueel. Dit doen wij mede door binnen 48 uur na een bestelling contact op te nemen om de levering af te spreken, waardoor hopelijk voor onze klanten snel duidelijk is wat zij kunnen verwachten. Wij verwelkomen u graag opnieuw in onze webshop! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
VerbeterpuntenZorg dat alles in pakket zit
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft als verbeterpunt aan dat wij er voor moeten zorgen dat alles in het pakket zit. Dit proberen wij uiteraard te doen. Mocht u toch nog iets missen of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag! Wij zoeken graag naar een oplossing door bijvoorbeeld het sturen/vervangen van onderdelen. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
Pluspunten
Niets dan lof: snelle levering, perfecte service. Klachtenbehandeling snel en efficiënt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Duidelijk en betrouwbaar!
Pluspunten
Goed assortiment, mooie website, duidelijke communicatie over levering.
Pluspunten
Verbeterpuntende schoenenkast was erg slecht ingepakt, de hoeken waren kapot, dus de hoeken van de kast zijn beschadigt. ik zou de voorwaarden van het vervoersbedrijf goed lezen.....
Hoewel het hier een "designmeubel" betreft, vind ik de kwaliteit niet beter dan het gemiddelde Ikeaproduct. Waarbij ik dan nog moet opmerken dat de pakketten van Ikea een stuk beter zijn doordacht. Daardoor is het veel makkelijker ze in elkaar te zetten. Wie zit er te wachten op drie soorten schroefjes van 3 mm, 3,15 mm en 3,16 mm van dezelfde lengte? Heel dom en onnodig. Bovendien hebben ze alle schroeven, deuvels en andere hardware in één gote zak geflikkerd, waardoor je eerst een uur aan het sorteren bent voor je kan beginnen. Heel triest en klantonvriendelijk.
Pluspunten
Correct, goede service en begrip voor klanten.
VerbeterpuntenDie heb ik niet, dit bedrijf is betrouwbaar en prettig om zaken mee te doen. Zij verdienden de "warme douche".
Pluspunten
Snelle levering van de prodcten. 1 plank was kapot bij levering 1 telefoontje en er werd netjes 1 nieuwe p,ank nageleverd TOP !!!!