Pluspunten
Snel antwoord op mail.
VerbeterpuntenBetaling zonder bijkomende kosten achteraf.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn benieuwd over welke bijkomende kosten u het heeft. Wij leveren n.l. gratis bij u thuis tot achter de voordeur. Indien de transporteur daarna nog extra service geeft (op uw verzoek) berekenen zij daarvoor mogelijk bijkomende kosten. Dit wordt echter niet door ons berekend. Mogelijk heeft u het bij uw beoordeling over kosten welke de transporteur berekend? U bent van harte welkom contact met ons op te nemen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen, indien dit nog van toepassing is. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
Werd netjes telefonisch een afspraak gemaakt voor bezorging. En werd op de afgesproken dag netjes in het tijd vak bezorgd die werd aangegeven. Gewoon toppie. En ga binnenkort nog een kast bestellen.
Pluspunten
Communicatie is goed
Pluspunten
Zorgvuldig verpakt. Goede communicatie over tijdstip van levering. Netjes afgeleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Via Hioshop de eettafelset Mark besteld. Ik vond het wel een gok een tafel met stoelen te bestellen vanaf een foto, maar de tafel en stoelen zijn mooi. Daar heb ik geen spijt van. Een misverstand is na telefonisch overleg netjes opgelost.
VerbeterpuntenMelding van hioshop op andere webwinkels kan verwarring opleveren.
Beste klant, Wij hebben een aantal keren contact gehad over de kortingsbon van Home24. De kortingsbon welke u heeft, geldt voor artikelen welke u via Home24 kunt kopen. De eetkamerset en aansteekplaten kunt u niet via Home 24 bestellen, want hier staat het in ieder geval niet via ons te koop. U kunt de kortingsbon gebruiken voor artikelen op de site van Home24 en Home24 dient de korting toe te passen. Nogmaals: Home 24 is degene die de korting aanbiedt en niet wij als hioshop.nl. Wij staan hier volledig buiten. Mogelijk kunt u contact opnemen met Home24 voor nadere informatie? Voor verdere vragen staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, namens Hioshop, Wilma.
Pluspunten
Zeer degelijk materiaal en correct geleverd
Pluspunten
duidelijke communicatie, hielden zich aan gemaakte afspraken
Verbeterpunten-
Beter materiaal
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Voor zover wij kunnen nagaan heeft u geen contact opgenomen met onze klantenservice, maar als u niet tevreden bent over uw kledingkast, horen wij dat graag. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen waar wij kunnen. Ook de leverancier van de kast staat garant voor zijn producten, dus mocht er iets zijn, dan bieden wij graag onze hulp aan. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Positive
I had ordered a bed-frame : the customer service was very helpful to provide additional information. However, at time of delivery, the delivery people did not come in the provided time window and I did not have any means to contact them. I understand that with this new system, that gap has been addressed.
SuggestionsThis website is not completely translated to either English or German. Certain sections remain in Dutch.
Pluspunten
Bestellen giing probleemloos. Prima communicatie rond proces van levering. Product tijdig geleverd.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Het telefonisch contact met de medewerkers is zeer prettig.
Pluspunten
scherpe prijzen en een heel mooi product en erg goed verpakt echt een kwaliteits product voor die prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Werd netjes gebeld voor een bezorg afspraak....
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
prima prijs /kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vertelt van te voren wanneer de levering plaatsvindt met een tijdslimiet van drie uur. B.v. tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Houdt zich daar strikt aan. De goederen zijn goed verpakt en beschermd tegen eventuele beschadiging.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door en blijf bij wat en hoe het nu gebeurd.
Positive
materials with good quality finish touches, the manual very detailed and intuitive.
SuggestionsImprove the delivery time.
Pluspunten
goede levering goede kwaliteit goede service
Pluspunten
goede kwaliteit voor weinig geld
Verbeterpuntende houten laden gaan een beetje moeilijk open van de kapstokmeubel heb zelf paar knopjes er op gemaakt
Pluspunten
vlotte en snelle levering
Pluspunten
het bestelde pakket was prima in orde
Verbeterpuntende leveringstijd na de bestelling duurt erg lang
Geachte klant, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop. Ik zie dat u op 2 november een bestelling heeft geplaatst, welke op 11 november op afspraak is geleverd. We werken aan een uitbreiding van leveropties zodat de levertijd nog korter wordt! Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Snelle levering op gewenst tijdstip
VerbeterpuntenGa zo door zeer tevreden
2 kapotte laden en ik krijg de kast niet in elkaar. De bodem van de ene is gescheurd. De zijsprong van de ander is kapot.
B Mijn collega heeft op vrijdagmiddag 20 november contact met u gehad om ons aan te geven welke onderdelen exact zijn beschadigd, zodat wij deze kunnen vervangen. Voor zover wij kunnen nagaan, heeft u hier nog niet op gereageerd. Wij staan alsnog graag voor u klaar om uw eventuele overgebleven klachten te verhelpen! Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
VerbeterpuntenBenummer ook de onderdelen in de verpakking
Beste klant,Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over de garderobekast. U geeft aan dat er een kastdeurtje kapot is/is gegaan bij de montage. Voor zover ik kan nagaan heeft u hierover geen contact gehad met onze Klantenservice. Indien wij u alsnog van dienst kunnen zijn, door bijvoorbeeld vervanging van onderdelen, horen wij dat graag. Wij willen uiteraard dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij zijn bereikbaar via 030-6390761 of [email protected]. Wij staan graag voor u klaar!Met vriendelijke groet,namens Hioshop.nl,Wilma.