Pluspunten
Het is oké
VerbeterpuntenDe kast is gammel aan alle kanten de bovenste plank van de kast was al gebroken bij openen van de verpakking en de achterste platen zitten helemaal los.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft bij ons een dressoir gekocht en deze behoort uiteraard niet gammel te zijn en er horen geen onderdelen gebroken te zijn. De leverancier staat garant voor vervanging van onderdelen. Indien het noodzakelijk is, wordt zelfs het gehele meubel vervangen. Wij willen uiteraard graag dat u tevreden bent over het door u gekochte meubel. Indien wij iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom contact met ons op te nemen via 030-6390761 of [email protected]. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi product. Helemaal tevreden!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbeter werk leveren!!!
Beste klant, U heeft bij ons een schoenenkast gekocht. Wij hebben bericht ontvangen dat u de schoenenkast heeft geretourneerd, voordat wij de kans hadden om uw klacht te behandelen. Wij behandelen elke klacht welke wij ontvangen en proberen deze naar tevredenheid op te lossen. In sommige gevallen vervangen wij onderdelen, in sommige gevallen vervangen wij het complete meubel voor een nieuw exemplaar. Wij willen graag tevreden klanten en doen onze uiterste best om dit te bereiken. Wij hopen u graag nog eens te verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma Garritsen.
Ik had 2 kastjes besteld. Het bezorgen zou wat sneller kunnen. Tevens waren er wat lichte beschadigingen aan de kastjes. Niet heel erg maar toch genoeg om vervelend te zijn!
Beste klant, Wij hebben ons centrale magazijn in Denemarken en vervoeren van hieruit naar Nederland. Wij zijn momenteel bezig over te schakelen qua transportmethode, waardoor de levering eerder mogelijk is. Uw bestelling is echter alsnog binnen 6 werkdagen bij u thuis geleverd. U geeft daarnaast aan dat er lichte beschadigingen zijn aan de kastjes. Dit is uiteraard niet zoals wij hopen onze meubelen bij u thuis te bezorgen. Indien wij u op een of andere manier nog van dienst kunnen zijn, bent u van harte welkom contact met ons op te nemen! Wij zijn bereikbaar via 030-6390761 of [email protected]. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenWeb pagina kan overzichterlijker
Pluspunten
Keurig op afgesproken tijd geleverd.
Pluspunten
Keurig op afgesproken tijd geleverd.
Pluspunten
Hele goede service. Bestelling is netjes afgeleverd en was goed verpakt.
Pluspunten
Afspraken worden correct na gekomen. Communicatie met bedrijf is zeer goed
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Supersnelle bezorging !
Pluspunten
Snelle correcte levering van de bestelde artikelen. Tot nu toe 3 keer een bestelling gedaan en alle keren tot volle tevredenheid.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing bed was gespiegeld geleverd als de afbeelding op de site. graag instructie toevoegen voor beide manieren.
Pluspunten
VerbeterpuntenLevering van product was vroeger dan de aankondiging. Gelukkig waren we thuis
Pluspunten
Snelle levering, berichtgeving en communicatie over de levering
VerbeterpuntenBereikbaarheid telefonisch
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze levering en communicatie hier omtrent. Het is vervelend te lezen dat de telefonische bereikbaarheid niet optimaal is. Het is mogelijk dat wij de telefoon niet altijd opnemen, aangezien wij beperkte capaciteit hebben, maar wij bellen gemiste oproepen echter wel terug. Wij gaan er voor zorgen dat de telefonische bereikbaarheid verbeterd. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
groot assortiment snelle service
Verbeterpunteninformatie op de website over monteren niet correct.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over ons assortiment en de service. Het is jammer te lezen dat de informatie op onze site over de montage niet correct is. In uw geval staat er op de webpagina van de kledingkast vermeldt dat het een zelfbouwpakket is. Het spijt ons als deze informatie niet duidelijk genoeg is. Wij hopen u graag nog weer eens te verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.