Pluspunten
Snelle en complete levering
VerbeterpuntenVerpakking was beschadigd en met plastic weer dicht geplakt. Van de buitenkant zag het er niet florissant uit
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling! U geeft aan dat de verpakking beschadigd was en weer dichtgeplakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Indien er schade is aan de ladenkast, bent u van harte welkom contact met ons op te nemen om te kijken hoe we dit samen op kunnen lossen! Voor verdere vragen staan wij graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
Pluspunten
Pluspunten
goede info en goede bezorging we zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenAlles goed
Pluspunten
Had email gestuurd en kreeg volgende dag al bericht terug
Pluspunten
zeer correct en snel geleverd
Pluspunten
snelle levering, makkelijk bestellen via de site
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Ik heb een kapstok en een halbank besteld. Bij de kapstok zaten drie mandjes, waarvan 1 mandje te groot is voor de kapstok. Deze past er derhalve niet in. Ik heb nu dus een kapstok hangen, waar maar twee mandjes inzitten en een groot gat omdat het derde mandje niet past.
Goedemiddag, Ik heb u zojuist telefonisch gesproken. Ik was helaas niet op de hoogte van uw klacht. Tijdens ons gesprek bleek dat er 1 mand van de halbank (niet de kapstok) niet past. Ik heb inmiddels mijn collega in Duitsland gevraagd u een nieuwe mand op te sturen. Naar verwachting ontvangt u deze in de loop van volgende week bij u thuis bezorgd. Voor verdere vragen/opmerkingen staan wij graag voor u klaar! Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
Pluspunten
Vlotte levering,alles klopt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes geleverd en fijn dat je zelf de data van bezorging kan kiezen
Pluspunten
Alles is heel goed en erg vlot verlopen.
Pluspunten
Kast zou na mijn verjaardag geleverd worden. Heb een mail gestuurd en werd gelijk teruggebeld, bestelling werd 1 dag voor mijn verjaardag nog bezorgd. Helemaal top!
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Prima levering.
Pluspunten
snel antwoord op vraag en snelle levering
Pluspunten
Zeer tevreden over de dame ,die mij telefonisch hielp met mij probleem. Alleen de afhandeling vond ik niet succesvol.
VerbeterpuntenDuidelijk vermelden als je een witte kast ,(wat duidelijk staat beschreven witte kast) besteld het ook wit moet zijn, en niet ivoor kleurig.
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de telefonische hulp. Het door u bestelde tv-meubel is op twee verschillende manier bewerkt. De gladde delen hebben een folielaag. Andere delen (de niet gladde delen) zijn wit gelakt. Door deze verschillende bewerkingsmethoden, kan er enig kleurverschil ontstaan. Wij hebben de tekst in onze webshop aangepast, zodat de verschillende bewerkingen duidelijk zijn voor onze klanten. Wij verwelkomen u graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma Garritsen.
Pluspunten
Een mooie salontafel maar had verwacht dat het een witte zou zijn, dit gewoon gegrond en niet afgelakt. Heb hem zelf wit geschilderd en behandeld met een lak voor het bovenblad.
VerbeterpuntenBezorging was op tijd, alleen de salontafel zat er niet in. Het zou hierdoor nog een week duren, dus zelf maar opgehaald.
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling. Het is jammer te lezen dat uw verwachting t.a.v. de dekenkist/salontafel anders was. De serie New Mexico is gemaakt van massief grenen hout en wit gewaxt. De houtstructuur is licht zichtbaar, een bedoeld effect! De serie New Mexico is niet wit gelakt. Er wordt in onze webshop ook wel vermeldt dat het wit gewaxt is. Ik begrijp uit uw bericht dat de bezorging niet goed is gegaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u het meubel zelf op dient te halen, als er levering is afgesproken en de transporteur het meubel niet bij zich heeft. Ik was hier helaas niet van op de hoogte, maar ik ga dit alsnog bespreken met onze transporteur. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
nvt
Pluspunten
Snelle bezorging, goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenDe bezorging werd bij de buren bezorgd (kasten van 200 euro). Dit vind ik voor zo'n bezorging absoluut niet goed en een dealbreaker voor een volgende bestelling. Aangezien wij 's nachts te horen kregen dat het de dag volgend bezorgd zou worden konden wij hier ook niet op anticiperen.
Beste Roy, Bedankt voor uw beoordeling. Uw nachtkasten zijn door Post NL bij u, maar blijkbaar bij uw buren, geleverd. Post NL heeft het woensdag 30 september in ontvangst genomen en gescand. Wij hebben er helaas geen invloed op wanneer Post NL het inscant en u op de hoogte brengt, Het spijt ons te lezen dat dit 's nachts is geweest. U kunt via de track and trace code de verzending aanpassen, maar daar heeft u inderdaad mogelijk de tijd niet voor gekregen. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze webshop. Voor vragen staan wij graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl Wilma Garritsen.
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
vlotte levering.
Verbeterpuntenjammer dat U gratis levering beloofd en toch 15 € rekent.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij leveren inderdaad gratis in Nederland en Belgie. U betaalt bij ons dus nooit leveringskosten! Wij verwachten dat u via onze transporteur een service heeft gevraagd/ingepland, waarvoor zij iets in rekening brengen. Nogmaals: al onze leveringen zijn, zoals op onze website vermeldt, gratis in Nederland en Belgie. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma Garritsen.
Pluspunten
Snel mail na bestelling met informatie.
VerbeterpuntenLevering gaat week overheen, is echt te lang. Dit kan naar mijn mening sneller.
Beste Renate, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben onze meubelen op voorraad in ons centrale magazijn in Denemarken. Wij verzenden (op dit moment) twee maal per week vanuit Denemarken naar Nederland, waarna het gratis bij u thuis bezorgd wordt. Wij geven ook aan op onze website dat het binnen 1-2 weken leverbaar is. Wij hopen u graag nog eens te verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma Garritsen.
Pluspunten
Alles verliep zoals omschreven.