Pluspunten
ze nemen in ieder geval de telefoon op als je belt met een vraag/klacht
Verbeterpuntenlevertijden etc lijken nergens op. Er wordt op moment van bestelling een tracktrace nummertje aangehangen, maar vervolgens gebeurd er dagen niets Bedrijf gaf aan dat artikel gearriveerd was uit het buitenland en diezelfde dag opgehaald zou worden door PostNL. Volgens track/trace is er na 2 dagen nog niets aangemeld.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de leverprocedure. Er is kennelijk sprake van een misverstand. Zoals vermeld op onze website geldt er voor alle artikelen een korte levertijd, ook voor de artikelen die op voorraad zijn. Misschien heeft u dit over het hoofd gezien. De reden hiervoor is dat de artikelen zijn opgeslagen in ons centrale magazijn in Denemarken. De artikelen worden daar gelabeld, maar pas wanneer PostNL het pakket overneemt en scant krijgt u inzage in de exacte leverdatum en kunt u uw zending verder volgen. Hier gaan enkele dagen overheen. Er is dus niets mis gegaan. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Wilma namens Hioshop.n
Pluspunten
Goed bereikbaar, duidelijke communicatie, prettige afhandeling ook bij klachten,.
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenMijn vriendin heeft een bijpassende dressoir besteld welke we na betaling in overleg geleverd zouden krijgen. Vandaag 14 augustus is men aan de deur geweest. Nu blijkt dat er op 12 augustus een mail is gestuurd met een leverdag terwijl er niet is betaald. Nu moeten we extra transportkosten betalen. Beetje jammer.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over uw aankoop. Wat vervelend dat er echter kennelijk een misverstand is ontstaan bij de vervoerder omtrent de uitlevering van uw artikel. Namens hioshop.nl bied ik u mijn excuses aan voor het ontstane ongemak. Over het algemeen bevestigt u zelf de levering van uw bestelling in overleg met de vervoerder; omdat wij ons tot doel stellen een snelle service te verlenen heeft men wellicht de levering willen bespoedigen en de afspraken anders geïnterpreteerd. Indien wij u alsnog verder van dienst kunnen zijn verneem ik dit graag. U kunt telkens (telefonisch) contact met ons opnemen: wij zijn er voor u! Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Op Tijd levering
VerbeterpuntenHout van laag kwaliteit
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u kennelijk niet tevreden bent over het door u ontvangen artikel. Over het algemeen zijn de ontvangen meubels van hout van goede kwaliteit. Volgens mijn gegevens heeft u nog niet gereageerd op ons aanbod om uw klacht in behandeling te nemen. Graag nodigen we u nogmaals uit om nader contact met ons op te nemen en uw klacht aan ons voor te leggen zodat we samen met u en de leverancier kunnen werken aan een oplossing. Onze klantenservice kan u indien gewenst ook in het Duits of Engels verder helpen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Verbeterpunten0
Pluspunten
Keurig en netjes verpakt en snelle service
VerbeterpuntenJammer dat je de producten van tevoren niet kunt uitproberen of bezichtigen
Pluspunten
Netjes bezorgd en waren te vreden over het produkt!!
VerbeterpuntenWaren helemaal te vrede!!
Pluspunten
altijd correct en attent benaderd aan de telefoon. Bezorging en dergelijke correct en op afgesproken tijd. PRIMA. UITMUNTEND.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, snelle en adequate reactie op vragen
Pluspunten
ga ik nog bekijken als ik mijn spullen heb.
VerbeterpuntenWat ik af en toe lees in de beoordelingen, dat de bezorging zo snel gaat, ik vind dat de snelheid eigenlijk te wensen over laat, Als het artikel op voorraad is verwacht ik veel snellere levering. Ik vind het toch gek dat je eerst een week moet wachten voordat dan eigenlijk de transporteur actie onderneemt. Als een artikel besteld moet worden begrijp ik het.........
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vrijwel ons gehele assortiment is uit eigen voorraad leverbaar. Omdat artikelen vanuit ons centrale magazijn in Denemarken moeten overkomen naar het lokale distributiepunt duurt het desondanks ongeveer een week voordat uw bestelling voor u klaarstaat bij onze vervoerder en kan worden ingepland voor bezorging bij u thuis. Dankzij de eigen voorraad is de leverbetrouwbaarheid wel groter dan bij winkels die voornamelijk werken met bestellingen via externe leveranciers. Bedankt voor uw begrip en geduld, en alvast graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Positief is de actieve begeleiding bij de bestelling
VerbeterpuntenShowroom
Pluspunten
Alles keurig geregeld.
Pluspunten
Pluspunten
Prettig telefonisch contact na online-bestelling. De dame aan de telefoon wist direct waarover ik het had.
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlot bestelsysteem. Duidelijke communicatie per e-mail. Product op toegezegde datum beschikbaar voor ophalen. Afhandeling op ophaaladres vlot en correct. Pakket werd zelfs in de auto gelegd. Dikke prima!
VerbeterpuntenVoor deze bestelling geen opmerkingen. Hou dit vol!
Pluspunten
Het kastje dat wij kochten, zag er precies zo uit als op de site. Levering en communicatie waren helemaal volgens afspraak en het kastje was goed verpakt en werd door vriendelijke mannen naar boven gedragen (via portiek trap).
VerbeterpuntenMinpunt is de lak die gebruikt is: vlekken die je eraf wilt vegen, zijn in een mum van tijd ingetrokken en dus niet meer verwijder baar. Dit is vervelend waar het de bovenkant van de kast betreft, maar ook aan de zij- en voorkant. Het is zonde van zo'n mooi kastje. Het doet in mijn ogen ook af aan de prijs-kwaliteit verhouding.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over uw aankoop, al is het vervelend dat er vlekken komen op uw dressoir. Indien gewenst kijken wij graag met u mee zodat we samen met de leverancier en u kunnen zoeken naar mogelijke oplossingen voor het ervaren probleem. Wij zullen uw tips in ieder geval ter harte nemen. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Goede communicatie.goede website
Pluspunten
vlug en correct
Pluspunten
Vragen wordt meteen beantwoord. . Mooie overzichtelijke site.
Pluspunten
overzichtelijke website
VerbeterpuntenJammer dat het gekochte bureau alleen icm ladeblok te koop was. Had ze liever los gekocht zonder ladeblok. Bezorging/levering beter regelen. Dit duurde veel te lang.