Pluspunten
Groot assortiment van goede kwaliteit.
Pluspunten
persoonlijke aandacht via telefoon
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Alles super. Bij een vraag werd ik zelfs teruggebeld!!! Uitstekende service. Ook levering volgende volgens afspraak!!!!
Pluspunten
Snelle bezorging, vriendelijke benadering
Pluspunten
Niks aan te vullen,zeer positief.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten,
Pluspunten
snel geleverd, duidelijke communicatie
Pluspunten
unique products, very good quality
VerbeterpuntenAfter sales communication
Dear customer, Thank you for your review. We are happy to learn that you are pleased with the quality of your product. Your product had a short delivery time, which was displayed on our website (in Dutch) and you were also informed about this via our customer service department. I am sorry if that information was unclear at any point or didn't reach you in good order. You can always contact our customer service department via e-mail or telephone in case of questions, we are glad to be of assistance. We hope to welcome you on our website again in the near future, Kind regards, Paul on behalf of hioshop.nl,
Pluspunten
op tijd en goed verpakt afgeleverd
Verbeterpuntenpolyether matrasje voor onderschuifbed viel nogal tegen. voor 80,00 alleen een stuk polyether zonder afwerking,vinden we geen matras en dan ook te duur. het liefst zouden we die terugsturen,ik heb het plastic folie wel bewaard.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over uw aankoop van het bed en onze dienstverlening. Ik nodig u van harte uit om contact op te nemen met onze afdeling klantenservice via [email protected] om een oplossing te vinden voor het tegenvallende matras. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Goede service. Je weet waar je aan toe bent.
Verbeterpunten--
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over het ontvangen artikel. De kwaliteit van en de waardering voor deze artikelen is over het algemeen zeer goed. Het bed is zeker geschikt voor normaal gebruik, zo weten wij uit ervaringen van honderden kopers voor u. Wij kijken daarom graag met u mee om tot een passende oplossing te komen voor het door u ervaren probleem. Ik nodig u van harte uit om onze afdeling klantenservice te contacteren via [email protected] met een nadere omschrijving van uw klacht zodat wij die kunnen verhelpen. Onze excuses voor het ongemak. Bij voorbaat dank voor uw medewerking, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
goede levering op het afgesproken tijdstip goede communicatie via email
VerbeterpuntenDe montagehandleiding kan beter. Het is onduidelijk en erg klein. Vergeleken met IKEA handleidingen scoort dit een onvoldoende. Omdat de beschrijving slecht is beveel ik uw bedrijf niet aan. Verder zat er een fout in: dunne houten pinnen (6 mm) die in het tegenoverliggende gat zouden moeten passen. Het gat was 8mm. Dit heb ik opgelost door tape om de duvel te wikkelen.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding van uw meubels. Jammer dat dit niet geldt voor de handleiding. Wij zullen bij de fabrikant van deze artikelen aandringen op verbetering. Wij kennen een succesvolle samenwerking met diverse fabrikanten waarvan dit er een is. Indien er onverhoopt sprake is van productiefouten kunt u zich rechtstreeks tot ons wenden. Wij zenden indien nodig nieuwe onderdelen kosteloos na of komen in overleg met u tot een andere passende oplossing. Wij staan telkens voor u klaar om u verder van dienst te zijn. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust nader contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Ik ken geen negatieve punten dan blijft er alleen positieve over.
Pluspunten
Directe respons op vragen, ook buiten kantoortijden.
VerbeterpuntenProduct klopt niet volledig met gebruiksaanwijzing . Letter onderdelen ontbreken, markering niet altijd correct vb ontbreken van boorgaten. Lades dressoir pasten niet, moest bijgeschaafd worden.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de kast goed is afgeleverd. Het spijt ons echter dat de montage van de kast niet naar wens is verlopen en dat een aantal onderdelen kennelijk niet in orde bleken. Wij nodigen u uit om bij ervaren gebreken rechtstreeks contact met ons op te nemen zodat we samen met u tot een passende oplossing kunnen komen. Indien wij alsnog iets voor u kunnen betekenen verneem ik dit graag. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
wat je ziet krijg je ook
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, ook in belgie!!
Pluspunten
Alles was perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-