Pluspunten

alles was compleet de levering is goed ik ben zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk met leveren. En goede mensen die het leveren

De verf op het dressoir is ontzettend poreus. Bij ook maar ieder klein dingetje wat je erop zet beschadigt het komen er vlekken in etc. Hij staat nu iets van een maand en ik kan de bovenkant alweer opnieuw doen. Heel jammer

• Communicatie

Pluspunten

Zeer nette en snelle service. Tijdens het plaatsen bleek dat er een barst zat in de wasbak. Hiervan een foto gestuurd naar de hioshop en zonder probleem nieuwe wasbak ontvangen. Super service voor een scherpe prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij de levering van het stapelbed ontbrak een schroefje in de bedombouw. Het duurt 14 dagen om dit te leveren: veel te lang!!! De slaapkamer staat de komende 14 dagen vol met een anderhalf bed, waarop niet kan worden geslapen... :( Kan dit niet wat sneller? Wellicht is er ergens een webshop of winkel waarin we zelf het ontbrekende onderdeel kunnen kopen?

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Een badmeubel gekocht en alles was keurig verpakt, genummerd en de zichtzijdes voorzien van een kunststof beschermlaag. Verpakt in 5 dozen. Goede duidelijke beschrijving. Werkelijk alles onbeschadigd geen enkele schroef o.i.d. tekort. € 1000,00 goedkoper dan de plaatselijke bouwmarkt Een hele dikke 10.

GEEN en dat is bij mij nog nooit gebeurd. U mag mij een echte criticus noemen.

• Communicatie

Pluspunten

Het was goed en beschermend verpakt,de nachtkastjes waren een bouwpakket met een goede beschrijving.

Pluspunten

goede service, snelle oplossing voor ons probleem. schroef snel nageleverd en vervangend front van een la snel geleverd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede communicatie en service, nette levering volgens afspraak. Bed is van prima kwaliteit en mooi afgewerkt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- Goede en overzichtelijke site - Goede communicatie over de levering. - zeer gunstige prijs.

Levering, 1 maal per week via transport bedrijf is een beetje lastig i.v.m. thuis moeten blijven.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie. Doen wat ze zeggen. Snelle service.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede, snelle service

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding, het bouwpakket is vergelijkbaar als dat van Ikea.

Hoewel niets beschadigd was, had de doos wel wat steviger mogen zijn naar mijn mening. Snellere levering zou altijd een pluspunt zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kast ziet er wel mooi uit. Het contact was goed en betrouwbaar.

De gaten waar de schroeven in moisten, zaten niet allemaal op de juiste plek, scheef, of zaten er helemaal niet. Hierdoor ging de schroef soms scheef en kwam hij er ergens anders uit. Verder was niet de hele kast wit geverft, sommige delen waren nog houtkleurig.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers die je goed te woord staan en een goede service

Wordt er niet extra gecontroleerd op onderdelen of ze schade hebben? We hebben verschillende schade hier en daar tegengekomen bij het uitpakken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

makkelijk te bestellen - automatisch berichten van zending status. - levering volgens afspraak. Kortom: kan van op aan van wat ze zeggen.

ideaal. Iets duidelijkere product omschrijving (=futiliteit)

• Communicatie

Pluspunten

De service is duidelijk verbeterd in het geval van bezorging in een appartement (met lift). Een eerdere ervaring moest hiervoor extra worden betaald en werd er erg moeilijk over gedaan. Destijds wilde de chauffeur de kast bij de algemene opgang laten staan, terwijl onze voordeur zich op de 2e etage bevindt en er toch echt een fatsoenlijke lift aanwezig is. Dit euvel is echt verbeterd en veel klantvriendelijker.

Is reeds verbeterd.

• Communicatie

Pluspunten

Levering is heel goed geregeld.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem