Pluspunten
alles was compleet de levering is goed ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Duidelijk met leveren. En goede mensen die het leveren
VerbeterpuntenDe verf op het dressoir is ontzettend poreus. Bij ook maar ieder klein dingetje wat je erop zet beschadigt het komen er vlekken in etc. Hij staat nu iets van een maand en ik kan de bovenkant alweer opnieuw doen. Heel jammer
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u over het algemeen tevreden bent over uw aankoop. Graag denken we met u mee over het ontstaan van en de mogelijke oplossing voor uw klacht. Ik nodig u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen werken aan een oplossing om herhaling te voorkomen. Bij voorbaat dank en graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Zeer nette en snelle service. Tijdens het plaatsen bleek dat er een barst zat in de wasbak. Hiervan een foto gestuurd naar de hioshop en zonder probleem nieuwe wasbak ontvangen. Super service voor een scherpe prijs.
Bij de levering van het stapelbed ontbrak een schroefje in de bedombouw. Het duurt 14 dagen om dit te leveren: veel te lang!!! De slaapkamer staat de komende 14 dagen vol met een anderhalf bed, waarop niet kan worden geslapen... :( Kan dit niet wat sneller? Wellicht is er ergens een webshop of winkel waarin we zelf het ontbrekende onderdeel kunnen kopen?
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding van uw bed. Wat vervelend dat er echter blijkbaar een schroefje ontbrak. Namens hioshop.nl bied ik u mijn excuses aan voor het ongemak. Ondanks de steekproefsgewijze controle van onze artikelen kan dit een enkele keer voorkomen, maar gelukkig niet vaak. Wij doen telkens ons best om in voorkomende gevallen ontbrekende onderdelen zo spoedig mogelijk na te zenden, zo ook bij u. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Een badmeubel gekocht en alles was keurig verpakt, genummerd en de zichtzijdes voorzien van een kunststof beschermlaag. Verpakt in 5 dozen. Goede duidelijke beschrijving. Werkelijk alles onbeschadigd geen enkele schroef o.i.d. tekort. € 1000,00 goedkoper dan de plaatselijke bouwmarkt Een hele dikke 10.
VerbeterpuntenGEEN en dat is bij mij nog nooit gebeurd. U mag mij een echte criticus noemen.
Pluspunten
Het was goed en beschermend verpakt,de nachtkastjes waren een bouwpakket met een goede beschrijving.
Pluspunten
goede service, snelle oplossing voor ons probleem. schroef snel nageleverd en vervangend front van een la snel geleverd.
Pluspunten
Goede communicatie en service, nette levering volgens afspraak. Bed is van prima kwaliteit en mooi afgewerkt.
Pluspunten
- Goede en overzichtelijke site - Goede communicatie over de levering. - zeer gunstige prijs.
VerbeterpuntenLevering, 1 maal per week via transport bedrijf is een beetje lastig i.v.m. thuis moeten blijven.
Beste Henk, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en uw tip ter verbetering. Wij werken voortdurend samen met onze logistieke partners aan een verdere verbetering van onze service. In veel regio's leveren we al dagelijks, in sommige regio's zijn de keuzemogelijkheden nog iets beperkter. We hopen op korte termijn ook in uw regio meer afleveropties te kunnen bieden. Tot die tijd zal onze vervoerder telkens flexibel omgaan met de afleveropdracht en in overleg met u als klant zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling ontvangt. Heeft u vooraf vragen over de levering? Bel of mail ons dan gerust! Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Goede communicatie. Doen wat ze zeggen. Snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede, snelle service
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding, het bouwpakket is vergelijkbaar als dat van Ikea.
VerbeterpuntenHoewel niets beschadigd was, had de doos wel wat steviger mogen zijn naar mijn mening. Snellere levering zou altijd een pluspunt zijn.
Pluspunten
Kast ziet er wel mooi uit. Het contact was goed en betrouwbaar.
VerbeterpuntenDe gaten waar de schroeven in moisten, zaten niet allemaal op de juiste plek, scheef, of zaten er helemaal niet. Hierdoor ging de schroef soms scheef en kwam hij er ergens anders uit. Verder was niet de hele kast wit geverft, sommige delen waren nog houtkleurig.
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de geleverde kast. Indien u opmerkingen heeft met betrekking tot onderdelen van de kast of problemen ervaart bij montage kunt u gerust nader contact met ons opnemen: wij denken graag met u mee over een passende oplossing en staan u terzijde met advies en oplossingen. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke bezorgers die je goed te woord staan en een goede service
VerbeterpuntenWordt er niet extra gecontroleerd op onderdelen of ze schade hebben? We hebben verschillende schade hier en daar tegengekomen bij het uitpakken.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Er vinden steekproefsgewijs controles plaats van uitgaande artikelen. Logischerwijs is het niet mogelijk om van alle onderdelen een 100% controle te doen. Bovendien volgt er een logistiek proces na uw bestelling en in de tussentijd kan er ondanks alle voorzorgsmaatregelen die worden genomen toch nog iets misgaan. Ik nodig u daarom van harte uit om bij geconstateerde gebreken contact op te nemen met onze afdeling klantenservice zodat we uw klacht kunnen beoordelen en u verder kunnen helpen. Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
makkelijk te bestellen - automatisch berichten van zending status. - levering volgens afspraak. Kortom: kan van op aan van wat ze zeggen.
Verbeterpuntenideaal. Iets duidelijkere product omschrijving (=futiliteit)
Pluspunten
De service is duidelijk verbeterd in het geval van bezorging in een appartement (met lift). Een eerdere ervaring moest hiervoor extra worden betaald en werd er erg moeilijk over gedaan. Destijds wilde de chauffeur de kast bij de algemene opgang laten staan, terwijl onze voordeur zich op de 2e etage bevindt en er toch echt een fatsoenlijke lift aanwezig is. Dit euvel is echt verbeterd en veel klantvriendelijker.
VerbeterpuntenIs reeds verbeterd.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over de ontvangen meubels en dat de misverstanden bij de vorige levering nu zijn opgehelderd. De vervoerder dient standaard de goederen netjes en zonder bijkomende kosten bij u thuis achter de voordeur te brengen. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Levering is heel goed geregeld.