Pluspunten
Mooi product!
VerbeterpuntenLange levertijd. Niet echt vriendelijke bezorging. Niet zo mooi dat je voor een trap al meer moet betalen.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over uw aankoop. Onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar, wat bij ons betekent dat er een levertijd van 1 a 2 weken geldt. Standaard worden artikelen gratis thuisbezorgd door onze meubelvervoerder, die daarbij de producten bij u binnen achter de voordeur aflevert, ook wanneer u op een etage woont. Wilt u de goederen binnenshuis nog verder laten vervoeren of uitpakken dan betaalt u aan de vervoerder een toeslag. Wij rekenen erop dat de vervoerder u professioneel en vriendelijk bejegent. Indien dit bij u minder het geval was bieden we hiervoor onze excuses aan. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel!
Pluspunten
keurige kast voor een prima prijs. scherpe prijkwaliteitverhouding. zit goed in elkaar.
Verbeterpuntenzelf in elkaar zetten was meer werk dan gedacht.
Pluspunten
Goede levering, wordt even van tevoren gebeld dat ze er aan komen.
Pluspunten
Goede afspraken die nagekomen worden
Pluspunten
Top! Ik moest helaas door een te kort aan budget een annulering doen dit vonden ze uiteraard jammer maar respecteerde mijn verhaal en eerlijkheid ongeacht dat het hun wel wat kosten hoefde ik toch niks te betalen! En de andere producten werden netjes op tijd geleverd! Hele goede service! En petje af!
VerbeterpuntenGeen! Vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Alles ging goed, ook met de bezorging en telefoontjes over het moment van de bezorgkosten
VerbeterpuntenDe site waarop je kan aangeven welke bezorgtijd uitkomt was erg onduidelijk. Ik heb uiteindelijk maar gebeld over de bezorgtijd, omdat ik er via de site niet uitkwam.
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling! De vervoerder stuurt per mail een uitnodiging om online een bezorgafspraak te maken. De dag voor aflevering ontvangt u een indicatie van het aflevertijdstip op de door u gekozen dag in een blok van 3 uren nauwkeurig. U kunt ook via de site www.transportservice.nl door het invoeren van uw postcode en huisnummer een indicatie opvragen. Wanneer dit onverhoopt niet lukt bent u natuurlijk van harte welkom om per mail of telefonisch via tel. 030-6390761 contact met ons op te nemen: we helpen u graag verder! Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
duidelijke website en condities
Verbeterpuntenop het moment dat je wilt inplannen voor bezorging lastig op datum te prikken. (was 2e helft december)
Pluspunten
Prima geregeld. Snel geleverd en netjes afgehandeld
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Inplannen afleveren is zeer fijn.
Pluspunten
Mooie materialen, goed afgewerkt
VerbeterpuntenHandleiding om het meubel in elkaar te zetten kan iets uitgebreider cq. gedetailleerder.
Pluspunten
duidelijke communicatie
Pluspunten
Artikelen goed verpakt. Netjes aan huis afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering zoals afgesproken.
VerbeterpuntenNa het demonteren van mijn ladekasten is mij opgevallen dat het materiaal en de prijs daarvoor niet in verhouding moet zijn zoals het mag zijn. Prijs nogal aan de hoge kant voor het materiaal namelijk.
Beste meneer Moonen, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent over uw aankoop. Over het algemeen geldt dat onze prijzen objectief gezien zeer concurrerend zijn. Wij bieden meubels aan in zowel een goedkoper als een duurder segment. Sommige kasten zijn gezien de constructie minder geschikt om te demonteren en elders opnieuw op te bouwen. Wanneer u vragen heeft over een bepaald artikel kunt u ons altijd mailen of even bellen: we denken graag met u mee. Uiteraard zijn we ook bereikbaar indien u na aankoop vragen heeft over het ontvangen artikel. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Snelle en duidelijke behandeling.
VerbeterpuntenTerugmelding van ontvangen betaling.
Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over het ontvangen stapelbed en onze manier van werken. Normaal gesproken ontvangt u van uw betaling altijd een bevestiging per mail. Het spijt me wanneer dit bericht bij u niet is aangekomen of onduidelijk was. Ik wens u verder veel plezier van uw aankoop! Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en degelijkheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
leuke prijzen vlot geleverd
Pluspunten
Mooi product
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
De levering is volgens afspraak. Bij bellen krijg je direct contact.
VerbeterpuntenDe prijs kwaliteit verhouding is helemaal scheef. Bijna 100,- voor een kastje wat een zeer zuinig is uitgevoerd klopt niet. Er zit een halve achterkant aan het kastje en zelfs die past niet goed. Als ik deze kwaliteit had geweten had ik het zeker niet gekocht, maar dat is het risico van online bestellen. Bij bellen en klagen wordt er wel naar me geluisterd, er wordt gevraagd waarom ik het zo belangrijk vind dat er een achterkant in zit, want die zie je toch niet......(????). Ik kan het niet meer terugsturen omdat ik het al heb opgezet en korting achteraf zit er niet in. Andere klanten zijn wel te reden volgens hem, of hebben niet geklaagd denk ik dan.
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde artikel. Uw schoenenkast wordt geleverd als zelfbouwpakket. Dit geeft u de gelegenheid onderdelen te inspecteren en wanneer u niet tevreden bent (al voor opbouw) gebruik te maken van uw retourrecht. De meeste moderne fabrikanten gebruiken als achterwand voor deze kasten een dunnere plaat omdat de kast zelf altijd tegen de wand wordt geplaatst en het onderdeel daarom geen andere functie heeft, noch veel slijt of wordt gezien bij normaal gebruik. De achterkant past wel op het meubel maar de afwerking is logischerwijs anders dan aan de zichtzijde. U kunt ons altijd (vooraf) productvragen stellen, wij helpen u graag!
Pluspunten
Snel en op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering! Er waren twee achterkanten niet geleverd. Na contact opgenomen te hebben, werden ze binnen een week bezorgd! TOP!
Pluspunten
snel en correct af geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De materialen (goede persing mdf) waarvan de kast gemaakt is zijn voortreffelijk. De pasvorm van het bouwpakket kan niet beter. Het spuitwerk is goed. Alle verbindingsmaterialen zoals schroeven, bouten enz. worden elk apart in een zakje met code aangeleverd. Dus geen twijfel mogelijk welke waar moet worden gebruikt. Hier kan Ikea een voorbeeld aan nemen. Kortom ik was blij verast door de kwaliteit van het geheel.