Pluspunten
goeie kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
duidelijke website!! goede communicatie via de mail. heel fijn dat je zelf een datum en tijd kan kiezen voor bezorgen!
Verbeterpuntenhet was super
Pluspunten
zeer correcte snelle beantwoording op vragen nakomen van beloofde levering
Verbeterpuntensommige onderdelen beschadigd ZEER GROTE SMEERVLEK OP HOOFDBORD VAN LEDIKANT na de levering zou veel eerder navraag gedaan moeten worden over toestand van geleverde artikelen
Beste mevrouw Hogerheijde, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat u niet geheel tevreden bent over de ontvangen artikelen. Wij nodigen u nogmaals van harte uit om alsnog contact met onze klantenservice op te nemen: u hoeft uiteraard niet te blijven zitten met een artikel of onderdeel dat beschadigd of anderszins niet in orde is, maar als u niet laat weten dat er ondanks onze voorzorgsmaatregelen iets is misgegaan kunnen we u niet helpen! U weet uit ervaring dat we snel reageren op vragen en dat we klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. Ik heb u zojuist dan ook een mailtje gestuurd met het verzoek ons meer informatie te geven zodat we uw klacht naar behoren kunnen oplossen, zoals we dat uiteraard graag doen!
Pluspunten
Prachtig meubel en zelfs door een vrouw in elkaar te zetten!!
Pluspunten
De kast was heel goed verpakt en schadeloos afgeleverd
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering. De vitrinekast staat heel mooi in mijn interieur. Gemakkelijke handleiding, stond zo in elkaar.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zelf datum van levering kunnen bepalen.
VerbeterpuntenVoor een kast met een aankoopbedrag van € 899,00 mag iets meer service worden verwacht (onder- en bovengedeelte van kast via (bijgeleverde) schroeven aan elkaar verbinden en voor plaatsing zorgen zoals door klant gewenst (wat in mijn geval wil zeggen: achterzijde van de kast op plakplint van laminaat plaatsen, waardoor onder aan de voorkant van de kast een blokje hout of i.d. moet worden aangebracht om 'voorover leunen' van de kast weg te nemen).
Beste Johanna, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Onze meubelvervoerder levert de meubels gratis op afspraak binnen bij u thuis af. Voor de uiteindelijke plaatsing van het meubel in de gewenste kamer en specifieke daarvoor benodigde aanpassingen aan de kamer in individuele gevallen dient u zelf zorg te dragen. Meestal beschouwt men dit als vanzelfsprekend. U bestelt immers bij een online winkel en we denken zeer concurrerend op prijs en kwaliteit te zijn en te blijven. We hopen dat u de service ondanks uw eigen inzet als toereikend heeft ervaren en dat u nog lang van de kast zal mogen genieten. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en volgens afspraak
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Goede communicatie in noodgeval zoals spoedverhuizing oudere dame!
VerbeterpuntenHelaas met leverancier minder goede ervaringen want verkeerde meubel gebracht in deze haastklus maar ook zij hebben het snel opgelost, was alleen onhandig in de planning met het verhuisbedrijf waardoor alles die dag een beetje minder goed liep.
Beste Brigitte, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en de dienstverlening. Onze vervoerder levert meubels op afspraak bij u af en heeft in uw geval blijkbaar een fout gemaakt, waarvoor onze excuses. We zijn echter blij dat de vervoerder de door hen gemaakte fout dezelfde dag nog heeft opgelost. Ik wens u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel! Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Na klacht zeer snelle service en contact. Probleem goed uitgelegd wat te doen, en nieuw deel product zeer snel geleverd
Verbeterpuntengeen, prima opgelost
Pluspunten
een prima product voor een redelijke prijs
Verbeterpuntende handleiding voor de montage kan wel wat duidelijker
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Pluspunten
Ziet er heel goed uit
VerbeterpuntenIn twee uur in elkaar zetten is ons niet gelukt . Dus dat mag wel iets langer in de gebruik aanwijzing vermeld worden.
Pluspunten
Het kunnen bestellen via internet en de redelijk vlotte bezorging van het betreffende artikel.
VerbeterpuntenIk vond het niet bepaald klantvriendelijk dat de medewerkers van het vervoersbedrijf het artikel (ongeveer 50 kilo) niet bij mij naar boven wilden brengen. Ik woon in een appartement zonder lift en moest toen een kennis inschakelen om het stereomeubel naar boven te krijgen. De vervoerders stonden wellicht in hun recht, maar qua service vind ik deze handelwijze beneden de maat.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Standaard levert onze meubelvervoerder zonder bijkomende kosten meubels bij u binnen tot achter de voordeur, dus ook wanneer u op een verdieping woont! U kunt bij het maken van een bezorgafspraak zelf aangeven of er bijzonderheden zijn en eventueel aanvullende services afnemen tegen betaling, maar het meubel wordt altijd bij u naar binnen gebracht zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Het lijkt er dus op dat de vervoerder hier een fout heeft gemaakt, waarvoor onze excuses. Graag tot een volgende keer in onze webwinkel. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
duidelijke informatie op de site mooie kast die er ook in het echt net zo uitziet als op de foto goede kwaliteit goede prijs-kwaliteit verhouding bezorging prima verpakking prima
Verbeterpuntenmontageschema op 1 punt (bevestiging lades) niet helemaal duidelijk
Pluspunten
Geleverd zoals afgesproken, ook prettig dat je zelf een bezorgdag kunt plannen. Erg handig is dat alle onderdelen van het bouwpakket zijn voorzien van een klein stickertje met daarop het nummer dat exact overeenkomt met de bouwtekening. Zijn er betere meubels te krijgen, uiteraard, maar als ik kijk naar de prijs/kwaliteitverhouding ben ik zéér tevreden. Tevens veel foto's met veel details van de artikelen op de website die in mijn geval een exacte voorstelling van de werkelijkheid geven (mijn meubel was precies zoals ik had verwacht, bij sommige websites kan dat nog wel eens afwijken) De onderdelen waren in mijn geval zorgvuldig (beschermd) verpakt (erg prettig bij een hoogglans wit meubel, ik heb geen krassen of beschadigingen kunnen ontdekken)
Pluspunten
goede communicatie ook telefonisch en ook de webshop prijs is bespreekbaar
Pluspunten
Duidelijk en alles goed geregeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
perfect dat je zelf kunt bepalen wanneer het product thuis komt. bezorging was keurig verzorgd met nette bezorgers. Goed verpakt en prachtige kasten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede service