Pluspunten

goeie kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

duidelijke website!! goede communicatie via de mail. heel fijn dat je zelf een datum en tijd kan kiezen voor bezorgen!

het was super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer correcte snelle beantwoording op vragen nakomen van beloofde levering

sommige onderdelen beschadigd ZEER GROTE SMEERVLEK OP HOOFDBORD VAN LEDIKANT na de levering zou veel eerder navraag gedaan moeten worden over toestand van geleverde artikelen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prachtig meubel en zelfs door een vrouw in elkaar te zetten!!

Pluspunten

De kast was heel goed verpakt en schadeloos afgeleverd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer correcte en snelle levering. De vitrinekast staat heel mooi in mijn interieur. Gemakkelijke handleiding, stond zo in elkaar.

NVT

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer snel geleverd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zelf datum van levering kunnen bepalen.

Voor een kast met een aankoopbedrag van € 899,00 mag iets meer service worden verwacht (onder- en bovengedeelte van kast via (bijgeleverde) schroeven aan elkaar verbinden en voor plaatsing zorgen zoals door klant gewenst (wat in mijn geval wil zeggen: achterzijde van de kast op plakplint van laminaat plaatsen, waardoor onder aan de voorkant van de kast een blokje hout of i.d. moet worden aangebracht om 'voorover leunen' van de kast weg te nemen).

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en volgens afspraak

x

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie in noodgeval zoals spoedverhuizing oudere dame!

Helaas met leverancier minder goede ervaringen want verkeerde meubel gebracht in deze haastklus maar ook zij hebben het snel opgelost, was alleen onhandig in de planning met het verhuisbedrijf waardoor alles die dag een beetje minder goed liep.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Na klacht zeer snelle service en contact. Probleem goed uitgelegd wat te doen, en nieuw deel product zeer snel geleverd

geen, prima opgelost

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

een prima product voor een redelijke prijs

de handleiding voor de montage kan wel wat duidelijker

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

• Communicatie

Pluspunten

Ziet er heel goed uit

In twee uur in elkaar zetten is ons niet gelukt . Dus dat mag wel iets langer in de gebruik aanwijzing vermeld worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het kunnen bestellen via internet en de redelijk vlotte bezorging van het betreffende artikel.

Ik vond het niet bepaald klantvriendelijk dat de medewerkers van het vervoersbedrijf het artikel (ongeveer 50 kilo) niet bij mij naar boven wilden brengen. Ik woon in een appartement zonder lift en moest toen een kennis inschakelen om het stereomeubel naar boven te krijgen. De vervoerders stonden wellicht in hun recht, maar qua service vind ik deze handelwijze beneden de maat.

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke informatie op de site mooie kast die er ook in het echt net zo uitziet als op de foto goede kwaliteit goede prijs-kwaliteit verhouding bezorging prima verpakking prima

montageschema op 1 punt (bevestiging lades) niet helemaal duidelijk

Pluspunten

Geleverd zoals afgesproken, ook prettig dat je zelf een bezorgdag kunt plannen. Erg handig is dat alle onderdelen van het bouwpakket zijn voorzien van een klein stickertje met daarop het nummer dat exact overeenkomt met de bouwtekening. Zijn er betere meubels te krijgen, uiteraard, maar als ik kijk naar de prijs/kwaliteitverhouding ben ik zéér tevreden. Tevens veel foto's met veel details van de artikelen op de website die in mijn geval een exacte voorstelling van de werkelijkheid geven (mijn meubel was precies zoals ik had verwacht, bij sommige websites kan dat nog wel eens afwijken) De onderdelen waren in mijn geval zorgvuldig (beschermd) verpakt (erg prettig bij een hoogglans wit meubel, ik heb geen krassen of beschadigingen kunnen ontdekken)

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie ook telefonisch en ook de webshop prijs is bespreekbaar

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijk en alles goed geregeld.

Geen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

perfect dat je zelf kunt bepalen wanneer het product thuis komt. bezorging was keurig verzorgd met nette bezorgers. Goed verpakt en prachtige kasten

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goede service

Lochemseweg 33

7244RR Barchem