Pluspunten
Keuze tussen bezorgen en halen
Pluspunten
Super vriendelijk en zeer behulpzaam
Pluspunten
tot op de minuut duidelijkheid mbt bezorg tijdstip!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak, goede kwaliteit
Pluspunten
Goede info bij pakket, alles aanwezig wat volgens info aanwezig moet zijn. Correcte en goede beantwoording van vragen.
VerbeterpuntenMisschien handig om de verzorgende olie die nodig is bij het eiken dressoir er al bij te kunnen bestellen
Pluspunten
Klantvriendelijk, correct, op tijd, komt afspraken na, sympathieke medewerkers.
Pluspunten
ben gewoon tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij hebben de halfhoogslaper Combee Kajuitbed met 2 laden Tvilum en een kinderbureau met kastje en een stoel gekocht. Wij zijn ZEER tevreden over de kwaliteit van de spullen. De laden bij dit bed zijn super groot. We hebben de ladeverdelers erbij besteld. Ideaal om het speelgoed gescheiden te houden. Er zat een duidelijke beschrijving bij de spullen om ze in elkaar te zetten. Onze dochter is super blij met haar nieuwe spullen. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de order
Pluspunten
Leuk, ander aanbod van producten
VerbeterpuntenSommige onderdelen waren niet correct voorgeboord of gezaagd. Let daar beter op ajb. Dat kan niet. [email protected]
Beste Walter, Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard is het niet de bedoeling dat bepaalde onderdelen niet correct zijn afgewerkt en zullen wij indien nodig de fabrikant hierop aanspreken. Over het algemeen zijn de meubels goed en probleemloos af te monteren. Wanneer er iets niet lijkt te kloppen helpen we u graag verder op weg. Ik nodig u nogmaals van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Bij voorbaat dank en graag tot een volgende keer op www.hioshop.nl. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie, afgebeelde producten komen overeen met wat daadwerkelijk geleverd wordt! Zeer snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke werkbeschrijving.
Pluspunten
Word op de hoogte gesteld van elke stap
Pluspunten
dat op tijd werd gelevert
Verbeterpuntende kwaliteit is heel slecht!!!!!! ik ben helemaal niet zo blij met de bedden, ze beginnen al los te komen.
Goedemiddag mevrouw Mohamed, Bedankt voor uw beoordeling. Wat spijtig dat u niet tevreden bent over de ontvangen bedden, terwijl de kledingkast wel naar wens is. Zoals we per mail en telefoon hebben laten weten kijken we graag met u mee naar uw klacht zodat we in overleg met u en de fabrikant een passende oplossing kunnen bieden: u hoeft niet te blijven zitten met een meubel dat niet naar wens is en eventuele gebreken worden altijd verholpen! De kwaliteit van onze artikelen is over het algemeen zeer goed, we zijn er daarom van overtuigd dat het om een incident gaat. Bij voorbaat dank voor het doorsturen van meer informatie zoals telefonisch besproken. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
De wijze waarop de kast afgeleverd is, snel, accuraat en zeer vriendelijk!
Verbeterpunten1. Een plank is licht beschadigd. Dit is niet gebeurd bij bij ons, maar door er een sticker overheen te plakken is het nu nauwelijks zichtbaar. 2. De gebruiksaanwijzing was niet geheel duidelijk. Het is niet gelukt 1 lade goed te plaatsen waardoor deze nu een beetje uitsteekt. Geen ramp, maar minder fraai. Een volgende keer zal ik daarom geen kast meer bestellen via internet maar laten afleveren inclusief montage.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit meubels, ondanks dat alles op een Ikea manier in elkaar gezet moet worden. Uiteindelijk zit alles zeer degelijk in elkaar.... Vele malen beter als bv. Ikea, haco etc.. Pluspunt is ook dat alles zeer goed verpakt zit... Geen schade gehad, alles compleet tot het laatste schroefje... Gevolg is wel ontzettend veel afval.
Pluspunten
Wij kochten bij Hioshop omdat wij elders het product voor enkele tientjes duurder hadden gezien en omdat ze veel aparte dingen hebben. Keurig geleverd volgens afspraak; geen vooruitbetaling, gekozen voor betaling bij aflevering (met pin betaald). Nette transporteurs. Goed verpakt.
VerbeterpuntenBezorgkosten zouden wat schappelijker kunnen. Transport E 35,95 + 13,95 voor betaling bij ontvangst + 10,00 voor bezorgen op 2e etage met lift (huisdeur 3 meter van liftdeur verwijderd) is bijna 60,= Euro extra. Hierdoor blijkt de tafel achteraf alles bij elkaar niet goedkoper te zijn dan elders. (Inmiddels blijkt de prijs wat omhoog te zijn aangepast met gratis bezorging, zag ik op hun site). Toch hebben we geen spijt bij Hioshop te hebben gekocht. Een correcte en adequate afhandeling is ook wat waard.
Beste Rinus, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent. Zoals u terecht opmerkt hebben wij ons model aangepast zodat we voortaan gratis levering kunnen aanbieden. Al uw bestellingen worden gratis thuisbezorgd en tot bij u binnen achter de voordeur gebracht zonder bijkomende kosten voor u, ook wanneer u op een etage woont. Alleen wanneer u kiest voor een levering onder rembours (betaling bij het transportbedrijf) betaalt u een toeslag van 13,95 euro. U kunt namelijk ook veilig online betalen zonder toeslag, met bijvoorbeeld iDEAL. Ik hoop u in de nabije toekomst opnieuw als klant te mogen begroeten op onze site. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Toeval bleek bij bestelling dat mijn bestelde tafel door TSN kon worden afgeleverd op de dag dat TSN mij ging verhuizen. Dit aangegeven bij de bestelling en ze hadden snel bevestigd dat het pakket in de verhuiswagen werd gezet.
VerbeterpuntenHelaas bleek de tafel incompleet. Het zakje met de bevestigingsbouten ontbrak. Bij navraag kon het nabesteld worden maar dan moest ik 2 weken wachten. Geen tafel in mijn nieuwe huis met jonge kinderen was geen optie. De gebruikshandleiding die ze mij verzonden hadden wij zelf bij de bouwmarkt passende bevestigingsmateriaal gekocht. Jammer dat jullie geen nacontrole hebben gedaan met het compleet toezenden van de tafel. Gevolg: Extra kosten en stress.
Beste Nadine, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas bleek dat de aan u verzonden tafel incompleet is aangekomen. Hoewel we steekproefsgewijs de (uitgaande) artikelen controleren is het uiteraard - net zoals voor iedere winkel - niet mogelijk om een 100% controle te doen. Het kan daarom incidenteel voorkomen dat onderdelen ontbreken. Wij betreuren dat het bij u ondanks onze zorgvuldige benadering is misgegaan en hebben begrip voor het feit dat u ondanks ons onmiddellijke aanbod niet wilde wachten op de spoedige nazending (binnen 1-2 weken). Ik ben blij dat u ondanks het ervaren ongemak toch tevreden bent over de ontvangen tafel en ik begroet u graag opnieuw als klant op onze website. Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
tekeningen duidelijker er wordtverwezen naar nummers op de planken op de tekening die waren niet altijd aanwezig !
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Ik ben blij dat u tevreden bent over het door u ontvangen bed. We nemen uw tips ter verbetering van de montagehandleiding ter harte en zullen de fabrikant in kwestie vragen waar nodig duidelijker te zijn in het onderscheiden van de verschillende onderdelen zodat het monteren nog makkelijker wordt. Graag tot een volgende keer op onze site! Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl