Pluspunten
Prima bed, leuk, makkelijk in elkaar te zetten
VerbeterpuntenHandleiding heeft erg kleine lettertjes en er is geen Nederlandse handleiding. Voor verbetering vatbaar.
Beste Olga, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Ik ben blij dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening en het ontvangen witte tienerbed Leonie. Als u tips heeft ter verbetering van de handleiding dan ontvangen we ze graag! Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer op onze site, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Pluspunten
- De tafel die ik wilde was uitverkocht, maar toen ik mailde hebben ze me netjes geïnformeerd over wanneer deze weer binnen kwam. Ook hebben ze me op een mailinglijst gezet, dat ze me zouden informeren, zodra het artikel te bestellen was. Eigenlijk was het artikel pas 2 maanden later leverbaar, dat was de verwachting, maar deze bleek ineens na 2 weken toch weer leverbaar en toen werd ik dus netjes geïnformeerd. Echt een superservice. Ook na het bestellen was de communicatie perfect, ik ontving een mail dat het artikel verzonden was naar het distributiecentrum en dat ik een afspraak kon maken voor bezorging.
VerbeterpuntenToen ik een afspraak voor bezorging wilde maken, kreeg ik te horen dat mijn regio alleen op dinsdag en vrijdag mogelijk was. Het was prettig geweest als dit in de bevestiging had gestaan. Daarnaast zitten er wat schoonheidsfoutjes op het artikel. Voorgeprikte gaatjes voor spijkers, waar geen spijkers moeten komen. En enkele spijkers waren te lang.
Beste Kelly, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met onze service en uw salontafel. De levering vindt plaats op afspraak in overleg met de vervoerder. Afhankelijk van uw regio en uw beschikbaarheid volgt de vervoerder een bepaald routeschema. Vaak is men elke dag in uw regio, maar soms 2x per week. Het is helaas niet mogelijk om op voorhand aan te geven in de orderbevestiging of dit voor u geldt, omdat de schema's dagelijks worden gemaakt na binnenkomst van de goederen. Als onderdelen van uw bestelling niet naar wens zijn kunt u altijd contact met ons opnemen: wij helpen u graag verder! Graag tot een volgende keer op onze site, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Als de levering langer op zich gaat wachten, geef dit de klant door.
Beste mevrouw Hiel, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening. Uw schoenenkast is uiteindelijk gewoon op afspraak met 5 dagen vertraging ten opzichte van de op de site vermelde levertijd bij u afgeleverd en u bent hierover op de hoogte gehouden door de vervoerder. Op uw vragen via e-mail heeft u dezelfde dag antwoord gekregen met meer informatie, maar u heeft gelijk: we hadden u iets eerder kunnen informeren. Namens hioshop bied ik u mijn excuses aan voor het ervaren ongemak. We gaan proberen het in de toekomst nog beter te doen. Graag tot een volgende keer op onze site, Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenArtikel miste bij 1 plank voorgeboorde gaten. Heb ik zelf moeten maken.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
De handleiding was heel duidelijk, ook de uitvergroting op elke blz was een grote hulp. De planken hebben een plakkertje met nummer, zodat wij snel kunnen zien wat hoort waar. Echt geweldig, ik heb nog nooit zo'n perfecte beschrijving gezien.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Tip: vooral zo doorgaan. Wij zijn zeer tevreden over uw snelle reactie na de bestelling en de informatie tot aan de bezorging.
Pluspunten
De verschillende schroeven allemaal apart verpakt.
VerbeterpuntenVoor de hoeveelheid pluggen een te klein tubetje lijm.
Pluspunten
Levering was prima geregeld. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenZelfbouw is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wanneer dan ook nog eens blijkt dat, om alles te krijgen zoals het de bedoeling is, er een boormachine aan te pas moet komen, kun je daar een beetje verdrietig van worden. Echter, ook zonder gebruik van boormachine een mooi meubel gekregen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde tv-meubel. Wat spijtig dat de handleiding op sommige punten voor u blijkbaar niet geheel duidelijk was. Uiteraard kunnen we op uw verzoek met u meekijken en u voorzien van montagetips. We kunnen ook ten allen tijde een digitale handleiding aan u sturen zodat u zich kunt voorbereiden op de montage. Op de montagehandleiding staat telkens wat u nodig heeft om het meubel te monteren. Doorgaans moet het met minimale gereedschappen en wat inzet prima lukken om uw kast te monteren. Goed dat het u ook gelukt is. Graag tot een volgende keer op onze site! Met vriendelijke groeten, Paul namens hioshop.nl
Pluspunten
Uit de collectie tv kast speciaal voor mij besteld. Erg goed geholpen!
Pluspunten
Duidelijke communicatie over bestelling en levering. Snelle levering. Bij gebrek aan eerder besteld bed zonder problemen en zonder extra kosten een nieuw onderdeel toegestuurd gekregen
Pluspunten
Snel antwoorden op vragen, goede service en een goed product. We hebben een prachtige buffetkast besteld, die geheel voldeed aan onze verwachtingen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mail gestuurd en vrijwel direct duidelijk antwoord en zag daarna dat er een aanpassing/aanvulling is geplaatst bij het artikel op de site, complimenten daarvoor !!
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing op verschillende punten onduidelijk
Pluspunten
Snelle levering, levering was op tijd
VerbeterpuntenBij de producten staat niet hoe je ze het best kunt onderhouden, bijvoorbeeld of er een bepaald schoonmaak product moet worden gebruikt.
Pluspunten
wordt mooi op tijd geleverd met goede beschrijving erbij
Pluspunten
Prachtige kast, als hij eenmaal in elkaar is gezet.
VerbeterpuntenDe gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk.
Pluspunten
Mooie spullen voor een gunstige prijs. Redelijk snelle levertijd. Alles is goed stevig verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijke site en voldoende keus in het assortiment. betaalbare producten. goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen