Pluspunten

Prima bed, leuk, makkelijk in elkaar te zetten

Handleiding heeft erg kleine lettertjes en er is geen Nederlandse handleiding. Voor verbetering vatbaar.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- De tafel die ik wilde was uitverkocht, maar toen ik mailde hebben ze me netjes geïnformeerd over wanneer deze weer binnen kwam. Ook hebben ze me op een mailinglijst gezet, dat ze me zouden informeren, zodra het artikel te bestellen was. Eigenlijk was het artikel pas 2 maanden later leverbaar, dat was de verwachting, maar deze bleek ineens na 2 weken toch weer leverbaar en toen werd ik dus netjes geïnformeerd. Echt een superservice. Ook na het bestellen was de communicatie perfect, ik ontving een mail dat het artikel verzonden was naar het distributiecentrum en dat ik een afspraak kon maken voor bezorging.

Toen ik een afspraak voor bezorging wilde maken, kreeg ik te horen dat mijn regio alleen op dinsdag en vrijdag mogelijk was. Het was prettig geweest als dit in de bevestiging had gestaan. Daarnaast zitten er wat schoonheidsfoutjes op het artikel. Voorgeprikte gaatjes voor spijkers, waar geen spijkers moeten komen. En enkele spijkers waren te lang.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als de levering langer op zich gaat wachten, geef dit de klant door.

• Communicatie

Pluspunten

Snel

Artikel miste bij 1 plank voorgeboorde gaten. Heb ik zelf moeten maken.

Pluspunten

Snelle levertijd

• Communicatie

Pluspunten

De handleiding was heel duidelijk, ook de uitvergroting op elke blz was een grote hulp. De planken hebben een plakkertje met nummer, zodat wij snel kunnen zien wat hoort waar. Echt geweldig, ik heb nog nooit zo'n perfecte beschrijving gezien.

Geen verbeterpunten. Tip: vooral zo doorgaan. Wij zijn zeer tevreden over uw snelle reactie na de bestelling en de informatie tot aan de bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verschillende schroeven allemaal apart verpakt.

Voor de hoeveelheid pluggen een te klein tubetje lijm.

Pluspunten

Levering was prima geregeld. Goede kwaliteit

Zelfbouw is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wanneer dan ook nog eens blijkt dat, om alles te krijgen zoals het de bedoeling is, er een boormachine aan te pas moet komen, kun je daar een beetje verdrietig van worden. Echter, ook zonder gebruik van boormachine een mooi meubel gekregen.

Pluspunten

Uit de collectie tv kast speciaal voor mij besteld. Erg goed geholpen!

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke communicatie over bestelling en levering. Snelle levering. Bij gebrek aan eerder besteld bed zonder problemen en zonder extra kosten een nieuw onderdeel toegestuurd gekregen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel antwoorden op vragen, goede service en een goed product. We hebben een prachtige buffetkast besteld, die geheel voldeed aan onze verwachtingen.

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

mail gestuurd en vrijwel direct duidelijk antwoord en zag daarna dat er een aanpassing/aanvulling is geplaatst bij het artikel op de site, complimenten daarvoor !!

gebruiksaanwijzing op verschillende punten onduidelijk

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, levering was op tijd

Bij de producten staat niet hoe je ze het best kunt onderhouden, bijvoorbeeld of er een bepaald schoonmaak product moet worden gebruikt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

wordt mooi op tijd geleverd met goede beschrijving erbij

• Communicatie

Pluspunten

Prachtige kast, als hij eenmaal in elkaar is gezet.

De gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie spullen voor een gunstige prijs. Redelijk snelle levertijd. Alles is goed stevig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

overzichtelijke site en voldoende keus in het assortiment. betaalbare producten. goede kwaliteit

geen

Lochemseweg 33