3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

evengoed redelijk snel geleverd, mooi product (tv dresser)

transporteur is moeizaam, vele telefoontjes en afleverinstructies niet g3evold (buren aanbellen), uiteindelijk wel op zaterdag bezorging dat was weer positief, hoewel dat niet zonder slag of stoot ging

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- snelle levering - bezorgt in afgesproken tijdsperiode - kastje is onbeschadigd; dus degelijk verpakt. - verpakt in 2 aparte paketten, waardoor het tilbaar blijft - door chauffeur in garage gezet - model komt precies overeen met plaatje op internet naar aanleiding waarvan we besteld hebben.

- kleur komt niet overeen met plaatje op internet naar aanleiding waarvan we besteld hebben: in de omschrijving op internet, maar ook op de pakbon staat: KERSEN, maar wij vinden de kleur 3 tinten te licht en denken meer aan BEUKEN. Daardoor past het tv-meubel niet goed bij de rest van de meubels. - We hebben het kastje toch maar in elkaar gezet, maar zouden het fijn vinden als u na kunt kijken of we misschien een verkeerd kastje geleverd hebben gekregen. Als er een donkerder variant van hetzelfde kastje bestaat is er een fout gemaakt en willen we het graag omgeruild hebben. - Graag even terugkoppeling naar emailadres: of er inderdaad een fout gemaakt is. Naschrift: na intensieve inspanning door HIOshop en overleg met hun leverancier is er geconcludeerd dat er geen alternatieve kleurschakeringen leverbaar zijn. Dat we dus achteraf het juiste kastje geleverd hebben gekregen. Er zijn ons meerdere mogelijke oplossingen geboden, waaronder omruilen; deels geld terug en elders een kastje kopen, maar we hebben besloten het kastje te houden en te kiezen voor een korting op de aanschafprijs. Blijft staan dat de kleur omschrijving Kersen in mijn ogen niet echt klopt. Wat rest is de positieve nasmaak van klantvriendelijkheid, kundigheid, volledigheid en goede communicatie

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Meubels staan goed op de foto zodat je weet wat je krijgt, veel keus in witte meubels tegen een scherpe prijs (moeilijk te vinden) op e suite staat duidelijk hoe de procedure werkt

Ik keg een mail dat ik een afspraak met de bezorger kon maken, vervolgens werd mijn partner gebeld wat afwijkt van dit standaard procedure. Niet heel handig! Hioshop is niet bekend bij mensen, je komt het ook niet snel tegen op bijvoorbeeld Google als je meubels zoekt

Pluspunten

Redelijk snel, meubel snel in elkaar te zetten en alles klopte precies. Van alle schroefjes en boutjes eentje extra.

Gratis afhaalpunt

Pluspunten

Gewoon alles okay !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel geleverd, tafel goed verpakt netjes .De bezorgers hebben het keurig in de kamer gezet .

• Communicatie

Pluspunten

Prima kasten en volgens afspraak geleverd. Toppie

geen

Pluspunten

Snelle levering en afleveren op afspraak. Bij navraag over geleverd product. Prima geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering geleverd op de geplande tijd

het pakket is afgeleverd met schade. Wieltjes van een van de lades beschadigd.Vervangende wieltjes ontvang ik graag.

• Communicatie

Pluspunten

????

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke lever datum en tijd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel bezorgd. Kwaliteit goed

Graag een gebruiksaanwijzing erbij. Het leek heel simpel i elkaar te zetten maar dat was toch niet zo.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en je kan betalen bij aflevering iets wat altijd mijn voorkeur heeft.

Pluspunten

Prima levering op zeer korte termijn Levering correct en compleet

• Communicatie

Pluspunten

aparte spullen te koop

Pluspunten

Email verkeer omtrent bevestiging, betaling en aflevering. Producten erg goed verpakt.

Folder toevoegen met daarin hoe producten onderhouden dienen te worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het liep allemaal zoals gezegd.

Het hout is niet massief zoals gesuggereerd op de site. Dat vond ik tegenvallen. Ook het aantal schroefjes was exact, dus de schroeven die krom waren moest ik met eigen schroeven vervangen.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem