3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op het zelfde moment werd er nog een kast geleverd en die moest naar boven,die chauffeur was alleen en ik vond het toen heel sympathiek dat een van Uw bezorgers hielp met de kast naar boven te brengen.

Ik vond het heel vreemd dat het meubel niet werd uitgepakt,toen ik daar een opmerking over maakte zijn ze gaan helpen met uitpakken. Ze hoefde nooit een meubel uit te pakken werd er gezegd. Dus gewoon het meubel uitpakken is mijn advies en de lege doos weer meenemen

Pluspunten

Duidelijke website en zeer snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Is op tijd geleverd

Verkoop kasten die rondom en dus ook boven een afgewerkte kant hebben. Het is geen gamma kast. Pax kasten van Ikea zijn vollediger en goedkoper Wees flexibeler in het retourenveloppe van onderdelen, ergo zonder verzendkosten

• Communicatie

Pluspunten

- Product (hoogslaper) is prima. Stevig, goede kwaliteit en met een handleiding voor het in elkaar zetten die te volgen is en klopt. - Proces is heel goed. Alle afspraken worden nagekomen en de aangegeven momenten, bijv. leveringsmoment, kloppen. Erg prettig dat je weet waar je op kunt rekenen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle en heel klantvriendelijke service.

leveren op meerdere dagen in de week

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit kast

De omschrijving van het in elkaar zetten van de kast is ERG onduidelijk. Bij aflevering waren twee dozen kapot. De kast was gelukkig niet beschadigd.

Pluspunten

Alles netjes afgehandeld, zowel via internet, als levering. Ik werd heel netjes te woord gestaan, alles ging zoals afgesproken!

• Communicatie

Pluspunten

zeer goed

onderhoud meubels mexico bruin

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte kwaliteit stoelen Denver.

• Communicatie

Pluspunten

Materiaal ziet er allemaal netjes uit.

Betere controle aantal collies bij verzending. Bouwtekeningen/instructies kunnen beter, reeds doorgegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke producten tegen goede prijs, goede en snelle levering

- beide keren stond de dag van te voren op transportservice niet aangegeven hoe laat er bezorgd werd. - beide producten die ik besteld hebben hadden kleine afwerkfoutjes, oneffenheden, kleine barsten of beschadigingen en beide keren fout voorgeboorde gaten. maar vanaf een afstandje gelukkig niks van te zien.

• Communicatie

Pluspunten

The shipment came on time an the said delivery date and also the time slot given was precise. The goods were in perfect conditions, well packed and already mounted.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Betaling na levering.

Het in elkaar zetten voor een lagere prijs. Nu was dat geloof ik EUR 200,= of meer, terwijl de kast EUR 395,= kostte. Ik zou het fijn vinden als dat tegen een lager bedrag kon, want wij hebben allebei 2 linker handen en geen tijd. Nu heeft een vriendin dat gedaan, maar die kwam er niet goed en zo duurde het veel langer. Ik denk dat ik wel EUR 100,= ervoor over gehad had om de kast in elkaar te laten zetten. Misschien de kastprijs wat duurder maken inclusief montage? Mensen hebben vaak geen tijd om het zelf te doen en dit was echt een ingewikkeld bouwpakket. De instructies hadden ook beter gekund, met duidelijker en grotere plaatjes, net als bij IKEA.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een van de ladekasten was afgebladderd

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie via de mail.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles wat compact verpakt en volledig.

De kapstop klopt qua constructie niet. Het meeste gewicht komt aan de onderkant te hangen en die kun je niet goed bevestigen aan de bovenkant. Heb zelf veel aanpassingen moeten aanbrengen om dit stevig te bevestigen. Komt de kapstop niet ten goede, maar ik had de bank al in elkaar gezet en wilde niet alles terugsturen. Erg jammer, want goedkoop was het ook niet.

• Communicatie

Pluspunten

korte leveringstijd

geen, prima zo

• Communicatie

Pluspunten

de foto's geven het artikel goed weer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De website ziet er goed uit maar daar blijf het dan ook bij.

Prijs, kwaliteit staat echt niet tegenover elkaar. Ik heb een zweefdeurkast gekocht en het is echt een hele slechte kwaliteit, zeer dunne boarddelen. Na het in elkaar zetten hebben we alsnog houten latten geplaatst op achterzijde kast zodat hij wat stabieler werd. Pakketten waren beschadigd bij aankomst en dan wordt er ff gezegd dat je twee weken mag wachten op een nieuw pakket. Service moet veel sneller kunnen. Beschrijving is ook niet de makkelijkste.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering

Bij beide dressoirs zaten wat planken met schade/ krassen

Lochemseweg 33

7244RR Barchem