Leuke spullen, maar soms moeilijke communicatie

De site van queenies ziet er helder en duidelijk uit en ze hebben hele leuke spullen voor Gerbils. Daar besteld en daar geen problemen mee gehad, ook een nalevering gehad omdat er iets vergeten was om in de bestelling mee te zenden. Daar deden ze niet moeilijk over. Op 9 november hebben wij 2 Gerbils gehaald. 1 is helaas na 2 weken overleden. Ik heb daarna contact geprobeerd te krijgen met Queenies via de mail. Vanuit Queenies werd de mail doorgestuurd naar de fokker, die heeft met mij contact opgenomen. Ik heb gevraagd of ze mij even wilde bellen, omdat ik nog wat vragen had over de gerbils. Ze gaf aan mij niet te kunnen bellen en ik haar ook niet. Ik heb geprobeerd queenies te bellen, maar die nemen geen telefoons meer op. Daarna een mail gestuurd naar queenies zelf om te vragen of zij contact met mij willen opnemen. Daar werd aangegeven dat ik daarvoor echt bij de fokker moest zijn. Hierna heb ik ze beide nog een mail gestuurd met vragen. Maar hier is helaas niet meer op gereageerd. Dit is al ruim een week geleden. Ondertussen contact gehad met de eigenaar van queenies. Hij gaf aan dat er vooraf niet helder was gecommuniceerd dat de fokkerij los van het bedrijf queenies is. En de eerder hierboven genoemde review los van zijn bedrijf queenies is. Vandaar dat ik deze heb veranderd. Zoals ook al eerder boven beschreven zijn de spullen en het hok van queenies goed in orde.

Prima bedrijf

Wij hebben hier een hamsterverblijf gekocht die precies op maat is gemaakt voor een Ikea Kallax kast. We hadden veel vragen vooraf, maar dat was geen probleem. Elke vraag en elke mail is vriendelijk en geduldig beantwoord. Het eindresultaat is prachtig! Tot op de millimeter nauwkeurig past het precies op de kast. Alles is keurig afgewerkt. We zijn erg blij met onze aankoop!

Heel erg goed

Duidelijke website, snelle levering, super mooi terrarium en nog behoorlijk snel geleverd. Fijn advies omtrent een onderkast voor het terrarium.

Goede service en snelle reacties!

Goede service en snelle reacties!

Onprofessioneel asociale klantenservice

De meeste reviews waar je 5 sterren ziet is een vriendjes politiek. Als je wat op een normale manier vraagt via de e-mail nadat je een bestelling hebt geplaatst word je op asociale manier beantwoord en bedreigd dat je de reviews moet verwijderen. Volgens mij mag iedereen wel zien en behoed worden voor zo een webshop.

Duidelijke website en alles geleverd volgens afspraak!

Altijd goed

Altijd goed en netjes verpakt, de beste kattenkorrels! Alleen jammer dat ik weer net de actie van de gratis zak misgelopen heb!

Prima, jammer dat de gratis snoepjes ontbraken

Prima en vlot geleverd wat ik besteld en betaald had. In de bestelling stond door de prijs dat er gratis snoepjes bij geleverd werden. Dat was helaas niet zo.

Goede service, betrouwbaar en kwalitatieve producten

Mijn zoon is super tevreden met zijn nieuw terrarium voor zijn goudhamster. Met de aangekochte hamsterscaping heeft hij zijn terrarium super mooi kunnen inrichten. Betrouwbare leverancier met kwalitatieve producten voor knaagdieren en een goede service.

Fijn bedrijf

Wij bestellen hier al een paar jaar gerbil spullen, en hebben ook al 3 gerbils bij ze gekocht. Ze reageren altijd snel en hebben goede service!

Heel tevreden al jaren lang

Ik ben heel tevreden, al jaren lang klant bij de gerbilshop. Mooie producten en snelle levering

Helemaal super !

Snelle levering en communicatie. Aardige leverancier . Blij met de mooie producten.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Ik mailde met een vraag over een terrarium. Ik werd heel snel en goed geïnformeerd. Die mensen namen tijd om een deftig antwoord te geven. Ik had dan ook geen seconde getwijfeld om een bestelling te plaatsen. De website is duidelijk en informatief. Alles wordt ook heel goed uitgelegd. Die mensen weten waarmee ze bezig zijn, met kennis van zaken. De levering was ook heel goed. Ik werd opgebeld door de koerier wanneer hij ging aankomen. Doe zo verder! Top!

Alles vlot verlopen..

Mails werden vlug beantwoorden, meer als de nodige uitleg over de vragen die ik had steeds vriendelijk geen vraag was te veel . En na bezoek aan queenies waar ze on bij raad en daad hebben bijgestaan kortom top personeel .

Binnen 2 dagen was mijn nieuwe onderkomen voor de hamster al bezorgd! Top!

Goede service en veel keus.

Ik ben heel tevreden met mijn terrarium, netjes afgewerkt en snelle levering. Ik heb alleen een tip voor de metalen deksel, omdat ik de rand niet zo fijn vind om aan te raken ga ik er ducttape omheen plakken. ik heb er 5 schattige kleurmuisjes in zitten en zo te zien zijn ze tevreden. Er komt nog meer speelgoed in maar dat ga ik volgend jaar bestellen als de drukte voor bij is. Groetjes Mvr: S.Brands.

Niets aan te merken

Niks op aan te merken.Meestal erg snel in huis en goed verzorgde pakketten. Ik ben tevreden.

Parfait !

Livraison et communication au top et terrarium parfait merci beaucoup

Veel te druk

Perfect voor aanschaf van gerbils en toebehoren. Doen er alles aan om goede en gezonde gerbils te fokken maar daardoor is er amper tot geen contact mogelijk met vragen over producten of over de aangeschafte gerbils. Dat is herhaaldelijk heel vervelend gebleken. Emails worden uiteindelijk altijd wel beantwoord, kort en bondig, soms niet volledig, waarbij soms de vraag voor de helft wordt gelezen. Over de gerbils en de producten niks dan goeds. Maar de eigenaren hebben het veel en veel te druk.

Fijne webshop

Ik koop hier al jaren veel spullen voor mijn hamsters. Lekker veel keus, vaak aparte dingetjes die je ergens anders niet zo gauw vindt. De spullen zijn vaak ook iets voordeliger dan ergens anders. Ik vind het ook fijn dat m'n bestelde spullen met zorg worden verpakt zodat ze heel aankomen. Fijne shop hoor.

Een gebril terrarium besteld en wat items. Allemaal netjes aangekomen en zeer mooi terrarium. Hou rekening met Maatwerk met redelijk wat levertijd (+- 1 maand).

Mooie producten

Spullen worden netjes geleverd met ook een presentje erbij! Wij zijn tevreden!!

Leuke en redelijk goedkope winkel

Ik vind dat je ruime keuze hebt uit verschillende dingen. Ik heb wat prijzen vergeleken en ben bij de meeste producten uitgekomen dat bij jullie het goedkoopste is.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam