Compleet assortiment en persoonlijke service

Geweldig bedrijf met groot assortiment maar met persoonlijke service. Altijd leuke dingen in de webshop en supersnel geleverd!

Verkopen ook prima Tofu kattengrit!

De Tofu kattengrit bevalt mijn kat en mij prima. Bij GerbilshopQueenies snel en goed bezorgd. Ook goede communicatie per mail.

Fijne service

Als er iets fout gaat krijg je zonder gezeur of moeilijk doen het goede wel geleverd met een extra cadeautje ook nog! Het verkeerde product mocht ik zelfs houden.

Heel overzichtelijk en vlotte communicatie

Website is heel overzichtelijk en er staat heel veel informatie bij alle producten. Zo kan je als leek toch heel efficiënt en geïnformeerd aan de slag. De communicatie nadien was ook top. Enige jammere is dat er nergens openingsuren te vinden zijn op de website die kunnen als leidraad dienen om te weten wanneer je je spullen kunt gaan afhalen.

Hele mooie kooi geleverd, en super goede service !

Geweldig!

Voor mijn bestelling van een terrarium heb ik schriftelijk contact opgenomen via de contact gegevens. Mijn vragen werden direct beantwoord en niets was hen teveel. Mijn wensen voor het terrarium werden zonder enige moeite ingewilligd. Vanaf bestel data tot aan levering was 20 dagen. Super snel en dat met mijn aangepaste wensen. Ik kan niet anders zeggen dat de winkel een super maar dan ook super service geeft. De klant is bij hun nog echt koning. Ook de levering verliep voorspoedig. Netjes op de hoogte gesteld van het levering uur gezien je ze live kunt volgen. Ook een kanjer van een chauffeur die hartelijk mee hielp om het terrarium op zijn plaats te tillen. Ik heb alleen maar lof voor hen. En tegen toekomstige klanten wil ik zeggen. Stop! en zoek niet verder. Neem contact op en de aarzeling of lange zoektocht is ten einde. Er voor terug een prachtig terrarium naar wens met de beste service die je maar kunt wensen. Ik ben nog bezig het terrarium op te bouwen maar zodra het helemaal klaar is beloof ik jullie prachtige foto’s te doen toe komen. Ik wil nog zeggen uit het diepste van mijn hart dat ik na vele eerdere teleurstellingen bij jullie een warm onthaal kreeg. Zonder enige aarzeling wilde jullie mijn terrarium maken naar mijn wensen. Zo hartelijk en warm dat ik als klant ontvangen ben. Hele fijne communicatie en vanaf het begin tot het einde vol respect behandeld. Jullie zijn echte kanjers van toppers! Ik heb een prachtig terrarium geleverd gekregen waar mijn Afrikaanse Reuzen slakken een geweldig prachtig onderkomen aan zullen hebben. Ze wanen zich straks in een paradijs. Hun blij en ik super blij :) Dank, dank jullie wel voor dit alles. Nog even wachten op de foto’s maar dat komt echt goed! Ga zo door want service in deze tijd is niet meer vanzelf sprekend. Maar bij jullie nog wel. De dikke sterren meer dan verdiend. En voor de eigenaar, de bouwers en de chauffeur hartelijk bedankt voor dit prachtige terrarium van 160 x 60 x 50 cm.

Blije eigenaar van 2 schattige gerbils

Heel fijn geholpen, met veel geduld. Helemaal blij met gerbils en benodigdheden weer naar huis.

Wordt heel goed geholpen

vriendelijke werknemers wordt goed geholpen

Vakkundig geholpen

Wij gingen naar Queenies voor onze eerste gerbils en alle spullen die we nodig hadden. Van te voren via de mail waren we al uitgebreid te woord gestaan. En in de winkel zijn we heel vakkundig, uitgebreid en goed geholpen. We kregen veel tips en uitleg over hoe we ons eerste gerbilarium konden inrichten. Kortom top!

Vriendelijk personeel en groot aanbod

Verstand van de gerbils en heel veel leuke spulletjes om het gerbilarium in te richten,personeel is zeer vriendelijk,wordt altijd goed geholpen......

Great service and Lovely products. groetjes van Duitsland

Ik bestel al lange tijd alles voor mijn hamsters bij Queenies. Ze hebben een compleet assortiment waardoor ik niet bij allerlei verschillende winkels hoef te kopen, wat met 5 hamsters een heel groot voordeel is! Altijd snel geleverd en als er iets niet in orde is, is er makkelijk contact te vinden en is er vaak een snelle oplossing mogelijk.

Kattenbakvulling Tofu

De kattenbakvulling van tofu is de goedkoopste bij Queenies. Ook de pallets van deze vulling zijn groter dan van de Petmates, waardoor de uitloop echt minimaal is. Ook door de wc mag! Ik heb 36 liter tofu met geur groen thee gekocht. Had achteraf wel spijt. Ik vind dat deze geur stinkt en volgens mij versterkt deze geur juist de geur van de urine (oude kat). Ik heb nu besteld 2 zakken met geur lavendel en 2 zakken met baby poeder. Zal zien of deze geuren mij wel bevallen.

Goede service,snelle levering. Kan niet beter.

Goed en snel geleverd

Weer een grote bestelling gedaan en enorm blij met alle producten.

Fijne betrouwbare webshop

Een hele fijne winkel met dingen in het assortiment die je in andere webshops niet zo snel vindt, vooral op het gebied van decoratie artikelen hebben ze enorm veel keus. Altijd netjes geleverd zonder problemen. Ik winkel hier al jaren, dik tevreden.

Leuke beleving voor gerbels

Kruiden, goed beschreven. Gerbels snuffelenen, graven en eten ervan. Super leuk om ze bezig te zien. Nieuwe eten dat het qweenies heeft samen gesteld vinden de meeste gerbels lekker en ze zijn minder dik vooral fiter. Maar een van onze gerbel vrouwtje wil alleen maar de brokken meelwormen en kruiden ze snuffelt wel aanvoer. Mooie producten.

Ik ben altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden als ik hier bestel

Erg goed en vriendelijke service

Prima spul, goede info

1 ster minder omdat ik het echt prijzig spul vind, maar dat is het bij anderen ook. Deze shop is nog het goedkoopste. In pre order besteld en ik werd heel netjes op de hoogte gehouden.

Snelle levering en mooie producten

Na aanschaf van Gerbils, bij Queenies spullen gekocht voor in het verblijf. Mooie spullen, prima kwaliteit en snelle levering.

De referentie

De meest complete en gespecialiseerde winkel voor gerbils. Specifieke producten voor mijn kleine dieren, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, efficiënte bezorgservice. Alles wat je nodig hebt om voor mijn gerbils te zorgen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige terraria. Ik heb meerdere van Queenies gekocht om in te richten als tropische vivaria voor Wimpergekko's en pijlgifkikkers. Bevalt super! Ook een heel groot hoekvivarium op maat laten maken. Er wordt meegedacht, het wordt keurig afgeleverd en veel minder duur dan bij de meeste zaken. Ik laat ook in de toekomst mijn terraria hier maken.

wat een complete winkel vol benodigdheden

vriendelijke en behulpzaam personeel, uitgebreide uitleg, en zoveel leuke spullen. top adres, jammer dat het zo ver rijden vanuit België is

Fijne service en een goed product.

Heel geduldig werden alle vragen van onze kant duidelijk beantwoord. Er werd fijn meegedacht in wat onze ideeën waren en wat er daarin wel en niet mogelijk/ handig zou zijn. Onze knagertjes zijn blij met hun nieuwe onderkomen. Ze zijn actiever en nog leuker om te observeren als in hun oude verblijf. Alleen jammer dat het glas zo spiegelt in het daglicht/ de zon waardoor het soms lastig observeren is en moeilijk foto's maken. We zijn al met al zeer tevreden.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam