Veel keuze, goede service, klantvriendelijk, reageren snel op vragen. De levering duurt lang, en kan niet zelf gekozen worden. Omdat wij 1 zondag niet thuis waren, moesten we weer 4 weken wachten. De hamsterscape is mooi geworden, het was alleen te veel voor de grootte van onze bak.

Erg blij mee

Komen er graag, en worden altijd prima geholpen

zeer vriendelijk goede levering!

vriendelijke correcte levering

gerbilschop doet het goed

gerbilschop doet het goed ze stan je te woord en denken mee met oplossingen en je kunt alles online kopen

Prima service, snelle en nette levering.

Altijd top service en ruime keuze.

Altijd goede ervaringen en top service! Ruime keuze in artikelen en uiteraard een scherpe prijs.

Maatwerk gerbilariums

Had drie op maat gemaakte gerbilariums besteld. Mail contact verliep super en Martijn dacht goed mee! Heb ze inmiddels binnen sneller dan verwacht. En mooier dan verwacht. Ik en mijn gerbils en degoes zijn ontzettend blij.

Absoluut geweldig

Heel blij met ons gerbilterrarium en onze nieuwe bewoners! Fijne service doordat het thuis werd bezorgd, ook de gerbils werden meebezorgd. Contact verliep soepel en snel

Super service

Pas geleden een prachtig gerbilarium gekocht. Naar 2 dagen al bezorg . Super service en de ratjes zijn blij met hun nieuwe thuis.

Fijne winkel, prima assortiment. Duidelijke foto's en omschrijvingen. Ik zou hier zo weer bestellen.

Top producten en snelle levering

We zijn erg blij met de magnetische drinkfleshouder. Geen zaagsel meer in de waterbak. De levering was erg snel en ze waren blij met de extra rolletjes die je erbij gedaan had :-) We zullen zeker nog een keer bij je bestellen.

Blij met deze site

Sinds kort hebben wij twee gerbils (lillybell en lizzy) voor onze dochterje gekocht. Wij zijn er helemaal verzot op. We zijn druk op zoek naar een mooie kooi en kwam via via op jullie site terecht. Wat een mooie site hebben jullie en leuke spullen voor voor de diertjes. En de prijzen die jullie hanteren zijn echt aantrekkelijk. Ik vind jullie dan ook echt een aanrader :)

Klantenzorg staat op nul!

Na mijn  slechte review heb ik direct een telefoon van Martijn gekregen. Op een heel arrogante  en dreigende manier werd ik gevraagd om review te verwijderen! Zelfs in mijn mailbox - een dreigende reactie! Meneer Martijn was op geen enkele moment bezorgd over mijn probleem als hun klant maar eigenlijk alleen maar over zijn eigen: ja, het is zijn fout (na één maand mails! fout na fout!) maar "hij zit in burn-out en moet 24uur per dag werken"... Martijn heeft zijn fout erkend! Maar pas na mijn vraag heeft zijn excuses aangeboden, wel zonder oplossing van mijn probleem. De enige oplossing die ik gehoord heb was "lijm het zelf!" Jammer, product is op zich goed, maar de service en de klantenzorg is niets waard!! Zeer respectlos!

Top bedrijf

Laatst bleken nootjes die ik had besteld niet goed. Deze waren aangetast. Na een mailtje van mijn kant is dit super opgelost door Martijn. Service is altijd goed en bij vragen is hij altijd bereikbaar. Al jaren een tevreden klant bij dit top bedrijf!

Grote frustratie!!!

Na 2 weken emails te sturen en opnieuw dezelfde te zeggen dat de rail losgekomen is en moet gerepareerd worden, uiteindelijk waren de reparatie van de rail en de nieuwe ruiten betaald. Ik moest 21 dag wachten! Ok, het was een beetje sneller, maar de chauffeur heeft de ruiten bij mijn deur afgezet zonder te willen luisteren dat reparatie ter plaatse ook betaald is! Er werd niets gedaan om de klant te begrijpen of de probleemsituatie te begrijpen. Ondertussen moet ik dieren in een onaangepaaste kooi blijven houden! Winkel zelf of administratie is onbereikbaar! Moet via mails... Wat moet ik ondertussen met de dieren doen tot jullie NA 14 dagen mijn klacht gaan beantwoorden???

Super goede service

Hele mooie spullen en goede en fijne klantenservice

Hele mooie kwaliteit !

Een super mooie bak mogen ontvangen van fantastische kwaliteit

gewoon perfect

Ben zelf ondernemer en zie hoe onverschillig men tegenwoordig is. Ik ging met mijn dochter en we hadden veel vragen. Er was alle tijd en energie voor. Erg prettig. We hebben ook veel gekocht.

UITMUNTEND

Eens je de webshop van Queenies hebt leren kennen, bekijk je geen andere webshops meer. De kwaliteit van hun producten is hetgeen hé er van verwacht. Ook de service is UITMUNTEND te noemen. Ben erg blij met een firma als Queenies erbij!

1e ervaring : perfecte service + goede kwaliteit hok. Vrijdags besteld en zaterdag opgehaald. Vriendelijk ontvangen en het hok werd netjes in de auto neergezet. Met het hok ben ik ook super blij! Nu heb ik een veilig gevoel ook met het terrarium slotje die ik erbij heb genomen. De kat kan nu toch lekker kijken zonder dat het een gevaar is voor mijn hamster! En mijn hamster heeft nu ook meer ruimte, lekker genieten dus!

Erg blij met terrarium en gerbels

We zijn erg blij met alle producten die we hebben ontvangen. Ook met de Gerbels natuurlijk, ze hebben het naar hun zin in hun nieuwe huis.

Zeer goede ervaring

Op 1-6 kochten wij een groot hamster terrararium met veel spullen voor de hamsterscape. Op de website stond dat een levering van maximaal 21 werkdagen duurde. Wij hadden kennelijk geluk en werd het terrarium afgelopen zondag bezorgd! Hele goede kwaliteit, het staat echt heel mooi in onze woonkamer!

Teleurstellend

Een week voor mijn vakantie  heb ik een voermachine gekocht. Bij ontvangst bleek hij niet te werken en er zat 1 vergeten batterij in (er hoorden er 4 in), dat suggereerde dat ik niet de 1e gebruiker was. Hierover een mail gestuurd met de vraag of ik het apparaat kon retourneren.  Aangezien ik met vakantie ging en het apparaat snel nodig had, had ik ondertussen een nieuw apparaat in een winkel in de buurt gekocht. Verkoper gaf in reactie op mijn mail aan dat hij de klacht bij de leverancier neer ging leggen. In reactie daarop, inmiddels was ik alweer terug van vakantie, kreeg ik een instructie om het apparaat te resetten.  Dit wilde ik niet en heb in een vriendelijke en eerlijke mail nogmaals uitleg gegeven en gevraagd om een retouradres en teruggave van het aankoopbedrag. Hierop geen reactie gekregen, ondanks reminders en tevergeefse telefoontjes die op een automatisch bandje uitkwamen. Kortom, ik ben zeer teleurstellend behandeld!

Gave webshop!

Ik heb 2 degoe’s en wilde graag een mooi ingericht verblijf voor hen. Ze hebben me uitstekend geadviseerd. Er is een hok speciaal voor mij gemaakt en ze hebben me geholpen met de inrichting. Zeer vriendelijk personeel ook!

Top bedrijf

Meedenkend. Geen vraag teveel. Altijd snel en vakkundig antwoord.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam