Prima kwaliteit en snelle bezorging

Betrouwbare webshop, prima spullen, snelle levering, kortom; prima!

Altijd goede producten!

Bij Queenies weet ik dat ik altijd de beste producten kan vinden voor mijn gerbils.

onmisbaar

alles wat bij je qeuunies find for je gerbil vind je eigenlijks nergens anders geen bouwmarkt geen dierenspeciaal zaak dus als je echt wat zoekt voor je gerbril moet je bij hun wezen

Fijne producten voor goede prijs. Levering is ook snel en de gerbils vinden het vooral leuk

Altijd top!

Ik heb nog nooit een slechte ervaring met jullie gehad, dus alleen maar lof!

top producten

top producten zeer goede service mijn 2 Rusjes zijn tevreden en genieten van bijna alles TJA soms lusten ze iets echt niet het proberen waard ik bestel graag bijna alles hier duidelijke omschrijving uitleg ik zal het iedereen aanbevelen Wel opletten geblazen sommige producten Artikelen zijn alleen bestemd voor Gerbils maar Staat nogmaals duidelijk in de beschrijving ga zo door klasse!!!!!!!!!!!

Gewoon uitstekend!

Super snelle levering en vlotte communicatie! Veel keuze en voordelige prijzen. Maak regelmatig gebruik van deze winkel en alles is elke keer dik in orde!

Fijn bedrijf met behulpzame werknemers

Elke keer dat ik hier bestel wordt alles super snel geleverd zonder problemen. Laatst ben ik er langsgeweest om een gerbil pup op te halen en ik werd super goed geholpen. Ook via de mail snel behulpzame reacties op mijn vragen!

Fijne service en goed contact.

Ik heb een op maat gemaakte terrarium voor onze hamster besteld. Het mail contact verliep heel goed. De levering was ook heel snel. De route van de chauffeur was ook goed te volgen. De producten die verkocht worden zijn ook van zeer goede kwaliteit. Ik heb bodembedekking en verschillende grassen voor in het terrarium besteld, Nugget onze hamster is er gek op. Voor hamsterscaping is dit het juiste adres.

Heel goed en snel geholpen

Mooie levering van het materiaal, snelle bezorging niets op aan te merken

Duidelijke info, goede service en snelle levering! Onze gerbils Pip en Flip zijn super blij!

Goede service wel lastig alleen via de mail te bereiken maar reageren hier wel op.

Quality, service and lovings at 100%

My Goldhamster is bigger then a gerbil, so a good, comfy home was needed. Well.. at least a bigger home! So I ordered a custom gerbilarium that was at least 100cm long, with some height.. and platforms. The only problem I have now is not knowing how to decorate it. So many possibilities and I just looove the many houses to choose from. And my hamster? She found her forever home

Zeer blij met Queenies. Leuke spullen en veel variatie Ik haal hier meestal snacks als mijn gerbils bijna jarig zijn, zo heeft iedereen iets lekkers.

Tevreden met artikelen en manier van verpakken

Ik ben tevreden met de artikelen die ik heb besteld en ook de manier van verpakken sprak mij aan. GerbilShopQueenies hergebruikt dozen en andere materialen waardoor het verzenden duurzamer en minder milieubelastend is. Mijn complimenten hiervoor.

prima levering.

prima geleverd!

Zeer positief

Zeer snel geleverd. Kreeg zwarte dari kolf gratis erbij en de gerbils waren er erg blij mee

Altijd vertrouwd en snel

Ik koop sinds een poos alles wat mijn gerbil en hamster nodig hebben. Ik heb er terrariums/speelgoed/eten/verzorging spullen gekocht. Daarnaast hebben ze echt een topservice en zijn geweldig met geven van advies als je een vraag hebt.

Erg positief en meedenkend

Ze denken goed mee over het juiste leefklimaat en voeding van de gerbils.

Super service

We hebben een terrarium op maat laten maken. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer hij bezorgd wordt. Op de dag van bezorging kan je de chauffeur duidelijk volgen waar hij is met live locatie. Vriendelijke chauffeur . De inrichting hebben we ook bij Queenies besteld zeer ruime keus. Er zit ook altijd iets lekkers bij. Ook ruime keus in grassen en kruiden. Een aanrader.

Prima verzorgd

Snel gestuurd prima verzorgd

Geweldig!

De service is altijd top!

Mooi terrarium, goede levering

Via de website duidelijke informatie over de terrariums kunnen vinden. Blij met de formaten, want je wik geen té kleine kooi voor je beestje. Levering was spannend want het is wel glas: het product werd via speciale methode verzonden en was onbeachadigd. Geweldige service!

Super service

Super snelle reacties op vragen. En fijne service hoop alleen dat je snel weer contact kan hebben via de telefoon

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam