Alles werd netjes en snel afgehandeld.

Alles werd netjes en snel afgehandeld.

Goede service, uitstekende vakkennis en de klant staat op nummer één!

Ik heb een op maat gemaakt terrarium besteld voor mijn konijnen. Omdat het geen standaard ontwerp is, hebben we van te voren samen overlegd over de mogelijkheden. Er werd rekening gehouden met mijn wensen, waarbij ik advies kreeg m.b.t. de technische aspecten. Na goed overleg zijn ze het hok gaan maken. Bij levering bleek het toch niet helemaal naar wens te zijn. Dit werd direct opgepakt en aangepast. Hierdoor was het hok helemaal naar wens.

Prettige ervaring

Prachtige kooi op maat laten maken. Alles werd duidelijk gecommuniceerd op voorhand. Levering was veel sneller als verwacht. Het resultaat had niet beter gekund. Erg blij

Supersnel geleverd. Bestelling compleet en goed.

Geweldig zoals gewoonlijk

Deze keer twee pups besteld. Prachtige gezonde brutale Gerbilzusjes waar ik nig lang plezier van hoop te hebben.

Snel antwoord op vragen via de mail. Nette aflevering van Gerbelarium en 2 Gerbil pups. Wij hebben de pups nu ruim 6 weken en ze zijn ontzettend tam. Je hoeft het raampje maar open te doen, en ze zitten al op je arm. Dat geeft dus echt aan dat Martijn er veel tijd insteekt. En de pups al handtam zijn, als ze bij je komen.

Snelle levering, reële prijzen, goede service. Top !

Snelle levering, reële prijzen, goede service. Top !

Goede producten, snelle verzending.

Gewoon goed.

Goede kwaliteit en super service

Zeer uitgebreid assortiment met kwalitatief goede producten. Goed bereikbaar bij vragen of problemen, niet alleen over producten maar ook over de diertjes. Fijn contact en bereidheid om tot een oplossing te komen. Bestel hier graag!

Misleidende product foto´s

Misleidende foto´s, wordt geadverteerd als mooi uitziend vers veenmos 4,5liter. Echter zijn het geperste Trixie plaketten die je ontvangt, na contact werd er mij medegedeeld dat dit normaal is, sorry maar als ik geperste Trixie plaketten wou, dan had ik deze bij mij vaste leverancier besteld zoals altijd. Ik had een review geplaatst en toen werd mij gezegd dat ze enkel zouden de klacht behandelen indien ik eerst de negatieve review verwijderde.... ik weigerde dit, maar beloofde wel aan te passen zodra de klacht behandeld werd. Ik had niet eens om refund of dergelijke gevraagd, ik vind enkel dat wat ze adverteren op foto, ook moet zijn wat verkocht wordt. Nergens op de site of op bestelbon is er sprake van Trixie geperste plaketten. Bestelbon staat er 4.5 liter veenmos. Het contact was helemaal niet vriendelijk, eerste en laatste keer dat ik iets bestel.

Super producten en snelle levering

Er is een ruime keuze aan passende producten. Het is bovendien mogelijk om je eigen verblijf te ontwerpen met de gewenste. maatvoering. Prijzen zijn gunstig en kwaliteit hoog.

Snelle verzending en duidelijke website

Altijd als prettig ervaren. Je kan altijd een vraag stellen en dan zoeken ze het echt uit voor je. Altijd wat lekkers extra voor je huisdier in het pakketje. En levering in 2 a 3 dagen is prima.

Alles was inorde. geen probleem met levering!

Mooi kooi

Erg blij met de kooi voor Flappie ( hamster ).

Website duidelijk Prima spullen Mijn kleindochter was er heel blij mee

Prachtige hamsterkooi

Hele mooie hamsterkooi gekocht die ook snel werd geleverd door de eigen bezorgdienst. Vriendelijke bezorger en super handig tracking systeem. We wisten op de minuut hoe laat de chauffeur zou aankomen en konden de bus ook volgen waar hij op welk moment reed.

Producten niet ontvangen

Jaren lang klant, nooit problemen. Maar nu.... Wacht al weken op onze bestelling. Artikelen zijn volgens de PostNL link wel geleverd, ook pakketten van andere leveranciers die met dezelfde bezorger onderweg waren. PostNL geeft aan dat Queenies een onderzoek kan laten starten om na te gaan waar hun pakket is. Queenies zegt toe dit te doen, maar wil in de tussentijd geen vervanging sturen en geeft op een nogal botte manier te wachten op antwoord, en dus Queenies niet meer te benaderen. Zelf houden wij onze klanten tevreden door een bestelling nogmaals te sturen als er iets misgaat of kwijt raakt. Komt het pakket dan alsnog tevoorschijn dan wordt een en andere verrekend. Maar goed, van Queenies dus niets meer gehoord. De andere leveranciers hebben me netjes op de hoogte gehouden.

Snel geleverd leuke prijzen

We hadden alle bestellingen snel ontvangen. Inpakken mag met iets meer papier ertussen. Grote hamster-rad had de voet gebroken. Maar met wat houtlijm en klemmen was dit zo opgelost

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle Levering en alles netjes en mooi verpakt.

Goede kwaliteit in alles

Aardige mensen die weten waar ze het over hebben , plus de vervoers service werkt ook top

goede produckten en snelle levering

goede produckten en snelle levering

Hele mooie spullen die snel geleverd zjin. Complete uitzet voor een gerbril uizet.

Goed overleg & snel geleverd

Degene die we wilden was niet op voorraad en hiervoor is al snel contact opgenomen en zijn de alternatieven zodat hij al snel geleverd kon worden. Top communicatie en service!

Geen opmerkingen

Amelandseplein 7