Vlotte correcte afhandeling.

Goede communicatie. Niet te lange wachttijd voor speciale bestelling. Mooi afgeleverd.

Kattenbakvulling in pre-order besteld. Werd goed op de hoogte gehouden. Snel geleverd toe product beschikbaar was.

Prima levering

Bestelling geplaatst, geleverd zoals afgesproken

Prima service, goede communicatie

Voor het eerst iets besteld en alles ging zoals beloofd, er werd zelfs sneller geleverd! Super!

Top kwaliteit en de beste service

De beste gerbilarium die ik op internet heb gevonden. Geweldig vakmanschap en zeer goed doordacht in termen van functionaliteit. Ook de magnetische flessenhouder is een unieke uitvinding. Ik was aanvankelijk bang dat de gerbilarium zou breken tijdens het 750 km lange transport naar Duitsland. Maar het is veilig aangekomen. En de chauffeur was zo vriendelijk om hem onder mijn dak naar de hoogste verdieping te dragen. Daarom: 5 sterren!

Mooi product

Goede prijs, alleen moest best lang wachten op het verzenden.

Zeer ruime keuze en mooie website

De website is erg handig ingedeeld. Dus wat je zoekt is makkelijk te vinden. Duidelijke foto's met omschrijving. Zeket niet duur.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Goede service en levering

Goede service en topkwaliteit

Tweedehandse gerbilarium gekocht en benodigdheden. Het pakket was van topkwaliteit. Ophalen was op afspraak: zeer vriendelijk personeel en stipt. Een aanrader!

Fijnste kattenbak vulling die ik ooit heb gehad!

Tofu kattenbak vulling met babypoeder geur, ruikt heerlijk en fijne grove korrels! Na mijn bestelling was het niet direct leverbaar maar werd netjes steeds op de hoogte gehouden!

Snelle levering van de kooi. Werd netjes geleverd door hun zelf. Hele vriendelijke jongen die het kwam brengen.

Alles is goed gegaan. Snelle levering. Top!

Goede service netjes geleverd en je word goed op de hoogte gehouden.

Top service!

Altijd super snel en compleet, alleen maar goede ervaringen!

Great Service and products

I have bought two hamster enclosures here and a lot of other things for hamsters and I will keep coming back, because I know that it is good quality and people that have knowledge about the animals. Highly recommend.

Ik zal hier vaker bestellen

Een fijne en goede webshop

Alles voor mijn gerbils hebben ze hier. Ik kreeg iets geleverd wat stuk was nam contact op en kreeg direct een nieuwe opgestuurd zonder gezeur. Wat mijn betreft een dikke 10 voor service en aanbod.

Hele goede service heel tevreden

Ik heb dank zei Queenies nu een mooi verblijf terrarium voor mijn hamster.......met mooie producten en spullen.

Mooie webshop wij hebben alles gevonden wat we zochten nette prijzen en goede service. Werd snel verzonden.

Zoals altijd uitstekend en zelfs dit keer met een fijne compromis!

Snelle goede service

Mijn bestellingen worden max 2 dagen na bestelling in belgie bezorgd. Ook onze 2 gerbildames die we daar gaan ophalen zijn zijn lief/ mensenhanden gewoon en gezond.

Fijne samenwerking, prachtig terrarium, groots assortiment ,snelle levering.

Allereerst dank voor de fijne samenwerking. Jeroen, de chauffeur heeft alles netjes geleverd en is een topper! Het is een prachtig terrarium, een genot om naar te kijken. De hamster is er zo blij mee, die ging meteen los, in het verblijf. Van graven tot draaien in het mooie wiel, van hout. Echt een aanrader om hier te bestellen. Je vragen worden snel beantwoordt via de mail. De webshop is prachtig en duidelijk, groot assortiment. We hebben een happy hamster en dat laat ze dagelijks zien. Het mooie van het glazen verblijf is, dat je mee kan kijken wanneer ze naar de diepte graaft.

Altijd goed

Altijd snelle levering altijd compleet. En goede producten tegen goede prijs

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam