Pluspunten
Snelle levering, goede en persoonlijke service.
Pluspunten
Ik heb dit pakje op vrijdag in de middag besteld en aan mijn vriend gevraagd of hij het via een overboeking wilde betalen (ik had op dat moment geen toegang tot internetbankieren), dus ik ging ervan uit dat het pakje dinsdag pas geleverd zou worden. Maandag werd het echter al bezorgd! Heel fijn! En alles was ook goed en netjes ingepakt, geen losse fladders stro. hooi of voer door het pakket die door je huis gaat zwerven zoals bij andere webshops nog wel eens het geval wil zijn. En bovenop lag een duidelijke (!!!) pakbon. Ik maakte me een beetje zorgen of een bepaald product niet beschadigd zou raken, maar het zat allemaal zo goed ingepakt dat dit niet het geval was. En als klap op de vuurpijl zat er in het pakket een zakje met zonnepitjes en ander lekkers, dus Pep, Bob en Johan waren ook blij :).
Verbeterpuntenom een of andere duistere reden kon ik niet met ideal betalen, maar dit kan ook aan mijn computer liggen (die is een beetje oud...)
Pluspunten
Wil het ras zuiver houden . Wil niet dat er met de beestjes wordt gerommeld. Goeie communicatie . Hij is aardig. Zaken kunnen snel geregeld worden. Levert alles netjes aan klant . Hij neemt zijn hobby serieus.
VerbeterpuntenAangeven dat er een vervoers mandje aanwezig moet zijn bij bestelling .
Pluspunten
Snelle en goede levering. Antwoord snel en correct op vragen.
Pluspunten
Queenies onderscheid zich door zijn vakmanschap en zorgvuldigheid. De eigenaar is bevlogen voor zijn werk en dat is belangrijk als je met huisdieren werkt. Hij kon adequaat advies geven en begeleid de aankoop zorgvuldig.
Pluspunten
Fijne bezorger. Alles is netjes afgeleverd.
VerbeterpuntenDuidelijkheid geven wanneer een pakket kom wanneer je te op vrijdag besteld. Wij kregen het dinsdag. Dus niet 1tot2 dagen.
Geachte klant, U besteld uw pakket op vrijdagavond 22:40. Daar er nog steeds geen pakketbezorgers zijn die in het weekend bestellingen aannemen en op zondag afleveren wordt uw pakket de volgende werkdag verzonden. Zoals in onze algemene voorwaarden staat omschreven alsmede bij bezorgen. Uw pakket is dus op een maandag verzonden en dinsdag bij u aangeleverd. Vertrouwende u voldoende van informatie te hebben voorzien. Mvg, Het Queenies - Team
Pluspunten
Zeer snelle levering !!! Alles in orde !!!
Pluspunten
Beaucoup de choix d'accessoires
kooi is 2cm korter dan volgens website?!?!
Pluspunten
Groot assortiment, snelle en correcte levering
VerbeterpuntenHelaas ben ik geen fan van GLS. Afhaallocaties zijn zeer beperkt aanwezig.
Pluspunten
Fijn betrouwbaar contact. Snelle reactie via de mail op alle vragen. Betrokken bij het welzijn van de dieren boven het geld kunnen verdienen.
Verbeterpuntende ladder is gevouwen, dit zorgde bij uitpakken voor een breuk in het staaldraad. We hebben het kunnen repareren.
Pluspunten
Unieke gerbilaria, geen plastic geen rommel
VerbeterpuntenVerdeelpunt in België voortoekomstige klanten opzetten?
Pluspunten
op alle punten ja, behalve dat de verzendkosten over het hoofd zijn gezien, waardoor ik 2 x een overschrijving moest doen.
Verbeterpuntenduidelijker aangeven dat er verzendkosten betaald moetenworden
Pluspunten
Groot assortiment, zeer duidelijke website, zeer snelle levertijd en dat voor een zeer nette prijs.......toppertje
Pluspunten
Grote aanbod. Type Gerbilarium is perfect. Bijkomende uitleg ivm huisvesting, verzorging.... van Gerbils.
VerbeterpuntenNieuwe deksels (kleine gaatjes) zijn moeilijker dan de oude (grote gaten) om iets vast te maken aan het deksel.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam