Pluspunten
Zeer goede communicatie. Veel vakinhoudelijke kennis. Flexibel bij het maken van afspraken. Al met al een zeer positieve ervaring.
VerbeterpuntenWebshop up-to-date houden.
Pluspunten
Goed en gevarieerd assortiment, snelle levering.
VerbeterpuntenOp 26 juni stuurde ik een mail met de volgende inhoud: Beste Martijn, Gisteren heb ik het pakket opgehaald bij het afhaalpunt. Helaas is het ruitje wat voor de Doolhof Toren beschadigd: er zit een gat in. In eerste instantie had ik het niet in de gaten, maar toen ik het folie van de Doolhof Toren afhaalde ontdekte ik dat de mangrovestronk waarschijnlijk door het ruitje heeft geprikt. Ik hoop dat hier een oplossing voor gevonden kan worden, want met de overige artikelen ben ik wel heel tevreden. Met vriendelijke groet, Mijke de Boer Hierop heb ik geen reactie ontvangen.
Beste Mijke, Deze beoordeling is na 2 dagen geplaast. Wij zijn een bedrijf waarbij we iedere dag 20 mailtjes voor onze kiezen krijgen met mensen die vragen hebben over Gerbils, hun bestellingen etc. etc. Langer dan 2 dagen geduld had u niet en vond u het nodig deze beoordeling te plaatsen. Natuurlijk hebben wij u het goede product nagestuurd, maar helaas heeft u in die 1,5 maand tijd, niet meer de gelegenheid gehad om uw beoordeling ook aan te passen zoals wij wel afgesproken hadden Deze beoordeling doet ons daarom ook zwaar vermoeden dat er een concurrent bezig is aan onze poten te zagen. Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, komen onze afspraken na. Daar zou u nog wat van kunnen leren. Uw account is geblokkeerd voor de toekoms
Pluspunten
Thank you for our wonderful custom gerbilarium. The gerbiks now have so much living space they look like they've never been happier!
Pluspunten
Groot assortiment, scherp geprijsd, snelle levering en professioneel advies
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer prettig geholpen via de telefoon en later via de mail en goede adviezen en snelle levering.
Pluspunten
het ecobed is fantastisch ook voor onze ratten en cavia's
Pluspunten
Duidelijk gezonde en blije diertjes
Pluspunten
Ruim assortiment Uitleg en tips over voeding/huisvesting/verzorging gerbils Foto's en "achtergrond" bij uw "kweekgerbils"
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs!
VerbeterpuntenZakje met zand was open in doos, niet super erg, maar tip voor volgende keer.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
- Super snelle levering. - Leuk assortiment. - Goed afgewerkt.
Verbeterpunten- Er was al wat stuk voordat ik het uit de doos haalde.
Pluspunten
Persoonlijk en vooral eerlijk en betrouwbaar.
Pluspunten
Door hemelaart had mijn bestellng een dag vertraging, heel begrijpelijk. Als vergoeding hiervoor kreeg ik een groot pak bodembedekking! super goed
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Alleen maar positief!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
uitleg, betrokken bij de dieren
Pluspunten
Eerlijke prijzen Veel betaalmogelijkheden Vlotte levering Kortom niets op aan te merken!
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam