Pluspunten
Helemaal super!! Martijn heeft super veel verstand van de beesies en is er zelf ook helemaal weg van waardoor je zeker weet dat je met de beste te maken hebt!! Hij reageert super snel altijd op je mails en komt zelf persoonlijk de beesies brengen en helpt je zelfs nog met t inrichten van de bak! Geweldige producten en tamme beesies al wanneer ze komen! Bedankt Martijn!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gerbilshop Queenies is snel bereikbaar via computer en telefoon. De producten zijn niet duur. Je wordt snel geholpen en hebt de spullen snel in huis.
Pluspunten
Zeer goede feedback op de zorg van de gerbils als verblijf en het voer. Een zeer betrokken ondernemer die van zijn dieren houdt.
Voor ons ware het logischer geweest indien de fokkerij en webshop binnen dezelfde site waren ondergebracht.
Pluspunten
Het is een prachtig gerbilarium, met twee mooie ruime platformpjes. Het magnetische houdertje zit perfect! De cocosnoothangbrug is prachtig en een echte uitdaging! Super service!!!
Pluspunten
De eigenaar weet veel van gerbils af en verkoopt ook leuke speeltjes voor gerbils. Die kan je (bijna) nergens krijgen. Leuk ook dat er een leuke snack cadeau bij zit!
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze en de producten zijn goed stevig ingepakt zodat geen kleine zakjes uit elkaar knappen zoals elders wel eens gebeurt. Betrouwbaarheid is een 10 omdat ik Martijn zelf ken.
VerbeterpuntenHeb totaal niets aan de track en trace service gehad. Prijsverhouding is met sommige producten iets duurder dus dat bestel ik elders.
Pluspunten
Via de mail heb ik een goed persoonlijk contact gehad, toen ik dankzij omstandigheden mijn geld te laat op de rekening had gestort. Deze ervaring vond ik zeer prettig! Dank daarvoor. De bestelling werd goed en vlot afgewerkt en goed verpakt geleverd.
VerbeterpuntenDe mooie gerbilariums zijn voor mijn budget helaas te duur. Wellicht kan er ook gekeken worden naar een goedkopere versie?
Pluspunten
Mooie, uitgebreidde website
Pluspunten
groot asortiment,snel geleeverd
Verbeterpuntenmisschien een puntje, op de datums letten had een percentje bij een artikel gekregen en dat was over datum en al geopend.
Pluspunten
Fijne webshop
VerbeterpuntenBij bestelling die wij onlangs gedaan hebben zou een gratis snackje zitten, helaas zat dit er bij onze bestelling niet bij.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenTe hoge transportkost naar België. Verpakking was geschonden, maar product was OK!
Pluspunten
Snelle levering Geen verzendkosten
Pluspunten
Vlotte, correcte levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Toffe spullen, gratis verzending vanaf bepaalde aankoopbedrag :-)
VerbeterpuntenMisschien een soort speelgoed voor bijtgrage gerbils?
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie. Martijn bood mij het totaalpakket waar ik naar zocht. Hij heeft veel verstand er van en weet wat hij doet. Een echte aanrader!
Pluspunten
Goede producten met juiste informatie
VerbeterpuntenGerbilarium wordt niet per post geleverd dit was niet duidelijk op de website
Pluspunten
jonge onderneming, waarvan je kan voelen dat ze het met hart en ziel leiden. En een grote Liefde voor hun dieren. Super
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam