Pluspunten
betrouwbaar en snelle levering
Verbeterpunten.
Pluspunten
Er is eigenlijk niets negatief. Alleen dat er bij de beschrijving staat dat we een zakje met zonnebloempitten krijgen. Maar als ik mijn pakketje keek was het een beetje een domper want het was niet zoals ik het had verwacht.
Verbeterpuntenalles was goed
Pluspunten
- Goeie communicatie - Goeie service - Levering in België aan scherpe prijs - Komt afspraken na - Goeie tussentijdse update's over uw bestelling - Goeie uitleg bij levering - Betrouwbaar
Verbeterpunten- Duidelijk betaalwijze en eventuele meerkost vermelden - Ophalen kan niet aangevinkt worden in de webshop
Pluspunten
Heel mooie website en martijn is een kenner en bovendien uitermate professioneel
Pluspunten
gewoon super sevice, super assortiment en super vriendelijk
Pluspunten
Goede service, snelle levering, genoeg keus! Kortom, een aanrader!
Pluspunten
Leuke webshop met veel assortiment en acties. Achter de webshop een ondernemer met passie en drive zie je gelijk terug.
VerbeterpuntenAls tip wil ik meegeven......... niets veranderrn aan concept alleen verbeteren.
Pluspunten
Zeer enthousiaste, kundige ondernemer!
Pluspunten
DOE ZO VOORT !! JIJ BENT TOP , JE SHOP IS TOP , ... !!
VerbeterpuntenMuggezifters negeren, die heb je altijd en overal ( hahaha ) !!
Pluspunten
super leuke dingen die niet te duur zijn,snelle levering en alles is netjes
Pluspunten
Goede producten die ook door de verkoper zelf getest geweest zijn. De verkoper heeft zelf heel veel kennis en kan je goed begeleiden. Verschillende betaalmethodes. Vaak promoties.
VerbeterpuntenProbleempje op de website. Bij het afsluiten van uw bestelling kan er niet duidelijk gekozen worden om de goederen zelf af te halen. Hiervoor heb ik zelf met de verkoper contact opgenomen om er zeker van te zijn dat ik vanuit België zelf achter de artikels ging ophalen.
Pluspunten
snelheid levering
Verbeterpuntenreactie op mail waarbij geleverde spullen niet op orde zijn...
Pluspunten
Goede en snelle service
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam