Pluspunten
Prima product, snel geleverd.
Pluspunten
enorm snelle levering, maar kwaliteit van de hout attributen is wat minnetjes...viel met schoonmaken meteen een stuk van een huisje af..
Verbeterpuntenprima communicatie,
Pluspunten
leuke site. snelle reactie
Verbeterpuntenkunnen jullie niet veel aan doen maar nadat ik mail had ontvangen dat julie het verstuurd hadden duurde het 3 dagen voordat het er was.
Pluspunten
Gerbilarium is super mooi!
VerbeterpuntenKwaliteit speeltjes met touw verbeteren!
Pluspunten
Unieke website voor gerbil liefhebbers.
VerbeterpuntenWe hebben een houtenhuisje besteld voor onze gerbils, hadden verwacht dat ze hier wel evenzoet waren echter is het hout zo zacht dat het huisje binnen 2 dgn afgebroken is! Gerbils, you love them and sometimes you hate them :-)
Pluspunten
snelle levering duidelijkheid over bestelling(wanneer geld aan gekomen, wanneer verzonden, wanneer de bestelling verwacht word)
Verbeterpuntenalles in 1 mail zetten.. wanneer je geld heb ontvangen zal je lijkt me namelijk gelijk over gaan tot verzenden en kan je ook schatten wanneer het pakket zal arriveren. dus dit is denk ik allemaal in 1 mail te zetten.
Pluspunten
Goede kennis van zaken en snelle communicatie.
VerbeterpuntenOp de site was niet duidelijk voor ons dat de kooi een levertijd had van 3 weken omdat er stond dat ze op voorraad waren. Dat was wel jammer.
Pluspunten
Goed contact, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zodra je wat besteld hebt krijg je gelijk een mail dat het goed is doorgekomen. ook reageert martijn altijd als je wat vraagt. ik vind dat hij het supergoed doet.
Pluspunten
Veel informatie over de producten en specifiek voor gerbils. Dat is hier in de buurt moeilijk te vinden.
VerbeterpuntenMobiele site? Via telefoon is het lastig bekijken.
Pluspunten
Zeer goede, snelle en deskundige informatie. Zeer mooie, verzorgde webshop. Eigenlijk is hiet zowat alles te krijgen wat er bestaat op het gebied van gerbils... Ik kan het iedereen aanraden! Top!
VerbeterpuntenGeen enkel negatief punt gevonden!
Pluspunten
Très rapide, objets en bon état
VerbeterpuntenEssayer de trouver un bon transporteur pour les gerbilarium car je serais intéressée mais j'habite en belgique. :)
Pluspunten
Mooie en duidelijke website. Uitgebreid assortiment met diverse artikelen, dat regelmatig steeds aangevuld wordt met nieuwe artikelen. Artikelen die op voorraad zijn, voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Deze zijn dan netjes en stevig verpakt. U kunt betalen op diverse en veilige manieren. Er is een goede en snelle communicatie tussen koper en verkoper. Het vakmanschap en de kwaliteit van de terrariums zijn zeer goed. Al met al een zeer leuke webshop voor de echte liefhebber van Gerbils.!!
Pluspunten
Het snel geleverd, en leuk verpakt met kartonnen snippers.
VerbeterpuntenEen ding was kapot, ik heb het zelf kunnen maken maar dat had beter gekund.
Pluspunten
Martijn heeft overduidelijk veel ervaring met gerbils en je merkt aan alles dat hij zelf een enorme liefhebber van de dieren is. De gerbilaria zijn echt prachtig gemaakt en helemaal geschikt voor gerbils. De artikelen in de webshop zijn zeer scherp geprijsd en het assortiment is meer dan compleet.
VerbeterpuntenDe regels voor de 'gratis gerbils' actie hadden wel iets duidelijker gemogen. Hierover is in de webshop niets te vinden.
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam