Pluspunten
-Geweldige service -Een echte gerbil liefhebber met het hart op de juiste plek -Super leuke en mooie producten op de website wat ook erg gewaardeerd word door de gerbils. -Super behulpzaam In een woord gewoon GEWELDIG!
VerbeterpuntenHet is natuurlijk altijd leuk om nog meer producten te zien op de site. Maar dit is niet noodzakelijk om de site of het bedrijf beter te maken. Want het is gewoon al goed!!!!! Ga zo door...
Pluspunten
een dikke 10 over de ganse lijn !
Pluspunten
Zowel mijn Gerbils Joep en Sam als gerbillarium komen bij Martijn vandaan. Regelmatig bestel ik voer, bodembedekkeers etc... via zijn webshop. Ik ben ontzettend tevreden over de service die Martijn verleent. Altijd snel en tegen een betaalbare prijs. Ga zo door!!
Pluspunten
Snelle levering, goede service
VerbeterpuntenInhoud van winkelmandje langer bewaren
Pluspunten
Snel bezorgd. UIitgebreid aanbod en overzichtelijke website. Goede klantenservice.
Pluspunten
Goed aanbod, snelle levering
Pluspunten
Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie verzorgde webshop.Ook snel geleverd en alles netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel veel keuze uit kwalitatief goede spullen, zeer snelle levering en snelle hulpzame communicatie.
VerbeterpuntenDe enige dingen die bij mij binnen een dag na gebruik kapot zijn gegaan zijn de artikelen waar dingen bij elkaar worden gehouden door een touwtje (bijv. een laddertje dat met een touwtje aan een brug vast zit). Beter voor knaagdieren dat het minder snel stukgaat: metaal.
Amelandseplein 7
3083 SB Rotterdam