Accuraat, snel en duidelijk

Offenga heeft een duidelijke webapplicatie, waarin makkelijk de benodigde artikelen te vinden zijn. Informatie en verzending is accuraat en snel. Aanrader!!

Super, sneller, super kwaliteit

volgens afspraak

prima en volgens afspraak geleverd

Je n'ai pas aimé parce que vous avez travaillé avec PostNL.

Il a dit qu'il était absent de la maison avant que le postNl Dağitiçisi ne vienne à son adresse de travail. C'était un cadeau au centre de collecte. Je n'ai pas pu le trouver 3 fois. C'est dommage que tu travailles avec postNl

Levering was netjes verpakt

Snel geleverd.

Duidelijke website. Snelle levering

Goed ontvangen

Vlug geleverd en goed verpakt

Customer service on the phone was excellent

Not only was the price on the Internet amazing and saved me over 1000 euros the customer service on the phone was exceptional. I will now always look on their site first.

Per ongeluk een defect onderdeel binnengekregen, dit direct opgelost door een nieuwe op te sturen.

Goede en duidelijke service

Had 2 deurvangers voor Mini R53 nodig, was maar 1 op voorraad bij Offenga. Vervolgens werden beide direct bij BMW-MINI magazijn besteld en na 2 dgn geleverd. Prima service en goed product. Had de deurvangers trouwens geïnstalleerd na wat uitleg op newmini forum.. ook top!

Snelle levering!

Goeie website en snelle levering. Alles is mooi duidelijk!!

De bestelde onderdelen passen en zijn snel geleverd...

Prima geleverd materiaal voor goede prijs.

Op website vlug gevonden wat ik moest hebben. Makkelijk te bestellen en vlug geleverd.

Zeer goede hulp en goede producten tegen goede prijs

Hamza is een ropper

PRIMA

Alles past,goed werk Offenga!!!

This shop safe my life.

I tried find the sensor everywhere and I needed have it asap. Every shop have delivery 3weeks and more and only Offenga delivered sensor in 4 days …. When I will want some original parts Offenga is first choice.

Veel op voorraad

Correct geleverd en afgehandeld.

persoon die me te woord stond was uitstekend op de hoiogte.

Snel, betrouwbaar, meedenkend

Toppers, liefhebbers, bedankt, goede service

Perfete service, snelle levering

Prima service na beschadiging van een BMW-naafdop.

super netjes

Bestelling online, perfect geregeld

Altijd geweldig

Snelle levering Goede materialen en adviezen Aardige deskundige mensen

Prima ervaring.

Redelijk snelle levering en goed verpakt.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.