Onderdelen

Onderdelen moeten duidelijker staan op de site. Vandaar dat ik de verkeerde bestelling had besteld . Het moet dus duidelijker kwa foto,s

Super snelle service

Top service, super snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk

Onderdelen besteld Overzichtelijk om te bestellen Eenvoudig te betalen Onderdelen mooi op tijd binnen

Goed en erg snel

Gemakkelijk en snel geleverd

Bestelling geplaatst en snel geleverd!

Snelle levering prima bedrijf!

Snelle levering en een fijne site!

Top advies en oprecht kennis van zaken

Ondanks mijn beste google skills kan je alsnog een op een verkeerd onderdeel uitgekomen, bij twijfel toch even gebeld met Offenga, daardoor een hoop tijd en verzendkosten bespaard! Hulde voor de vriendelijke medewerker aan de telefoon. Onderdeel zit gemonteerd en was inderdaad goed. Kortom top en zeker aan te raden voor een volgende keer.

Snelle levering, goeie bereikbaarheid van de klantenservice. Had een Idrive besteld, werd een defecte geleverd, tweede was in orde. Alles netjes afgehandeld. Zou het alleen nog reëel gevonden hebben als de retour voor de defecte Idrive niet op mijn kosten was.

Product voldoet aan verwachting en is zeer snel geleverd!

Snel

Snel en niet te duur.

Altijd top bij Offenga

Vriendelijk, netjes en alles wordt keurig geleverd. Erg blij met de service.

Ervaren als zeer positief. Levering was heel snel, en het product was precies zoals omschreven. Blij mee!

Top bedrijf

Duidelijk en snelle service.

Goed geregeld!

Duidelijke website en onderdeel snel in huis! Top!!

Perfect product, super snelle levering

Remlicht besteld voor BMW, na zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch overleg werd het de volgende dag perfect geleverd

Snel, prettig en duidelijkheid over producten

Het was makkelijk om het juiste product te vinden, de bestelling plaatsen was makkelijk en een paar dagen later was het alweer binnen. Niets over te klagen. Ik plaats binnenkort weer een bestelling.

Goede kwaliteit en ZEER snel geleverd.

Ik bestelde op een maandagavond en ik moest op woensdag naar de garage. Daarom vroeg ik aan om het op dinsdag te leveren, wat perfect lukte zonder extra kosten. Super tevreden!

Snelle levering , werkt goed

Snelle levering , onderdeel prijzig maar nog steeds flink onder de dealer, durfde de Chinese variant niet aan te schaffen

goede en snelle service

goede en snelle service

Waanzinnig

Product gekocht. Beier kon/wou niet leveren. Hier ben je gewoon een klant. Ook al rij je niet in een bmw van 1 ton. Altijd super geholpen en ze denken mee. Ouderwets klant is koning. Voor mijn bmw onderdelen zijn jullie gewoon de beste.

perfect geregeld snel goede prijs

snelle service

Goede en snelle service

Maandag bestelling gedaan, dinsdag in huis. Onderdeel netjes en schoon, zeer content met de service van dit bedrijf. Een aanrader !

Klantenservice was duidelijk en stuurde code toe om snel te bestellen. Is allemaal goed verlopen.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.