Prima service van medewerker bij telefonisch contact.

De medewerker die ik sprak of een onderdeel heeft prima zijn best gedaan om mij te voorzien van informatie. Ondanks dat het om een klein en relatief goedkoop onderdeel ging nam de medewerker de tijd om mij goed te informeren. Hulde hiervoor.

Goede en snelle service

Mijn ruitensproeier was defect dus ik wilde een nieuwe pomp bestellen. Helaas bleken er twee modellen voor mijn auto gemaakt te zijn. Ik heb hierover contact gehad en heb op advies de beide pompen besteld. Na installatie heb ik de niet passende pomp retour gestuurd. Twee dagen later had ik mijn geld ook retour. Fijne service!

Snelle levering, correct afhandeling

Groot assortiment

Alles correct! Snelle levering! Gewoon top. Doe zo verder. Mvg

Adequaat, goed verpakt en snel verstuurd/ontvangen.

Adequaat, goed verpakt en snel verstuurd/ontvangen.

Heb bij jullie een gebruikte aandrijfass besteldt en de week erna onder mijn auto geplaatst, auto rijdt top en geen trillingen meer!

Vandaag besteld; morgen on huis.

Prima, snelle levering

Duidelijke website, makkelijk besteld en snelle levering.

Supersnelle levering

Vrijdag einde middag besteld en zaterdag al binnen. Correcte nette onderdelen voor een mooie prijs.

Alles wat je mag verwachten als je online besteld. Duidelijk voorwaarden die worden nagekomen.

De bestelde producten werden snel en goed verpakt geleverd

De bestelde producten werden snel en goed verpakt geleverd.

Makkelijk besteld via de site en totaal niet duur. Toen opgehaald en super onthaald bij deze zaak was gewoon gezellig. Had nog een vraagje werd vriendelijk hiermee geholpen.

Goede service, producten zien eruit als omschreven

Goede service, producten zien eruit als omschreven. Website werkt op een fijne manier met een goede lay-out. Jammer dat ze niet alle producten aanbieden voor wat oudere BMW's met motor M54. Toch zeker een aanrader!

zeer tevreden , telefonisch goed geinformeerd

Hab met Offenga gebeld omdat mijn achterraam rubber E60 verpulverde, gevraagd of er gelijmd moest worden met de montage van de nieuwe. Dit is niet nodig, dus bestelling geplaatst om deze te vervangen ook de rubber met viltlaag die tegen de kofferbakdeksel komt. Snelle levering ,was volgende dag afgeleverd.

Vlotte levering.

Gereedschap besteld,en was snel geleverd.

Prima verlopen snelle levering

Top bedrijf alles binnen 1 dag geleverd

Makkelijke website

snelle maar te dure levering.

brievenbusenvelop voor 5 euro verzenden, kan goedkoper. was wel snel.

Netjes en correct en vlot geleverd

Vlot en correct geleverd

Die mannen hebben er echt veel verstand van!

Goede info en eerlijke antwoorden, heb bij een dealer al eens een prijsopgave gehad van meer dan 1000 euro voor storing in een cabriodak. Bleek dat het een onderdeeltje van 4 euro was en ik het er zelf makkelijk in kon zetten adhv info van Offenga. Dit soort eerlijkheid kan ik wel waarderen!

Zeer snelle service !

Professioneel bedrijf met kennis van zaken . Ook echte specialisten wat het merk BMW aamgaat . Als je een bepaald onderdeel voor een bepaalde tijd bij hen bestelt, is het de andere dag al bij je in huis ! Erg fijn om bij dit bedrijf wat te bestellen . Voor herhaling vatbaar vind ik !

Prma

Top advies via whatsapp

super bedrijf

onlangs nieuwe handgreep besteld voor onze Mini uit 2008, prijs was bijzonder gunstig, na bestelling en betaling reeds volgende werkdag in Breda bezorgd. ik beveel iedere autoliefhebber dit bedrijf aan !

Prima, snel geleverd

Kon makkelijk op kenteken het juiste onderdeel vinden en de daarop volgende afwikkeling en levering, prima

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.