Top, bestelling ging makkelijk en product was snel binnen.

Uitstekend. Het vinden van het product (juiste artikelnr), de bestelling, de verzending en ontvangst waren uitstekend. Product paste perfect en werkt goed.

Fijne snelle levering.

Snelle en perfecte levering

Goed bedrijf

Goed met origineel, slecht met namaak..

Origineel BMW logo besteld voor de achterklep van mijn BMW E30. Deze was perfect! 50 jaar bestaan BMW logo besteld welke namaak was. Hier zit een enorme gietnippel op het midden van het logo!

Positief

Overzichtelijke webshop, Vlotte levering, prima prijs en goed verpakt.

Aanbevolen

Mooie koplamp voor bmw e60 goed verpakt snel verzonden.

Goede telefonische bereikbaarheid, informatie, voorraad en levertijd.

Na telefonisch contact goede informatie gekregen en toelichting op het vervangen van de hoge drukpomp voor een Mini.

Super service en perfecte technische helpdesk en omruiling.

Perfecte aanbieding en afhandeling

Goeie prijs en snelle bezorging

Alles was prima!

Goed advies snelle levering.

Prima levering, goed verpakt en exact wat ik voor ogen had!

Zie omschrijving

Niks op aan te merken

Snel en goed geadviseerd

Snelle levering duidelijke zoek omschrijving, en daardoor het juiste onderdeel

top

keurig nette man met heel veel verstand van BMW heel plezierig geholpen dankjewel Gerard

Nvt

zeer snelle service met levering & correcte prijs

zeer snelle service met levering & correcte prijs

Op tijd vlgs afspraak

Goed conform afspraak

Uitstekende service

Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, alles mooi snel geregeld. Alleen zou het assortiment misschien iets groter mogen voor sommige auto's

gewoon perfect verlopen zoals je het mag verwachten

gewoon perfect verlopen zoals je het mag verwachten

Snel en verzorgd

De juiste onderdelen, keurig verpakt en binnen een dag in huis. Top

Goed onderdeel snel aangekomen maar een beetje duur

Beste, Het onderdeel dat ik besteld heb had ik dringend nodig en het is ook snel aangekomen en de kwaliteit van het onderdeel is ook heel goed. Is alleen een beetje duur maar aangezien het onderdeel nergens te vinden is ben ik er tevreden mee mvg

Snelle correcte levering

Vandaag bestelde onderdelen voor mijn BMW 5GT morgen in huis. Onderdelen prijsgunstig vergeleken met de dealer. Aanrader.

zeer goed

snel en accuraat

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.