Zeer goede service

Naafdoppen besteld, goedkoop en snel En na zelf 1 wat beschadigd te hebben 1 nieuwe als service gekregen Prima service!!

Betrouwbaar, kwaliteit en snel geleverd.

Producten die zij hebben zijn kwaliteit, geen troep. Snel geleverd geen problemen gehad. Voortaan haal ik mijn spullen via offenga.

Makkelijk te bestellen

Via de dealer hier lokaal wilde ze mij enkel complete set verkopen en monteren. Echter was er maar 1 sensor defect die ik zelf kon vervangen. Via hier besteld makkelijk uit te zoeken op model bmw die ik heb. Snel in huis. Parkeer systeem werkt weer zoals het hoort. Laatst ook beurt spullen besteld. Goede prijs en kwaliteit. Erg fijn.

Alles correct,

Juiste artikel, verzendingskosten vrij duur.

Goede website, handig, en keurig afgehandeld qua bezorging en qua versturing van factuur

super veel keus, makkelijk besteld

top bedrijf! alles wat je zoekt voor je BMW is bij Offenga te bestellen!

Had iets besteld en zeer snel binnen maar werkte niet zoals het zou moeten doen. Eerst gemeld voor aansluiten dat ik al twijfels had aan de sticker op het product maar mocht het module testen en terugsturen en dan geld terug. Allemaal vlekkeloos verlopen alleen is mijn probleem niet opgelost. Geld was binnen 4 dagen terug op mijn rekening. Ik raad Offenga aan om daar te bestellen. Aftersales is goed.

Uitstekende

Snel bezorgd. Netjes ingepakt.

Prima zaak

Hele vlotte levering

Goed en betrouwbare kwalitatieve goede spullen

Voor de volgende keer als ik weer onderdelen nodig heb voor mijn BMW kom ik zeker hier weer

Fijn bedrijf goede communicatie

Paar keer contact gehad over leveringen. Snelle afhandeling van de vragen en ze denken mee in de oplossing. Ook toen ik een onderdeel zocht die zij niet konden leveren heb ik het origineel BMW nummer gekregen en het advies deze bij de dealer te bestellen. Zo hoort het. De klant verder helpen met de vragen en meedenken in oplossingen.

Helemaal top!

Ik de vakantie periode gebeld met een probleem, keurig te woord gestaan, meteen oplossingen voor het probleem aangedragen. Tevens bestelling gedaan, snel geleverd en goede kwaliteit. Top bedrijf!

Website werkt perfect

Jacob is top!

Mooi product en snelle levering

Netjes verzonden en keuring ingepakt

Goede prijs, juiste goederen en snelle service

Kwaliteit

Originele onderdelen van hoge kwaliteit en vlotte bezorging. Dikke aanrader.

Prima levering

Goede kwaliteit.

Gewoon goed en snel

Bestelling gedaan en deze in de beloofde termijn in goed verpakte staat ontvangen

De bmw onderdelen specialist

Offenga is de plek voor je oude bmw onderdelen. Ik rij een E39 uit 1997. Ik heb een tweede hand knipperlicht hendel bij hun gekocht. Niet alleen werkt die volledig na behoren. Hij ziet er ook nog uit als nieuw. Verzendingstijd was uiterst snel. En dat wil je als je je wagen weer aan het rijden moet hebben. Offenga is de eerste site die ik check. Wees slim en doe dat ook.

Goede en snelle service

Positieve ervaring. Correcte prijzen en goede service

Onderdelen waren er snel. Goede info over telefoon ook als je belt.

Goed geholpen via telefoon met mijn vragen.

Het is een prima bedrijf en snelle levering.

Top service!

Gebeld met een medewerker en die heeft met een schuifmaat de diameter opgemeten. Om te kijken of het past op een bmw motor. Past perfect! Waar voor dank!!

Snelle levering van bestelde artikel

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.