Prima snelle service!

Snel in huis..na 1 dag al

Rubbers voor voorruit en achter ruit zaten helaas gedraaid in de doos..maar ik ben een moeilijkste niet..dus gewoon er in gezet..wat perfect ging..alleen waar die gedraaid was helaas rubber beschadigd.. Want anders krijg je toch weer dat van t heen en weer gedoe..van de aanbieder niet goed in de doos..of van..pakket bezorger onzorgvuldig...wat ik eerder verdenk..maar iig goede en snelle service

Keurig

Super snel geleverd makkelijk besteld.

Originele electronische onderdelen ! Snel geleverd en prima advied

Prima service. Een aanrader voor originele onferdelen

Uitstekende service

Werd gelijk goed geholpen

Slotboutsleutel besteld, maar is blijven liggen bij de bezorger. Offenga hier over gebeld en meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. Deze was de volgende dag binnen. Top.

Super geholpen

Prima oplossing voor probleem en goede uitleg naderhand

prima prijs en snelle levering

Prijs kwaliteit prima in orde en vlugge levering.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en naar mijn oordeel correcte prijs. Mss bereikbaarheid uitwerken. Eerder bij toeval ontdekt. Mvg

Snelle antwoord en levering

Ik was niet zo zeker over een product. Ik heb een appje gestuurd en kreeg snel antwoord. Ik heb dezelfde dag het product besteld en kreeg het de volgende dag al in huis. Product paste prima op mijn auto. Top service!

Mega

Ik werd snel en goed geholpen

Ik werd snel en goed geholpen. En volgende dag had ik mijn spullen in huis. Wanneer je iets nodig hebt voor je BMW raad ik Offenga zeker aan.

top bedrijf

Goede bereikbaarheid. Wanneer je wat informatie wilt, kan je gewoon telefonisch contact opnemen waarbij je vriendelijk te woord wordt gestaan door iemand die verstand van zaken heeft. Bestellingen worden snel geleverd. Al met al dus een topbedrijf.

Makkelijke internet side en snelle levering

Het artikel stond duidelijk op de side en was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd

Op de website stond dat een onderdeel (hydraulieks slang) niet leverbaar was. Na een telefoontje werd uitgezocht of ze het alsnog konden leveren. Conform afspraak werd ik netjes terug gebeld en bleek dat zij de volgende dag het onderdeel in huis konden hebben. Paar dagen later had ik alles in huis om aan de slag te kunnen.

Snelle levering,goede kwaliteit

Perfecte service en zeer klantvriendelijk

Ik had "aftermarket" gasveren voor mijn BMW 535I F10 besteld. Deze werkte helaas niet zoals het hoorde. Na één telefoontje zeer snel een nieuwe gasveer ontvangen. Helaas werkte niet en sprong ook weer kapot. Toen toch de originele BMW gasveren besteld en ontvangen. Deze waren helemaal perfect en alles werkt prima. Zo zie je maar, dat kwaliteit toch zijn voordelen heeft. Goedkoop is vaak duurkoop. Maar ik moet de service en de klantvriendelijkheid van de medewerker van Offenga een dikke 10 geven.

Bestelling snel geleverd

Retourneren alleen mogelijk met dichte verpakking vind ik een slechte zaak. Tis niet namelijk niet altijd mogelijk om vanuit de dichte verpakking te zien of je het juiste onderdeel hebt.

Top!!

Top!! Snel !! Quality

Juiste product geleverd

Zoals omschreven, en snel geleverd

Naafdoppen tegen redelijke prijs en snelle levering

Top service!

Snelle levering zoals beloofd!

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.