Heel goede service net zoals goed verpakt

Ik heb een goede ervaring met Offenga BMW Specialist.

Bij mijn laatste bestelling heb ik het verkeerde artikel besteld. Contact opgenomen en in no-time het artikel kunnen omruilen! Ik ben zeer tevreden met de service van Offenga BMW Specialist!

Duidelijke site en goed te navigeren naar de juiste onderdelen.

Bij de gebruikte onderdelen precies gevonden wat ik zocht en voldeed aan de beschrijving. Onderdeel snel geleverd en was nog in zeer goede staat.

Duidelijk en snel

Duidelijke site en zeer snelle levering kortom perfect om spullen te bestellen.

Goede klantenservice

Ik had een grill voor mijn bmw besteld Na een snelle levering zag ik dat er een oneffenheid zat op een duidelijk zichtbare plek..dus ik baalde enorm Nadat mijn vrouw contact opnam met offenga werd er een nieuwe opgestuurd met een sticker om de beschadigde te retourneren.

topservice

Goed en snel geleverde onderdeel

Niet op de hoogte gebracht van de vertraging

Toen ik mijn auto weer op wilde halen bleek de compressor nog niet geleverd te zijn. Dat is flink balen en weer een hoop geregel. Als je telefonisch te horen krijgt dat hij de volgende ochtend geleverd wordt dan richt je daar je planning op in. Ik kreeg ook geen bericht van PostNL waarin stond of hij wel of niet geleverd ging worden. Pas de volgende avond.

Product was helaas stuk

Het product dat ik had besteld bleek stuk te zijn.maaar met 1 telefoontje is alles opgelost. snel en zonder al teveel moeite een nieuw product gekregen zeer tevreden goede klantenservice.

Reageren snel op vragen en snelle levertijd

Ivm wat onduidelijkheden op de site even gebeld. Prima geholpen en te woord gestaan. Bestelling keurig volgens afspraak de andere dag geleverd.

Super service

Helaas was het bestelde onderdeel zoek geraakt bij de post. Na een mailtje werd er keurig een tweede exemplaar opgestuurd. Binnen twee dagen binnen. Fijne communicatie. Goed opgelost. Top bedrijf.

Snelle levering, duidelijke website

Motorkap-embleem vervangen en een nieuwe gevonden bij Offenga voor een geschikte prijs!

Goed en op tijd geleverd

vol te vreden

het goede onderdeel

Onderdeel besteld en snel geleverd in perfecte staat… ga zo door

Duidelijk en snel

Naar tevredenheid

Gewoon goed

Zie boven dan weet je het

Goede olie, netjes verpakt en snelle levering

Zeer slecht onderdeel

Deze dop lekte nog veel erger dan mijn dop die stuk is !!! Ik heb maar een originele gekocht bij de BMW dealer

Snel en goede service !

Snel en goede service !

Prijs kwaliteit onder een site en snel geleverd!

Ik hoefde weinig moeite te doen om mijn producten te vinden en ook nog eens snel thuis. Wat wil je nog meer

Werkt niet na montage.

Tandwiel vervangen van schuifdak. Gemonteerd, en zit super strak. Zelfs manueel geen beweging in te krijgen. Achteraf tandwiel te duur gekocht voor 29 euro, op amazon staan ze voor 9 euro, wel met streepje. Nu motor van de sloop gehaald voor 50 euro. Inzetten en werkt prima. Oude motor was ook goed, tandwiel was versleten.

Precies wat ik zocht

Op de website een heel moeilijk te vinden onderdeel gevonden. Snel verstuurd en snel in huis. Heel blij mee.

Fijne site om een bestelling te doen alles ziet er overzichtelijk uit.

Super service en mooi op tijd

Heb op dinsdag besteld en donderdag was het al thuis geleverd op tijd! Super arrive

Top klanten service

op de website terrecht gekomen om een achterlicht te bestellen. Via app nog kort contact gehad, na ontvangst bleek het helaas niet het juiste achterlicht te zijn maar dit werd perfect opgelost!

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.