top service

Alles goed en correct naar een internet bestelling

Snelle levering!

snelle levering, mooi product

snelle levering, goed product

Zeer professioneel team en perfecte kwaliteit van de stukken

Mijn Bmw 3 serie break had nieuwe riemschijven nodig, ik had oorspronkelijk de foute besteld ( enorm veel verschillende 3 series en uitvoeringen) en via de telefoon heeft het team van Offenga voor mij de juiste stukken uitgezocht en mijn bestelling aangepast, het was zelfs aanzienlijk goedkoper

hele goeie uitleg

hele professionele begeleiding bij de aflevering vriendelijk en behulpzaam

Bestelling netjes geleverd zoals het hoort te zijn

prima service !

vandaag bestellen, morgen alles geleverd ! En precies zoals het vermeld staat op de website ! Zo maak je super tevreden klanten !!! doe zo verder.

Goede ervaring

Alles was in orde

TOP GEREGELD

TOP

Goede, duidelijke service

Goed!

Alles perfect!

goed en snel

de bestelling was snel thuis .

Goede website en snelle levering.

Website geeft ook aan of een onderdeel ook daadwerkelijk past op je auto. Dat scheelt onaangename verassingen.

Toppie

Zwarte grill performance besteld past perfect

Goede service en goede prijs/kwaliteit

Bestelling netjes optijd geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Bestellen via webshop is erg eenvoudig. Het is bijna onmogelijk om het verkeerde te bestellen. Offenga levert snel, alleen jammer dat de koerier er een dag langer over deed...

Super snelle levering zonder poes pas ,top

zijn hele dure

Ik vind ze erg moeilijk te plaatsen en erg duur voor 2 stukjes kunststof. Na 3 dagen modderen eindelijk klaar gekregen en ze zitten vast maar vind het zeer eenvoudig. denk met zeer goede tyrereepjes ze net zo vast zitten.

Razendsnel een nieuw M-stuur

Nieuw M-stuur besteld en tot mijn verbazing de volgende dag al in huis! Duidelijke retourbrief erbij voor de statiegeld regeling van het oude stuur. Helemaal top!

Juiste goederen snel geleverd!

Zie hierboven!!

Chapeau !

Mooi

Prima communicatie en order afhandeling

prima zaak.

Zeer goede ervaring met Offenga , mooie aanbieding produkt ziet er prima uit en dat voor dat geld . Bestellen en volgende dag in huis ,goed verpakt en niet beschadigd , werd door brievenbus geworpen er stond niet op of het breekbaar was daar moet je als besteller wel met oppassen , het was wel een belstuk zie porto kosten .

Snelle levering , mooi product.

Snel en correct

Eerste bestelling geplaatst en snel correct geleverd. Chat sessie reageert ook bij vragen wat duidt op goede service na verkoop. Ik ga verder spullen bestellen.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.