Netjes op tijd afgeleverd

Uitstekende service!

Vriendelijk en attent personeel. Vakbekwaam personeel. Vlotte service. Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit Een echte aanrader!

Duidelijke site. Mijn bestelde artikel was een dag later in huis.

Super goede bedrijf ga zo door.

Snelle levering goed profuct . En netjes verpakt.

Zorgeloos onderdelen bestellen, de juiste spullen geleverd krijgen en een gunstige prijs.

Bestelde artikelen correct geleverd en keurig bezorgd op tijd. Fijne site en zeer overzichtelijk. Petje af, ga zo door.

VRIENDELIJKE SERVICE, GOED GEHOLPEN EN SNEL GELEVERD

VRIENDELIJKE SERVICE, GOED GEHOLPEN EN SNEL GELEVERD

Snel en goed

Snelle levering en uitstekende materialen

Bestelling is op tijd geleverd.

Na telefonisch contact , het juiste onderdeel besteld. En deze is ook nog op tijd geleverd. Zeer tevreden mee.

Geweldige service

Snel en accuraat

Offenga what else!!!!!

Veelzijdige assortiment,snelle service! TOPPER!!!

Goed product en snelle verzending

Led koplampen besteld, Overzichtelijke site waar je duidelijke informatie bij de producten kan vinden.

Makkelijke website en goeie service

Goed!

Hele snelle levering

Voor een bijzondere gelegenheid had ik een BMW-logo heel snel nodig. Ik heb mijn vraag voorgelegd en het pakketje is gelijk verzonden. Ontzettend bedankt hiervoor. We kregen een mooi logo, keurig verpakt en (het belangrijkste) op tijd!

Duidelijke info, goede afhandeling, snel geleverd. Kortom zeer tevreden.

Artikelen in keurige staat ontvangen

Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Artikelen werden snel en goed verpakt verzonden. In mijn geval plaatwerk. Dit is in keurige staat ontvangen

Snelle verzending, netjes verpakt en goede communicatie

Scherp geprijsd onderdeel en snelle verzending.

Leuke prijzen in deze dure tijden.

Geleverd volgens afspraak en van goede kwaliteit

Snel en correct

Makkelijk te bestellen en een vlotte afhandeling en verzending met redelijke verzendkosten

Prima bedrijf

Service, snelheid en assortiment prima, let wel op het verpakken van kunststof delen, een bestelde grille had een afgebroken ophangpunt na het uitpakken, zat ook een scheur in de doos.

Mijn ervaring met Offenga was uitstekend

Ik heb een set led lampen besteld in de avond en de volgende dag al binnen.

Goede service en snelle levering

Gebeld om advies en snel, duidelijk antwoord gekregen. Vriendelijk te woord gestaan.

eenvoudig te gebruiken site met faire prijzen

tweeter besteld voor een mini clubman

Top.

Vriendelijk. Behulpzaam. Advisering indien nodig .

Prima uitgevoerd!

Na bestelling snel in huis gekregen. Top!

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.