Great team, very professional helpful and knowledgeable. Good prices! Thanks again for all your help!! Jet Exclusive

Hallo Offenga Door een klein misverstand is het toch snel opgelost en snel geleverd en is het zeker zo fijn om nog contact te leggen via telefoon Met vriendelijke groet Herman Jonker

Goede en snelle levering

Had een verkeerd onderdeel gekregen daarna gebeld en werd toen ook razendsnel opgelost top geregeld zo

Snelle levering, goede prijs

Zoals gehoopt een levering op tijd en een product naar verwachting. Prima dienstverlening, zou zeker terug komen.

Beste bedrijf om BMW parts te bestellen

Ik had met spoed een onderdeel nodig en het was ook echt heel snel geleverd!

super service en snelle responds, dit bedrijf weet wat customer support is!

Bestelling geplaatst maar bleek het niet nodig te hebben, per direct RMA nummer ontvangen en keurig geld terug gekregen

prima!!

Er werd steeds snel en met de juiste artikelen geleverd.Houden zo!!!!

Product zoals omschreven en snelle levering!

ZF versnellingsbak filter met 10liter Febi ATF olie met nog een pasr kleinigheden voir mijn BMW 428i (F36) snel en netjes ontvangen. Zit er inmiddels alkenaal al op gemonteerd. ( Let op: voor mijn versnellingsbak heb ik geen 10l ATF nodig gehad)

Snel en betrouwbaar

Het product was snel binnen, en alles wordt duidelijk gecommuniceerd.

Erg dur eoplossingen

Na de bestelling nog verder nagekeken op internet daar erachter gekomen dat er voor het zelfde onderdeel van de dezelfde producent een prijs aan hangt van 40% bij Offenga. De order is nagenoeg niet meer te annuleren na betaling.

Razendsnel geleverd, heel goed!!

Van de BMW 320i E46 uit 2003 begaf één van de raambedieningsknopjes het. Gekeken en besteld bij Offenga. De volgende dag bij de post en in één klik gemonteerd. Werkelijk waar super service!!

Snelle levering voor een juiste prijs.

Juiste product op voorraad, zeer snel geleverd

Juiste product op voorraad, zeer snel geleverd

uitstekende service

snelle levering makkelijk onderdelen zoeken en goede service

Duidelijke uitleg gehad

Goede service, snelle verzending

Fijne firma

Prima geholpen !

Zeer tevreden tot nu toe.

snel ontvangen en kwaliteits producten

Heel tevreden klant! Bmw e93 onderdeel wat elders niet verkrijgbaar was.

Aandacht en souplesse

Duidelijke voorlichting correcte levering

Prachtige mistlampen met dagrijverlichting gekocht voor een e39.

Deze gekocht voor z3 waar ze volgens de site niet inpassen. Op de meeste concurrenten sites zie je dat de mistlampen voor de e39 en de z3 hetzelfde zijn. De connector kreeg ik er met passen en meten op. Ze staan en werken prachtig.

Goed verzorgd

Prettig geholpen

Supper

Fijne zaak makkelijk spullen te zoeken hebben veel

Geheel volgens verwachting

Mijn eerste ervaring met Offenga was uitstekend. Wat valt er meer te melden dan dat?

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.