Super! Product snel en zeer goed verpakt ontvangen.

Na enig zoekwerk op de site heb ik het product gevonden. Hierna werd het super snel geleverd. Wat ook niet onbelangrijk is, Het was ook zorgvuldig verpakt.

top geregeld

prima bestel procedure en snelle levering blijft zo doorgaan

Verkeerde besteld, perfect opgelost

Ik had een spatbord verbreder besteld ik moest rechts hebben had links besteld, kwam er optijd achter dus had gebeld hebben ze op basis van mijn kenteken de perfecte verstuurd en was de volgende dag er. Mocht ik iets nodig hebben voor mijn mini cooper uit 2001 bestel ik dat zeer zeker hier. 10/10

Best

Ik ben zeer tevreden over de service en verzending

snel geleverd

origineel product voor een goede prijs

Super geregeld via online

super snel geregeld

Niet leverbaar

Ik had 3 items besteld en betaald maar een deel bleek later niet meer leverbaar. Deze worden nog steeds aangeboden op de site. Kreeg wel netjes en snel mijn geld terug.

BMW Badge

mooie kwaliteit niet van orgineel te onderscheiden voor een mooie prijs

Excellent

Rapide juste !

Echt perfect geregeld alles

Alles op voorraad en snel geregeld

Het onderdeel werd de volgende dag al geleverd. Super !

Levering niet compleet

Bouten besteld. Helaas niet het aantal ontvangen zoals besteld

Goed en correct!

Bestelling komt netjes binnen. Ik had iets verkeerd besteld en daar werd ik ook keurig mee geholpen.

Snel, prijstechnisch in orde, kwalitatief goed

Snelle levering en een prima prijs kwaliteit verhouding.

goede ervaring

Goede producten en snel geleverd in België.

Bestelling binnen 24h ontvangen in België. Aan te bevelen.

Goede en snelle communicatie en levering.

Geen opmerkingen, bestelling snel en correct geleverd.

Heb eerst met de klantenservice gebeld. Die hebben mij super opweg geholpen en konden mij van goed advies voorzien. Onderdelen besteld en volgende dag in huis!

Cruciaal onderdeeltje zo maar op voorraad!

BMW E61

Heel goed geholpen aan de telefoon

Laatst een oliefilterhuis nodig voor een W11B16A cooperS helaas niet op voorraad hopelijk de volgende x wel raak

Een bestelling gedaan en niet alles is gekomen

Een bestelling gedaan en niet àlles binnengekregen, heb contact gehad met het klantenservice en komen ook niet tot een oplossing. Ik bestel hier nooit weer

Uitstekende klantenservice

Product zoals omschreven en klantenservice heeft me prima geholpen met mijn per ongeluk dubbele bestelling. Koop hier zeker weer !

Snelle service, duidelijke website

Prima ervaring, goed functionerende webshop

Goede en snelle service

Lekker vlot en gemakkelijk

Ging prima

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.