Top levering met duidelijke aankondigingen en altijd goede kwaliteit producten

Top levering met duidelijke aankondigingen en altijd goede kwaliteit

Levertijden op website onbetrouwbaar

3 bestellingen op rij niet volgens aangegeven levertijd geleverd. Slechte respons van klantenservice en na klacht per mail geen passende oplossing of verbetering.

Levering goed, schoen echter veel te kleine pasvorm

De webshop is prima. Levering goed. De Adidas schoenen met maar 46 2/3 vielen echter veel te klein uit. Normaal volstaat altijd maar 46. Adidas laat dit type schoen in Vietnam maken op een verkeerde leest. Dus tip mbt dit type Adidas schoenen : 2 maten groter bestellen.

Perfecte levering

100 procent tevreden

Hele snelle levering. Goed geprijsd!

Padelracket besteld, de volgende dag al in huis. Goed racket, en scherp geprijsd! Aanrader!

Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Mooi

Mooie tenniskleding, zit heerlijk en niet duur

Snelle levering, helaas na het retourneren mijn geld nog steeds niet ontvangen.

Helaas na het retourneren mijn geld nog niet ontvangen.

Mijn winkel voor tennisspullen, niet verder zoeken

Al vele jaren mijn vaste adres voor mijn tennisspullen. Van sokken tot rackets.

Netjes ingepakt en snel geleverd

Website niet erg duidelijk

Heb een Nike vest besteld. Op website staat dat het gekamd fleece is. Is overigens ook duidelijk te zoen op foto. Maar kreeg een vest van sweatstof. Bij de klantenservice werd gezegd dat voor het merk Nike dit hetzelfde is. Ik denk daar anders over.

goede spullen en snel geleverd!!

Tennistas van Head en een aantal truien voor mijn kinderen besteld. Communicatie en levering was prima, ook goede tracking en de volgende dag in huis. Maten klopte precies waardoor niets retour gestuurd hoefde te worden.

Ik ben erg tevreden over de sportkleding die ik ontvangen heb. Het is van mooie kwaliteit en het zit heerlijk! De levering was ook snel in huis. Een dikke aanrader..

Goed!

Fijne website met vele mogelijkheden.

Topracket

Voor verdedigend en aanvallend spel een topracket!

Achterafbetalen niet mogelijk terugbetaling duurt lang

Internetshoppen is makkelijk wanneer er genoeg keuze is en je achteraf kan betalen. Dat is hier helaas niet mogelijk. Wat dan extra vervelend is is dat de terugbetaling vrij la g op zich laten wachten. Verder qua keuze prima. Ivm bovenstaande bestel ik alleen als de producten ergens anders niet te koop zijn of aanzienlijk goedkoper.

Makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Mijn verouderde giftcard werd na 1 telefoongesprek snel omgezet in 19 cijfers en per mail verzonden, zodat ik die meteen kon inzetten bij mijn bestelling. Dank!

Voor mij al 20 jaar nr1 als het gaat om tennis materiaal!

Mooie producten, goede prijs en snelle service. Een klein probleem met de levering werd direct opgelost.

Mooie aanbieding met nieuwe ervaring

Er was een aantrekkelijke aanbieding op de site voor tennishallen en ik besloot om voor een van mijn tennisclubjes voor iedereen een koker ballen te bestellen. Ze zouden snel worden geleverd en ik gokte erop dat de bezorging binnen de tijd zou gebeuren dat ik thuis was. Dat was helaas niet het geval. Ik kreeg een mail dat men mij had gemist em een tweede x zou komen. Daar zat echter maar 8 minuten tussen. Vervolgens het verzoek om zelf naar een pakjesautomaat te gaan om de ballen op te halen. Een beetje gedoe maar wel een mooi systeem; code scannen, bestelnummer intoetsen en daar floepte een kastje open waar mijn pakket in lag. Erm leuke ervaring en nu de ballen nog aan mijn medespelers cadeau doen. Die zijn vast blij.

Top winkel!

Gemakkelijk vinden wat je zoekt of advies naar wat het beste voor jou is of lijkt te zijn. Bestellen eenvoudig, levering top en op tijd! Prijs zou zo nu en dan scherper kunnen t.o.v. concurrenten, maar daar staat het gemak en de service weer tegenover.

Prima service, snel en duidelijk

Zeker aan te bevelen

Goede zorg voor de klanten en kwalitatief goede producten.

Snelle levering.

Zeer ontevreden

Vorige week woensdag zou mijn bestelling geleverd zijn, bij de buren, die weten van niets. Nu zoeken binnen 5 dagen uitzoeken en navraag gaan doen bij het depot en/of bezorger waar het pakketje is en wat er fout gaat. Ook controleren zij de data die beschikbaar is, denk hierbij aan de GPS gegevens of de scans in het sorteercentrum. Ik heb nog steeds geen antwoord, en simpel ik als consument heb een overeenkomst met Tennis Direct heb gesloten, niet met de vervoerder. Op basis van artikel 7:9 BW (Burgerlijk Wetboek) is Tennisdirect als verkoper verantwoordelijk voor een correcte levering van het product aan mij, en niet pas wanneer de vervoerder zijn onderzoek heeft afgerond.

gewoon alles netje en correct.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over Passa Sports