Teleurstellende serivce

Onlangs heb ik een artikel besteld, maar helaas bleek dit niet de juiste maat te zijn. Ik wilde het artikel retourneren, maar ontdekte dat de retourtermijn van 14 dagen inmiddels verstreken was. Ondanks dat het artikel ongebruikt is en nog in de originele verpakking zit, werd mij na telefonisch contact medegedeeld dat retourneren niet meer mogelijk is. Ik koop zeer regelmatig artikelen bij Tennisdirect en had daarom in deze situatie meer coulance verwacht. Het is teleurstellend dat hier geen uitzondering mogelijk is.

Voel me opgelicht

Tennisracket gekocht voor €100. Bij thuiskomst zit er een plakkertje op van €60

Artikelen snel bezorgd en retourneren gaat makkelijk. Wordt op de hoogte gehouden van zowel bestelling als retourzending.

Slechte klantenservice

Als je waardebonnen het niet doen, waarom moet het bijna een week duren voordat je een reactie krijgt met een antwoord op wat niet je vraag was…

Snelle levering. Fijne producten

Super snelle levering. Maatadvies op site klopte precies. Fijne producten.

Goed artikel voor een leuke prijs

Ik had een nieuw trainingspak nodig en via Google kwam ik op deze site terecht. Hier vond ik mijn gezochte pak voor een topprijs en de volgende dag werd deze al bezorgd.

tennisdirect maakt waar wat ze belooft

na bestelling goede communicatie en levering dag erna op afleverpunt. top. tennisschoenen (Kswiss) zitten uitstekend, goede pasvorm, blij mee.

Top webshop!!!

In een korte tijd al 5 - 6 besteld bij TennisDirect. Tot nu toe een geweldige ervaring. Bestellingen werden goed en volgens afspraak geleverd. Groot assortiment. Alles staat goed en duidelijk vermeld op de website.

Super snel mijn pakketjes in huis. Top!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer snel verstuurd en in huis. Top!

Snelle en goede service

Altijd snelle verzending. Wel weinig mogelijkheden om een kortingscode te gebruiken aangezien dit niet mag op afgeprijsde artikelen. (En het nu vaak lijkt alsof veel prijzen “afgeprijsd” zijn)

Passen goed

Zitten lekker, heb dit merk al vaker gekocht

Babolat Boost Rafa

Nice servce, fast delivery and great product with promotion!

Snelle bezorging

Alleen retour van je geld duurt best lang

Top Qualität zum günstigen Preis

Top Qualität und Verarbeitung, zum günstigen Preis, schnelle Lieferung !!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze, prima prijs en snel geleverd

Er is veel keuze en goede prijzen. De levering is zeer vlot verlopen

Supersnelle levering, geweldig product en dankzij de maataanbeveling past de schoen perfect.

Altijd blij met TD

Mooie keus, vlotte verzending

Fijne schoenen

Fijne tennisschoenen met goede pasvorm. Mooie kleur

Uitstekende service

Super ervaring met klantenservice en goed en snel geholpen. Top bedrijf

Goede kwaliteit en goede service

Past als een schoen..

Ik heb een bredere voet en hiervoor heeft Tennisdirect een filter en advies op haar website. Zo kwam ik er snel achter welke merken beter geschikt zijn voor mijn type voet. Vaak moet ik kleding terugsturen omdat het net niet lekker zit, past of staat. Super vervelend, kost allemaal weer tijd en moeite. Door duidelijke uitleg op de website voorkom je teleurstelling en had ik een schoen die vanaf de eerste training niet meer uit is geweest.

Snel en correct!

Binnen 24 uur werd mijn bestelling volledig compleet geleverd. Wat wil je nog meer? De keuze is ook reuze, dus echt een aanrader!

Volgende dag geleverd

Snelle en correcte levering

Duidelijke productomschrijving en een snelle levering.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over Passa Sports