Helemaal toppie hoor!

Ik wilde weer een nieuwe ‘snuggy’ en vond een mooi Bjorn Borg trainingspak in de uitverkoop bij Tennisdirect. Ik denk ergens 21.45 in de avond besteld. Volgende dag al in huis. Super tevreden dus over de snelheid en erg blij met mijn nieuwe ‘snuggy’

Supersnelle levering en hele leuke prijsjes!

Geweldige klantenservice

Verkeerde schoenen besteld maar door de klantenservice snel, pragmatisch en passend opgelost

Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden via mail

Deze X slecht

Probeer al een uur een bestelling te plaatsen wat helaas niet is gelukt

Snel geleverd en goede kwaliteit

Betrouwbare leverancier.

Top service!

Bij TennisDirect klopt alles. Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en fysieke winkels voor een ‘look & geel’!

Alles super. Verlopen

Snel ontvangen

Goeie schoenen - dag erna 2 wedstrijden mee getennist

Goede website, goede en snelle service (levering)

Mijn bestelling voor tennisschoenen werd snel en correct uitgevoerd. Snelle levering.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd en om te retourneren is het makkelijk aangegeven hoe daar moet

Snelle bezorging.

Helaas niet de goede binnen schoen. Maar er is geen retour formulier in de zending Voor een toelichting .Nodig gladde zool.

De levering van K-swiss tennisschoenen indoor, verliep vlekkeloos vandaag besteld met korting de volgende dag afgeleverd.

Deze tennis schoenen zijn heel erg goed. Dit is de derde keer, dat ik ze besteld heb. Voor mij geen andere. Goeie pasvorm en demping.

Eindelijk mijn favoriete kleuren

Snel in huis mooie kwaliteit

top

prima, snelle levering en probleem met kortingsbon netjes opgelost.

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende kwaliteit en service!

Duidelijke site, snelle levering ook retour prima geregeld

Goede keuze mogelijkheden, duidelijke foto's en nette prijzen. Levering snel met goede tank and trace.

Perfect!

Snelle service, netjes verpakt

Snelle en correcte levering

Bestelling geplaatst, datum afgesproken en keurig op tijd geleverd.

Goede prijs, snelle service

Uitgebreid advies op de site. Goede prijzen en en snelle service. Kortom een aanrader.

Snel en goed

Wat Tennisdirect belooft doet ze. Is het op voorraad en bestel je op tijd dan heb je het de volgende dag ook. Minpunt vind ik de prijsstelling, stuk duurder dan andere bekende tennis sites.

Goede aankoop tegen sterke prijs

Snel gekocht en snel geleverd.

Snelle levering en keuze uit een zeer uitgebreid assortiment.

Mooi Nike trainingspak besteld. Super snel geleverd en inderdaad een kwalitatief top pak.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over Passa Sports