Goede producten en een prima service

Geen kletspraatjes maar goed advies, volledige montage en afstelling en een begrijpelijke uitleg voor technische dummies -zoals ik. En nee, ik ben geen familie, kennis of medewerker zoals op veel beoordelingssites, maar een gewone klant :-)

Zeer goede service en gebruiksvriendelijke producten

Onze ervaring met Arendbeveiliging is in 1 woord echt SUPER! Bij het eerste kennismakingsgesprek in ons huis nam hij ruim de tijd om onze camera- en beveiligingswensen in kaart te brengen. We zijn erg tevreden over de zeer gebruiksvriendelijken producten, die overigens allemaal met de app te bedienen zijn! En mocht er eens iets zijn, hoef je maar te bellen en dezelfde dag komt hij langs. Ik ben een zeer tevreden klant en ik kan iedereen Arendbeveiliging aanraden!

Staat altijd klaar voor advies en support

In eerste instantie enkel alarm gekocht maar al snel bleek dat de service van Karel verder gaat. Voor vragen of support kun je altijd bij hem terecht. Goede kwaliteit, scherpe prijzen en zeer goede support. Ook bij toekomstige aankopen zal ik zeker bij hem terug gaan.

Prima prijs - kwaliteit verhouding en goede service!

We zijn heel tevreden over het eindresultaat! Er is netjes gewerkt tijdens de montage!

prima alarminstalatie voor een eerlijke prijs

Ik kan Arend beveiliging echt aanbevelen .we hebben Karel persoonlijk bij ons thuis gehad en hij nam de tijd om ons precies uit te leggen wat er allemaal te koop is betreft beveiliging in huis en wat voor ons het beste geschikt leek .Zeer snelle service met duidelijke uitleg achteraf

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede kwaliteit

Uitstekend advies en prima service

Ik zocht een degelijk en betrouwbaar alarmsysteem dat ik zelf kan beheren. Door Karel prima geïnformeerd over de voordelen en nadelen van verschillende merken en systemen en op basis daarvan een weloverwogen keuze kunnen maken. Heldere en snelle communicatie en levering geheel volgens afspraak.

Zeer goed werk geleverd zou hem zeker aan andere aanbevelen Keurig en alles netjes afgewerkt top👍

Product goed ontvangen binnen 1 dag.

Nog nog niet veel ervaring met hen maar tot nu toe geen klachten.

Pluspunten

Geen klachten.

Pluspunten

Prima service, goede persoonlijke communicatie, snelle levering, kwaliteit/prijsverhouding super!

Ga zo door!

Pluspunten

Persoonlijk advies, je kan altijd bellen met vragen. Producten zijn top en snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke en kundig uitleg van het alarm systeem, zeer service gericht ook nadat het systeem volledig is opgeleverd, kan altijd bellen voor vragen danwel aanpassingen aan het systeem. Goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

gedegen vakkennis,, goed advies en prima service

Pluspunten

4K camerasysteem laten plaatsen en ben onder de indruk van de scherpe beelden. Nog bedankt voor het mooi wegwerken van de bekabeling.

Pluspunten

We hebben een goed advies gekregen om ons alarm weer up to date te maken.Karel komt zijn afspraak na en werkt alles netjes af, heeft hart voor zijn werk.

Pluspunten

Goede service en communicatie

Pluspunten

Karel is een heel rustige man die goed advies geeft en daarbij goed luistert naar de wensen van de klant. Daarnaast werkt hij netjes en gaat pas weg als alles goed werkt. Hij schroomt niet om daarbij wat extra werk te moeten doen wanneer dit niet was afgesproken maar wel nodig is. Allemaal onder de naam service. Ook na installatie hoef je hem maar te bellen en komt hij z.s.m. langs om e.e.a. op te lossen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, personeel met kennis en inhoud. Producten goed en snel ontvangen.

Pluspunten

Goed advies en afspraken na komen

Pluspunten

Ben tot nu toe tevreden.

Pluspunten

Goede uitleg en adviezen, ook achteraf.

Pluspunten

goed, eerlijk en professioneel advies, met een geweldige nazorg en service

ga zo door

Roskam 12